Kedy vás váš vyvolený prvýkrát uvidí v šatách?

Profilova fotka
Ahojte :) Tie, ktoré nebudete mať klasickú odobierku, ako ste to vymysleli? Rovno v kostole sa stretnete? Alebo na fotení pred sobášom? Poraďte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ideme mat najprv fotenie, čiže určite má uvidí tam prvýkrat v svadobných šatách. Potom budeme mat podakovanie rodicom, len my a rodičia nikto iný :) následne sa vyberieme na zámok :)
Odpovedať
Profilova fotka
Rovno v kostole až, ja budem čakať vo svadobnom aute kým sa všetci usadia :)
Odpovedať
Ja zas chcem nafotiť ten moment keď ma uvidí prvý krát čiže ešte na fotení, tá taká obľúbená scénka, že je mi chrbtom otočený a ja ho chytím za plece a on sa otočí :-) až následne máme obrad..
Odpovedať
Profilova fotka
@didinka32 presne o niečom takom som uvažovala aj ja, len ako to zorganizovať, keďže bývame spolu a prvé fotenie bude pred svadbou 2-3dni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Až v kostole. Pred oltarom.
Odpovedať
Profilova fotka
My sa budeme chystať obidvaja doma lebo máme dom len každý v inej izbe a potom ja idem s kameramanom a on fotografkou na jedno pole s výhľadom na Tatry a tam bude otočený a ja prídem:) lebo sme chceli byť pritom sami bez ľudí a zároveň sme chceli mať ten moment natočený lebo budeme mať aj vlastné sľuby, ktoré si povieme len my dvaja a potom sa ideme fotiť a spolu na hrad kde máme sobáš:)
Odpovedať
Profilova fotka
@deniska1994 takto nejak si to predstavujem, len som nevedela, ako to vymyslieť :-)
Odpovedať
@ccathrine my to tiez tak budeme mat, ze na foteni ma prvy krat uvidi a tam spravime nejaky ten "wau" efekt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ccathrine :) budeme mať aj starejšieho a s ním máme takú dohodu že po fotení prídeme na hrad skôr kde budú rodičia a môžu prísť aj hostia a tam pred vstupom urobíme takú krátku odobierku že ja budem za bránou a budem mať dve falošné nevesty a potom prídem ja a on si ku všetkému pripraví nejaký pokec:D a potom zahrá na harmonike my dáme pusu rodičom a ideme na obrad:) žiadne odpýtavanie sme nechceli:)
Odpovedať
mna uvidi po prvy krat na odobierke, ak to teda vsetko vyjde tak, ako sme si to zatial naplanovali :-) fotit sa chceme ist az v iny den, aby sme toho nemali vela v ten svadobny.
Odpovedať
Mňa videl na svadobnom fotení obliekal sa v inej izbe a spolu s fotografkou vyšiel von a následne som prišla ja uz v svadobnom. Máme aj na fotkách zachytený prvý pohľad takže všetko dopadlo na 1**** Poďakovanie rodičom sme mali po fotení bez odobierky a následný spoločný presun do kostola.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja sem nedám takú romantickú odpoveď :D v šatách ma uvidí už pri výbere/ skúšaní šiat, keďže nejdem mať šaty zo salóna ale striehnem ako jastrab po nejakých z druhej ruky (financie nepustia)... a ak je to myslené akože celú pripravenú, kombo aj make-up, vlasy a šaty vo svadobný deň, tak to bude pred fotením. Ešte nevieme, či príde s rodičmi v deň svadby (lebo naše rodiny bývajú od seba cez celé Slovensko), alebo sa bude aj on chystať v mojom rodičovskom dome (čo by som bola radšej, lebo sme nerozluční a my už spolu aj bývame pomaly 4 roky), ale v každom prípade sa normálne uvidíme, ja by som ani nevydržala neukázať sa mu hneď :-D možno to niekto odfotí ale nebude mi vadiť ak nie. Potom poďakujeme rodičom, pôjdeme sa fotiť a potom na matriku :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@didinka32 mate to bez odobierky ze ako to prebieha?
Odpovedať
@petrusa12 máme to bez odobierky... spoločné sa všetci so svadoobcanmi stretneme až na obrade ... predtým sa pôjdeme fotiť 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali fotenie pred odobierkou, ale bolo to najviac krasne, first look len ja a on a fotograf 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to mali tak ze, sme sa vsetci stretli az v kostole. Manzel cakal pred oltarom a ja som s ocinom dosla az ked vsetci sedeli, nafotene mame vsetko 🙃 odobierku sme nemali, mame 2 deti prislo mi to zbytocne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?