Som tu nová - monkasidlo

Profilova fotka
Ahojte :) Volám sa Monika a budem sa budúci rok v máji vydávať :-) Rada by som tu našla kreatívne nápady, rady či ponuky ako čo najkrajšie pripraviť a prežiť náš deň D ;-)
Odpovedať
Ahoj! =) Vitaj! ;) Hľadáš niečo konkrétne? =)
Odpovedať
@monkasidlo Ahoj:-) som tu tiež nová. Síce som už svadbu mala a tak mi prišlo vhodné ti napísať a ak by si s niečim potrebovala poradiť tak rada ti poradím :-)
Odpovedať
@monkasidlo vitame ta tu a radi ti urcite mnohe z nas poradia ako naplanovat tvoj velky den. Mna to tiez caka, len este neviem presne kedy, tak popripade si mozme aj navzajom poradit:-)
Odpovedať
@monkasidlo Ahoj ;-) :-)
Odpovedať
@monkasidlo a ktory den v maji budes mat svadbu? Mate uz presny datum stanoveny?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj pupavienka :) máme termín 13.5.2017 ... zatiaľ zháňam skôr nápady na výzdobu (Dj, kamera, fotografia, starejší, ... už máme). ďakujeeeem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monkasidlo Ahoj, ja mam tiez svadbu v maji :) vyrabam si vela z vyzdoby sama a najviac napadov som nasla na pintereste, to je nekonecna studnica inspiracie. Ale aj tuna ma vela neviest krasne albumy s napadmi a realnymi vytvormi, dufam, ze najdes, co hladas :)
Odpovedať
Profilova fotka
Čauko :) áno, už som aj ja našla pinterest.....postupne prichádzam na nové nápady :) držím palce, aby Ti všetko pekne vyšlo!!! :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?