Bláznivé svadobné prípravy - je to vôbec potrebné ?

Ahojte, ako tak citam vsetky prispevky prichadzam na to, ze ja teda ani tak tu svadbu neplanujem. Niektore nevesticky pisu o farbe servitok, doladovani farieb svadobnych pochutin, svadobnom aranzerovi a pod. Ja sa na svadbu tiez velmi tesim, ale taketo pripravy vobec nemam. Neviem ci je to normalne! Jedine co som doteraz spravila, bolo zajednanie mojich svadobnych siat. Ostatne nevyhnutne veci ako kameraman, sala, kostol zajednali nase maminy - nieze by sme boli neschopni, jednoducho sa ponukli ze to vybavia. (pracujeme daleko od domova a tak by sme na to nemali v podstate ani prilezitost obehat to) Ale vyberat farbu a typ servitoch a svadobnych poharov ma vobec nelaka, je to normalne?
Odpovedať
Profilova fotka
Kristinka, nerob si z toho tazku hlavu. Mna tiez kopa veci ani nenapadla, kym som nezacala pozerat tuto stranku a predsvadobne albumy. Najprv som bola z vela veci nadsena a pacili sa mi. No potom mi zacali pripadat (podobne ako tebe) ako zbytocnosti. Myslim, ze je to o tom, do akych podrobnosti si chces vsetko vyladit. Zo zaciatku, ked som doma prisla s navrhom, co som tu videla a pacilo sa mi, hned ma zhaltovali, ci je to ozaj potrebne a ci to nie su zbytocne peniaze. Krotili ma... Napr. darceky pre hosti, menovky, pohare... Teraz uz aj maminka chce davat spomienkove darceky. Mimochodom, uz si videla specialny svadobny toaletny papier? To ma fak dostalo. Mne tiez mama podchvilou vravi, o ktore veci by som sa nemala starat... no keby to bolo podla nej, tak okrem svojich siat a ucesu, by vsetko zariadila ona. Ale u vas je to ine, ked pracujete daleko od miesta konania svadby. Tolko moj nazor ;-)
Odpovedať
Ahoj Mirka, dakujem velmi pekne. Hned sa citim lepsie :-) Som predsa len normalna.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, ze si ;-) Tiez si myslim, ze poniektore baby cele pripravy prehanaju a niekedy ozaj nevychadzam z udivu. Vlastne iba zo zaciatku, teraz som tu skoro 2 mesiace, tak som uz vselico videla...
Odpovedať
kristinka :-) Aj nam vybavyli fotografa, salu, kolace, krabicky na kolace, oznamenia... nasi rodicia, len sa opytali ci s vyberom suhlasime Vyzdobu bude robit hotel, kde bude oslava, ja len poviem, ze chcem ruzovu :-) Saty som vyberala s mamkou a babkou aby mali dusu na mieste ;-) , topanky a popolnocne saty so snubencom a aj obrucky. Dnes som si kupila nahrdelnik a to je uz vsetko :-) Nechcem ziadne vankusiky na obrucky, pohare a ine blbosti. Nechty a make-up si spravim sama a vlasy kadernicka. A to je tak asi vsetko. Takze v podstate uz vsetko mam a nic nemusim zhanat a stresovat.
Odpovedať
Ale menovky na stol nam treba a tie si vyrobim sama take ako mam v albume :-) a na to sa tesim, lebo sa rada bavkam s takymi vecami a mozem vystrihovat :-) x-) x-)
Odpovedať
nic si z toho nerob, niektore baby o svadbe snivaju od materskej skolky a vidat sa je pre nich naplnenie ich zivota.
Odpovedať
Profilova fotka
kristínka to že niektoré baby chcú mať všetko na svadbe tip-top(nevravím že ty to tak nebudeš mať) neznamená že nie sú normálne. pre každého je dôležité niečo iné ale netreba ho hne´d pre to odsudzovať
Odpovedať
Profilova fotka
Nikushka, ved Kristinka nikoho neodsudzuje. Myslim, ze je iba trosku "soknuta" z tejto stranky, na ake detaily davaju doraz niektore dievcata. Mozno to za chvilu chyti aj ju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nikushka!ani ja som nepostrehla zeby niekoho urazala!? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kristínka, nemyslím si, že si úplne normálna. aj keď ani ja nemám rada príliš prehnané plánovanie a detaily, chápem niektoré baby, ktoré si plánujú od šiat aý po ten toaleťák všetko. :-D Myslím si, že ide o jeden z najdôležitejších dní v našom živote, tak nech si ho každý má ako chce. (a možno aj dokáže zaplatiť) pre mňa je najdôležitejšie, aby sme sa perfektne zabavili a mali plno pekných spomienok, pochybujem, že si niekto spomenie na to, aké servítky sme mali na stole. :-D NIKOHO nechcem uraziť, len chcem ukľudniť kristínku, že nie je jediná. tak ženy, nech to každému dopadne ako si želá.
Odpovedať
Profilova fotka
PARDÓN malo to byť myslím si, že si úplne normálna. ešte raz sorry.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja zas tvrdím, že máme každý nejakú nenormálnosť, takže si nenormálna ;-) Tak ako my ostatné ;-) (No uznajte zavesiť si chlapa na krk na celý život, ale my ich tak veľmi ľúbime, ja viem) :-D :-D :-D Inak na mňa tiež pozerajú ako keby som z jahody padla, alebo z Marsu, alebo snáď z úplnej inej galaxie... Ja som si so svadby vysnívala dátum a potom ešte pár veci, ktoré mať nebudem... Ako napr. mať svadbu v povinnej zostave 2+2 (my + svedkovia) a nikto viac - priateľ nesúhlasil... No a šaty biele mať nebudem... A asi oslavu budem mať na záhrade (ja som moc nechcela oslavu žiadnu, ale reštauráciu alebo sálu som úplne odmietala - ale už sa na záhradnú párty teším ;-) )... Takže nech si to má každý ako chce, hlavne nech im do toho nikto nekecá, niekedy dá zabrať aby sa dvaja v tej hlavnej úlohe dohodli a nie ešte svokra, sestra a neviem kto do toho kafral... (Mne do toho kecajú z priateľovej strany, ale tak akože nenápadne uprostred úplne iných kecov - je to na nervy :-| - také poznámky, že "Malý synovec bude v kostole na svadbe pobehovať" a potom plno bla bla a zas nenápadná vetička "A bude tancovať, on rád takto tancuje"... :-. No a my sme uvažovali nad matrikou samozrejme a bez tancovania potom na oslave :-| )
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ked som bola v Kanade, prekvapilo ma, ako dlho (rok a viac) nevesty planuju svoju svatbu a to do najmensich detailov. Hovorila som si, ze tak to urcite nechcem.Ked som sa vsak dostala na tuto stranku, zistila som, ze mnohe nevesty svatbu planuju aj dva roky. Ale myslim si, ze je dolezite, aby si to kazda nevesta urobila podla svojich predstav a nenechali sa prilis zvezovat konvenciami alebo nazormi druhych ludi. Ja som si stanovila, co je pre mna dolezite a co malo podstatne (pohare, vankusiky, torta, darceky a pod.). Ale hlavne si ten den chcem uzit a spominat nan ako na prijemny zazitok a nie ako na stresujuci den, kedy som musela mysliet na to, ci vsetko ide podla planu. A tiez by sme pri tych pripravach nemali zabudat, ze svadobny den nie je najdolezitejsia vec, to, co je skutocne dolezite, je vztah tych dvoch ludi. Nevadi, ak nevyjde svatba podla predstav, dolezite je, aby vyslo manzelstvo. A tiez som si vsimla, ze muzi tie pripravy az tak neprezivaju ako my, nevesty. Snivanie o svatbe je takmer vylucne crta zien. Niekedy je lepsie ubrat paru a viac sa uvolnit tak ako nase polovicky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?