Rozlúčková párty pred svadbou - dámska jazda. Nápady?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky! Rozmyslate o rozluckovej party? Ja ano, len neviem, kolko ma to bude stat a kde to urobit. Ci rezervovat podnik alebo nie a kam na disco. Prosim o radu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj zabka, ja osobne nerozmyslam o rozluckovej party, podla mna je to zbytocne, a vacsinou by ti to mali zariadit kamosky ktore pozyvas a kazda by si mala zaplatit co pila, lebo aj tak mas uz dost vydavkov. ci rezervovat to neviem zalezi od toho ci si z velkeho mesta alebo nie. na disco odporucam az po polnoci, ked uz ma kazda v "nalade" ;-)
Odpovedať
zalezi na tom co mas rada a co maji radi tvoji kamosi. ja chcem robit s kamaratkami a kamaratmi chatu. moja polovicka ide na styri dni na riadnu rozbijacku na chatu do hor. ja este neviem kde, ale urcite chata. disco nemusim
Odpovedať
ahoj zabka :-) ani neviem preco, ale o rozluckovej party nerozmyslam.. ale uvidim ako si to zariadi priatel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to je uz ine, chata je nieco lepsie ja som raz bola jednej kamoske na rozlučke a nebolo to bohvie co, ona mi chvilkami prisla akoby tam bola nasilu vobec sa nebavila. My zasa s drahym rozmyslame ze to spravime spolu, bo mame spolocnych priatelov, mame byt a mozme sa strieeeeeeeskááááááát!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoj zabka ja som pred rokom organizovala naj kamaratke rozlucku bolo nas 6 cucoriedok. Najprv sme boli u mna a potom dobrej nalade sme isli do baru bolo faj az na to ze kamaratka bola tehotna tak si to nemohla poriadne uzit, ale teraz mi ona bude robit rozlucku tak povedala ze si to uzije akoby mala svoju vlastnu tak som strasne zvedava ako to dopadneme...Tak si to uzite ved je to posledny raz co sa budete zabavat ako slobodna a este slecna ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, ze ano! Ved ked si zoberies kolko vseliakych inych, menej vyznamnych, udalosti oslavujeme!!! Ja som mala "rozlucku so slobodou" s svojimi naj kamoskami (5 kusov + ja) v takom style ako sa stretavame vzdy ... najprv v klude pri pohariku v podniku a potom sme este vyrazili zatancovat si (i ked ja to nejak moc nemusim, ale premohla som sa)! :-) Bolo to fajn, som rada, ze som to robila, i ked som to cvakala ja! Ale dalo sa to ... pri tych vsetkych vydavkoch .... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
... ale chata musi byt uplne super!
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ani nerozmýšľajte, že by ste nemali rozlúčkovú párty ;-) . Je to super :-) . Ja som bola so šiestimi kamoškami na chate (môj bol zase s ich polovičkami) a bolo perfektne. Bavili sme sa ráno do ôsmej, tancovali, smiali, šantili :-D . A naše polovičky boli tiež na chate, ale čo sme im rozprávali my, že ako sme si to užili, tak nám závideli :-N . No chlapi sa tak baviť sami nevedia, čo už :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
vsetkym Vam dakujem za rady. kolko Vas to asi vyslo?
Odpovedať
Profilova fotka
Mna do nejakych 1.500 Sk, viac nie! Pre 5 bab! No ale ja som z Nitry, v Blave to bude mozno "kostovat" troska viac! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babulky, ja som teda zvykunuta (od kamosiek) na to, ze kamaratky platia rozlucku neveste :-) A rozlucku by mal organizovat Vas svedok - teda ak je to kamoska alebo sestra, aspon tak je u nas zvykom. Ja by som chcela ist do Senca do toho akvaparku - aspon si to s babami dobre uzijeme, dame si bazenik, saunu , masaze, nejaky ten dobry drink a bude super. 8-)
Odpovedať
sugi, radšej sa vyberte do Liptovského trebárs do Permonu. Ten Senec je nič moc, hlavne poobede a cez víkend - plno ludí, posunuli sa v hygiene a veru ani ten drink si nevychutnáš. za tú cenu veru nič moc.
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ja to nechávam na moje družičky čo mi vymyslia, ja si užívam kedy sa dá. 8-) myslíte,že to bude až taký rozdiel ísť na párty ako vydatá?
Odpovedať
sugi, do senca na rozlucku? ja byvam v sc. hehe. ja chcem pozvat kamaratov a kamaratky na chatu na den, dva a tam sa zabavit. tesim sa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak my budeme mat rozlucku so slobodou spolocne, ideme tyzden pred svadbou pre vino, ktore sa nam robilo v Skalici (z tade je moja svagrina) a tam to vsetci poriadne oslavime, budeme tam my dvaja, jeho brat so zenou a svagrinin brat so zenou. Takze takych 6 kusov. Ked sme takto vsetci spolu, dokazeme sa poriadne zabavit a hlavne je to daleko od nasho domova, takze si ani nespravime hambu. A som rada, ze budeme takto vsetci spolu. Vsetky moje kamosky, które mi aj idu na svadbu maju uz male deticky, poniektore koja a tak sa im neda ist na nejaku extra rozluckovu party. Tak sme to vyriesili takto a myslim, ze je to super.
Odpovedať
Profilova fotka
mysti, to je tiez fajn napad!!! Urcite lepsie ako keby si na tej party mala o 23.00 zostat sama, lebo kamosky by sa rozutekali za materskymi povinnostami! ;-) Tak si to uzite!
Odpovedať
Profilova fotka
vivi7, dakujem, aj ja si myslim, ze to je fajn a budeme tam vsetci, mozeme sa bavit bez strachu, ze co ten druhy prave robi a tak...ved to iste vsetky pozname. Takto sa budeme bavit dokedy budeme chciet. :-D
Odpovedať
ahojte, ja som bola s najlepsimi kamoskami na vikend na chate, oni sa zoznamili a potom na svadbe uz sa poznali a samozrejme aj sme si to uzili, v ramci slusnosti pochopitelne :-) a muz bol s kamaratmi zas, takze potom na svadbe som mohla na neho apelovat, nech s nimi tolko nepije, lebo ved ho opili tyzden predtym :-) urobila by som to takto cele znova. ale zavisi od predstav ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Profilova fotka
Možno ešte nejaký striptér k tomu ;-) kontakt tu v profile alebo na fb s rovnakým užívatelským menom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Alebo rovno dvaja striptéri ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?