Drobnosť pre družičky na rozlúčku so slobodou

Ahojte dievčatá 🙂 Potrebovala by som poradiť ... o chvilku ma čaká rozlúčka so slobodou a chcela by som ako poďakovanie mojim družičkám darovať nejakú drobnosť 🙂 Tým že peňazí nie je veľa a nápadov tiež nie prosim o radu. Ďakujem
Odpovedať
Ahoj, mna moje baby doslova sokovali, tym aku mi urobili rozlucku. Pripravili veceru a potom sme si dali drink v jednom podniku. Darceky by mali davat oni Tebe - tak sa to robi, ty si to mas len uzit. Ja som vsak tiez chcela dat druzickam darceky - ale zdalo sa mi to najprv nakladne a urcitym sposobom zbytocne, tak som chcela dat len hlavnej druzicke. Ale potom ako ma tymto dostali som sa rozhodla dat darcek vsetkym druzickam (poznala som aj tu zavratnu sumu, ktoru platili a bolo mi z toho blbo nic im nedat) - rsp. mojim, ktore mi robili rozlucku so slobodou. Darcek im dam ked budem rozdavat vysluzky - dala som im urobit ploskacky s ich menom, napisom druzicka a datumom svadby. Jedna stala okolo 5eur na aliexpresse. Pripadne skus nieco ine prakticke - k vysluzkam davam gravirovane varechy - jedna 0,80centov a obviazane cervenou stuzkou s bielymi bodkami, vyzera to perfekne. Alebo im daj nejake ramiky s fotkou, kde ste spolu. Nejaka malickost, ktora ich potesi. Ty ich najlepsie poznas tak nieco urcite vymyslis :) Nieje to o peniazoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze nejake tricko, ze druzicka a tak by bolo super. Tie tricka nie su drahe a myslim, ze je to taka mila spomienka. Kludne aj na Aliexpresse skus pozriet aj tam je toho vela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som svojím babám na rozlúčke darovala náramky na červenej šnúrke, každá tam mala dva kamienky zo svojho znamenia + jeden z môjho :) nestálo to veľa a urobilo veľkú radosť
Odpovedať
Tie ploskacky je dobry napad, len to vyjde veru viacej. Skor by som nieco mensie. Predsa len nejaku pamiatku. Alebo im az po rozlucke daj spravit nejaku pamiatku z fotiek. Aby mali na ten vas spolocny den spomienku
Odpovedať
Ja by som dala urobit nejake tie naramky bud s menami alebo skoro rovnake ale kazdej tam daj nejaky iny kamienok aby to mali take vynimocnejsie :) A to ani nevyde vela a to budu mat pamiatku na cely zivot :) Nic velke im davat nemusim, oni maju tebe dat nejaky vacsi darcek :)
Odpovedať
zeny pre boha, ... ved sa na to pozrite z vlastneho pohladu, ...co by ste vy chceli dostat ? ... "prakticku ploskacku" ?? akoze co je na tom prakticke ? co si tam dam, 2 dcl borovicky, aby mi zima nebola, ked budem cakat rano na autobus do prace ??? alebo ine "prakticke" lapace prachu? ... tricko "druzicka" ... nehnevajte sa, ale zena si da namahu, aby sa vychystala na rozlucku a potom si ma cez saty prevliect volajake tricko ??? to by som musela najskor vyprazdnit tu ploskacku :-D naramky su celkom fajn napad, i ked velmi zalezi od prevedenia, aby to nebolo viac bizuteria pre dievcatka ako pre dospelu zenu ... musite si predsa poznat svoje kamaratky, co by ocenili ... i ked v zaplave predsvadobnych emocii potesi hocico :-))
Odpovedať
Tricko by som davala iba v pripade, ze by ste sa dopredu dohodli, ze take nieco bude tak si nebudu davat saty ale daju si nejake nohavice alebo suknu a potom si to tricko k tomu prezlecu. Ja som sa napriklad dohodla s mojimi druzickami, ze oni nebudu nic davat mne ani ja im ale kazda sme si zaplatili vikendovy pobyt vo welnese a pojdeme sa tam spolu vyblaznit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som každej kamoške na rozlúčke dala toto :-D bolo to praktické, vtipné a osobné zároveň :-N
Odpovedať
@juliana1911 Ale to by som skor asi dala neveste ako druzickam, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@sariuscha to neviem, podľa mňa je to jedno....ja som družičky neriešila, mala som len jednu hlavnú, ktorá bola zároveň aj môj svedok ...a baby sa z týchto fľaštičiek veľmi tešili :-)
Odpovedať
Veľmi pekne Vám všetkým ďakujem za rady určite niečo vymyslím 🙂 Máte super nápady 😍🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@daneaa ahoj, ja som babám zabalila takéto prasiatka pre šťastie, so slovami že sa musia opiť ako prasiatka ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jancejance a aj sa tak opili? Prezili tie prasiatka? Lebo mne keby v ten vecer ako je rozlucka dal nieco taketo tak neviem ci by to prezilo :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
Prežili všetky :-D :-D pilo sa dosť a dve kamarátky sa spili na prasiatka a potom si zabudli polovicu vecí svojich (medzi nimi aj prasiatka) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?