Kto platí?

Ahojte, mam dilemu. Chcela by som rozlucku so slobodou, ale neviem, ako to mam spravit, lebo neviem, ci ju mam platit ja, alebo ocakavat, ze ju budu chciet platit kamaratky, takze sa tazko planuje. Co byva zvykom? Kto platil vasu rozlucku? =-)
Odpovedať
my ideme na chatu a normalne sa skladame..kazdy si plati za seba noclah a jedlo s pitim si rozdelime :-)
Odpovedať
Po správnosti by mali pripraviť rozlúčku so slobodou nevestine družičky.Objednať miestnosť,kúpiť darčeky,pripraviť slebo zabezpečiť občerstvenie.Malo by to byť takto. Ale ja asom si svoju rozlúčku pripravila sama-teda pripravila jedlo,pitie a pozvala kamarátky ku mne :-) Program už pripravili kamošky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Rozlúčku by si nemala platiť ty, rozlúčku platia baby. Moje družičky to organizujú, ideme na celý víkend na Balaton, ide nás 15 a na všetko (ubytko, pitie, jedlo...) sa všetci okrem mňa skladajú. (14 ľudí) čím Vás ide viac tým lepšie, keď sa Tvoja časť rozráta na toľko ľudí, je to v poho. Ja to aspoň poznám tak, čo som bola na rozlúčkach, že sme sa rozrátavali okrem nevesty my, na moju sa teda rozrátavajú oni.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sli tri, jedna platila nakup v obchode (chlast, nealko, chipsy), druha platila spolocnu veceru, nevesta ubytko....kazda jedna polozka bola cca v rovnakej sume....tak sme sa dohodli a tak to bolo fajn :-) z vlastnej skusenosti a zo skusenosti mojej najlepsej kamaratky nevesty ti odporucam zobrat sovje naj baby a ist niekde do penzionu a spravit si to tam.....s tymi najblizsimi osobami......my sme boli na noc v penzione Gejdak a bolo to to najlepsie co sme mohli spravit......ziadne divoke party, penisove torty a nadrbane druzicky.....a ucet za 5 kil
Odpovedať
Profilova fotka
a podla mna je obrovska hovadina ze TVOJU rozlucku by mal niekto za teba zacvakat........je to toja svadba, tvoja oslava, tvoja predstava a tvoja skupinka ludi.......takze zacvakaj si to ty alebo sa dohodni s babami :-)
Odpovedať
@nefertiti suhlasim. my sme sa skladali kamoske na darceky a obcerstvenie, program sme vymyslali. ona nam zobrala vinko v podniku a potom si kazdy hradil za seba. je fajn, ze maju tu baby kamosky, co im kupia vylet :D aj ja by som brala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zaburyna trosku nechapem nazor babajko ze 14 bab sa zobere a ide na balaton a plati to neveste.......to je trosku narocne, teraz ked je 14 kamosiek v skupinke a rad radom sa vsetky povydavaju preboha sak to musi byt neunosne nakladna vec vsetko platit a nevesta nic......... zvycajne to byva tak ze kto pozyva tak aj plati....ja osobne si svoju rozlucku zorganizujem sama a baby pozvema rpeberiem to s nimi a neocakavam od nich nic, okrem toho ze mi pripite maximalne zaspievaju...ale viem ze su natolko inteligentne a poznaju moju fin.situaciu ze sa budeme vediet rozumne dohodnut a ze aj ony prispeju, pokial ovsem nevyhram nejakey ten melon :-)
Odpovedať
ja som kamoške upiekla tortu, pomohli sme jej vyleštiť poháre v rámci rozlúčky a ona nám za to kúpila nealko a boli sme spolu asi dve hodky :D to bola naša rozlúčka ... čiže za svoje som kúpila iba suroviny na malú karamelovú tortu čo bolo asi tak do desať eur :D toto bola naša rozlúčka ... ak chceš rozlúčku robiť ty tak by si si ju mala zorganizovať a aj zaplatiť a kamošky ti môžu kúpiť darčeky alebo ti objednať striptéra :D
Odpovedať
My sme to zatiaľ vždy robili tak, že nastavajúca nevesta mala všetko zadarmo a ostatné sme sa zložili aj za ňu :-)
Odpovedať
Mne organizuje rozlúčku hlavná družička (trvá na tom, že nevesta sa nemá o nič starať, len sa zúčastniť :)), bude to u nás na chate, takže ubytko je zdarma, jedlo a pitie som chcela zacvakať ja (ja som chcela aby bola rozlúčka, baby sú srdečne pozvané), ale ona trvá na tom, že sa bude finančne podieľať, že je to jej starosť :) Takže to potiahneme dve, ostatné baby keď si donesú obľúbené pitie, tak to bude bonus naviac. Darčeky žiadne nechcem, akurát na tie serepetičky potom sadá prach a keď niektorá dovlečie striptéra, tak ich vyhodím oboch :))) Niee bude babinec, urobíme koktejly, posedíme, popijeme, žiaden stres.
Odpovedať
@linkinzuzka @calvera25 @nefertiti my sme platili jedlo, ktore sme priniesli z domu, ako salatz, cipsy, syry, olivy, atd. k tomu alkohol a nealko a to bolo cele :) ja som si to tak predstavovala a nebolo to vobec nejak cenovo narocne, ale pritom to bolo tu v ba a nevesta dostala par darcekov. cca to vyslo 19 eur na osobu, pricom nevestu prisla namalovat kamoska este k tomu, takze bola kocka a mala krasne spravene vlasy. potom sme sli do ulic :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?