Svadobný deň s (červenou)

Zdravím žienky. Možno to tu nepatrí, ale skúsim snáď mi poradíte. O mesiac máme svadbu a mne vychádza, že dostanem svoje dni akurát na svadbu. Počula som o tabletkách na odialenie aj o injekcii. Máte s tými dvomi skúsenosti? Alebo ako ste to prežili s červenou mne býva neskutočne zle, pár krát som aj skolabovala a lekárka mi povedala, že také stavy sú normálne. Ďakujem za typy a rady.
Ahoj mne to vychadza tak isto...ja to budem riesit tabletkami na oddialenie konzultovala som to aj s mojim doktorom...a nie len kvoli svadbe ale na druhy den ideme do Turecka...
a tie tabletky nemaju vedlasie ucinky?
@00momo všetky tabletky majú možné nežiaduce účinky, u niekoho sa prejavia, u niekoho nie. Preto by sa tieto tabletky na oddialenie mali brať po konzultácii s gynekológom a naozaj len vtedy, keď nie je iná možnosť. Je potrebné si zvážiť, keď ti je neskutočne zle, ako píšeš, čo je pre teba menšie zlo - či riskovanie nežiaducich účinkov, alebo to, že ti bude zle počas svadobného dňa. Ja som tie tabletky brala niekoľkokrát, po prvom užívaní keď mi prišli moje dni, mi bolo veľmi zle, zvracala som. Ďalšie razy keď som ich užívala mi už tak zle nebolo. Určite to konzultuj s lekárom.
Ďakujem za info a to nepatri pod antikoncepciu či?
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Pozri sa do tejto diskusie :) https://mojasvadba.zoznam.sk/forum/in...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?