Svadobné nadšenie

Blizi sa to... V praci este nevedia, kamaratom som sa tiez nepochvalila, vedia to len ti pozvani. Asi by som uz mala hodit do postovej schranky oznamenia, ale ani adresy nie su napisane. Chce sa mi zdrhnut velmi daleko, aj ked na to nemam ziaden dovod. Keby mi tak niekto vedel poslat aspon kusok svojho svadobneho nadsenia... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lenosko ale no :) trosku s atesit musis nie? ved preco sa vydavas? z lasky! budete tam hlavne vy dvaja a vsetci ostatni budu len svedkovia vasej lasky, zabavite sa, popijete, najete sa a uvidis ze budes mat usmev na perach. neviem preco mas pocit ze chces ujst, skus sa pochvalit v praci a kamaratom, uvidis aku energiu ti svojou radiostou dodaju! ;-)
Odpovedať
@lenocka9 @lenosko ja ju chapem, mna tiez nebavia tie organizačné veci okolo, jedniné čo ma teší ze budeme konečne svoji a ze to budeme mať za sebou:)
Odpovedať
@lenocka9 @novakova2000 chytam paniku z toho "papiera". Ako keby mi mali na celo vypalit znak. Je toto normalne???
Odpovedať
Profilova fotka
@lenosko podla mna kazda nevesta troska stresuje... ja uz som si tym tiez presla, takze ta chapem. Ale ja zasa viem, ze mojho draheho si zobrat chcem a uz sa na to velmi tesim. Obavy, ktore som mala vyplyvali hlavne z toho, ze som mala vela prace, vela veci do skoly som riesila atd... A troska som si o tom pokecala s kamoskami o tom, co citim a bolo dobre... Podla mna manzelstvo na vztahu nic nemeni - teda okrem toho uzasneho pocitu, ze ozaj patrite k sebe. Drzim palce a posielam troska svadobneho nadsenia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 moja reč.Aj ja to tak cítim,takže nič neorganizujem, všetko nechávam plynúť úplne pomaly a bez stresov. Ale na našu minimalistickú svadbu toho našťastie netreba veľa. A aj to málo, čo je potrebné, zrejme zabezpečí moja svokra. Tá má svadobného nadšenia na rozdávanie. Pošlem ti z neho, @lenosko?
Odpovedať
@lenosko jááj tak z tohoto ja nemam stres papier je len papier:)
Odpovedať
@petkave tak to som rada, mne napríklad kamarati neverie, že som neni nadšená nevesta akoze nadšena no to som ale nie koli tej organizácii - to mi dokonca kamarat pisal, že či uz som nadšena z tých príprav ja ze ne a on ze neverí a tak ale fakt ne!!! keby som mala vela penazí dam si to zorganizovat:) a bolo by to super!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 veď práve, peňazí nie je veľa a okrem toho, mňa takéto hromadné rodinné akcie nenadchýnajú. Mne o tú samotnú svadbu ani tak nejde, ja sa teším, že už konečne budeme rodina. Keby bolo na mne, tak idem aj v teplákoch na matriku podpísať papier a hotovo. chcela som preto svadbu iba so svedkami,ale muž mi to zatrhol.Tak ju máme s cca. 15 príbuznými - iba také posedenie po obrade a basta. No nie som veru typická nevesta... Asi ani moc nezapadám na túto stránku :-D
Odpovedať
@petkave no micka ale zapadáš viem, ze nás tu je takých viac ja som taká ista, ale na druhej strane ja som chela svadbu v piatok s rodinou max 20 ludí 10 moja strana 10 parnerova v sobotu ochlastačka s kamošmi ale maminka moja bola taká smutna a priatelova mamina tiez tak sme dali svadbu na sobotu normal s tym, ze ta rodina ostava 20-25 ludi plsu prídu potom neskôr kamoši hehe ale bude normal:) takze vybavujem vsetko ako na normal svabu len menej ludí:) ale tvoje riadky su ako keby si mi z duše čítala:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 ja som si dupla a svadba bude v piatok na deň detí :-D Tiež iba minimum rodiny, žiadne tetky, sesternice a pod. Po obrade chvíľku posedíme v reštaurácii, večer odovzdáme dieťa starým rodičom a pôjdeme sa s mužom niekam zabaviť. :-D
Odpovedať
@petkave budem tisko zavidiet:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?