Som tu nová - nevesta8102011

Zdravim všetky budúce nevesty :-) My máme kkonečne stanovený termín na 8.10.2011 takže času je ešte habadej ale už teraz mám nervy, neviem presne čo a kedy obávam sa že niečo nestihnem alebo zabudnem. Verím, že tu nájdem množstvo inšpirácií a pomoc za ktorú už vopred ďakuejm :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam svadbu 10.9. 2011 a tiez mam velke obavy ze co a ako, nie si sama kto ma podobny problem. Mas uz daco zatial zajednane?
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta8102011 ahoj, vitaj na nasej stranke :-) verim ze tu najdes potrebne informacie a inspiracie ;-) je tu aj rovnaka terminova tema, ale zatial sa neuchytila : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pinuska19, ja mám tiež zatial termín 10.9, teraz ešte len zajednávame sálu... už je to ale na najlepšej ceste, aby sme sa teda odpichli ďalej :) A ako hovoríte, tiež mám veľké obavy, aby sme všetko postíhali... lebo ešte plus moja škola, ktorú končím tento rok, takže dúúfam že všetko stihneme. A vy čo už máte zajednané? ;-)
Odpovedať
@domika007 Ahoj, no už som tu veľa inšpirácií našla a verím, že tu nájdem aj veľa nových priateľov. :-)
Odpovedať
@domika007 Určite mi budeš vedieť aj Ty poradiť hlavne zo skúseností.
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta8102011 jasne, kludne mi napis do Ip ( interna posta), ked budem vediet, tak ti odpoviem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?