Ženíchové kamarátky na jeho rozlúčke

Ahojte nevesty, chcela by som vediet Vas nazor na to, ze si zenich na svoju rozlucku vola aj zenske osadenstvo ..Dik :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@mirka2506 Mne by sa to nepacilo...tak ako by sa nepacilo mojmu, keby som mala na rozlucke muzske osadenstvo....
Odpovedať
Profilova fotka
no a? ved si vas berie....aky dokaz lasky a vernosti este potrebujete?
Odpovedať
Profilova fotka
@zenazaba no a?! aj ked si berie mna, to neznamena, ze by mi nevadilo zenske osadenstvo na rozlucke so slobodou...nejde o ziadne dokazovanie, proste by mi to vadilo...kazda z nas je tu ina...tebe by to zjavne nevadilo, mne ano..hold, je to tak...
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka2506 Mne by to tiez vadilo. A rozlucka je vylucne panska alebo damska zalezitost.
Odpovedať
aj mne by to vadilo, teda pokial bysom jeho kamosky nepoznala co su zac...
Odpovedať
@janka870 ale no.....ved netreba hned reagovat tak podrazdene....mirka chcela nazor a zenazaba jej ho napisala...ma snad pravo na iny, ako je ten tvoj.... mimochodom s nim suhlasim, kamosky su kamosky, ak su sucastou snubencovej partie, nevidim v tom problem....
Odpovedať
Profilova fotka
ja si nemyslim, ze je problem v zenichovych kamoskach, aale skor v alkohole, ktory na rozlucke urcite chybat nebude. Kazdy si rad vypije a hlavne zeny su v takomto stave obzvlast pritulne. Nech su to akekolvek kamaratky, clovek v opitost nevie co robi. Ked tam nebudu zeny, aj zenich ma vacsi pokoj, lebo vie, ze sa nic nekontrolovatelne, co by sam dobrovolne a vedome nechcel, nemoze stat.
Odpovedať
Profilova fotka
@bajana no nebolo to myslene v zlom a urcite som to nepisala podrazdena...len ma prekvapil vyrok "ze aky dokaz lasky a vernosti este potrebujete?"...citila som z jej nazoru, ze pravve ona nerespektuje ten moj...preto som tam potom dodala, ze kazda z nas je ina...proste niekomu to vadi, inemu nie....a kazdy musi vediet, co respektuje v prvom rade jeho partner...ak to partnerovi neprekaza, tak nech sa paci :-)
Odpovedať
@zenazaba to ze si ta niekto berie... Nemusiznamenat, ze ti je verny... Alebo ze si to na rozlucku opity nechtiac nerozda s kamoskou... Teda nie je chlap ako chlap... Ale poznam vela takych, ktori by s tym problem nemali
Odpovedať
Profilova fotka
tak mu zakazte vsetko a vsetkych hned zkraja, nech vie, do coho ide :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne by to tiez vadilo, baby tam nemaju co robit. i ked ja kebyze mam rozlucku so slobodou, tak medzi mojimi hostami je aj moj najlepsi kamarat, ale on je gay, takze to je ok podla mna.
Odpovedať
Profilova fotka
@zenazaba to, ze by nam to niektorym vadilo, neznamena hned, ze vsetko a vsetkych zakazujeme svojim polovickam...ale ako som uz pisala, je to o partneroch a o tom, co si navzajom toleruju...ja mojho partnera neskutocne milujem a dopriala som mu aj rozlucku, ale s jeho kamaratmi...,mne osobne by nebolo po chuti, keby sa siel zabavat vonku s inymi zenami... a ver im, ze ten moj velmi dobre vie do coho ide a ja to viem takisto :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja si myslim,ze taka zdrava mala ziarlivost je na mieste a v takomto pripade je na mieste....napriek velkej laske a vernosti a oddanosti dostane kazdy v takomto pripade chrobaka do hlavy,ze co ak....nikdy nevies co sa moze stat,chtiac,ci nechtiac....
Odpovedať
no super teda, taketo hluposti riesit:)
Odpovedať
Profilova fotka
@monique20 to akoze zo zenicha sa ma stat abstinent na cely zivot??? :-DDDDDDD uzasna reakcia :-DDDDD
Odpovedať
Profilova fotka
..no ja neviem, od malicka som vonku behavala so samymi chlapcami. az na jednu-dve kamaratky je to tak dodnes.. kebyze mi polovicka nedovoli pozvat na svoju svadbu kamaratov, na ktorych mi zalezi, ani by ta ceremonia pre mna nemala cenu.. rovnako si nedokazem predstavit, ze by som naopak ja jemu zakazovala na svadbe kamaratky.. nechcem naozaj aby to vyznelo urazlivo baby, ale podla mna ste nezdravo ziarlive a absolutne nedoverujete svojim nastavajucim.. co je trosku smutne, nemyslite?
Odpovedať
Profilova fotka
@slniecko1 na svadbe nech ma koho chce...tu ide o rozlucku so slobodou...
Odpovedať
Profilova fotka
@janka870 ach pardon, to som si nevsimla.. to na svadbe uz bude pod dozorom.. nazor zastavam rovnaky, preboha, su to jeho kamaratky, s kym oslavit, ked n ie s nimi? :-( tradicia alebo nie, ak mu na nich zalezi a chce sa rozlucit so slobodou spolu s nimi, kde je problem? v nedovere jeho partnerky iba.
Odpovedať
Profilova fotka
@janka870 je trosku zvlastne ze si nechce urobit cisto pansku rozlucku, ale pokial si rozlucku nerobite spolocnu, moze ti to byt uuuplne jedno s kym ju chce stravit...moja naj kamoska mala rozlucku v style, sli sme tri na noc na farmu, dali sme si welness, dali sme sa dole a bolo...nemuseli sme ist nastajlovane jak stetky s uskami ruzovymi a zavojcekom na diskoteku a robit si tam pripite fotky s nechutnou tortou z ktorej vykuka polmetrovy penis...takze ked to chce tak ho nechaj ak ta nepodviedol doteraz uz to neurobi, ak mu na tych ludoch zalezi a chce sa s nimi zabavit, tak to proste neries. hotova vec....a co keby siel von s chalanmi, ozrali by sa jak prasce a v bordeli by si to s niekym rozdal? to je bezpecnejsie???
Odpovedať
podla mna je to individualna vec, zalezi od toho ake mate hranice, ako si doverujete a aj ake su tie kamaratky a kamarati... my sme napriklad mali spolocnu rozlucku so slobodou kedze mame spolocnych kamaratov (aj kamaratok ale tych je pomenej :D). bol to nas vlastny napad, vlastne som este od nikoho nepocula ze by to takto spravil...najprv boli aj kamarati prekvapeni a odhovarali nas, vyhrazali sa ze nam kazdemu spravia este dve samostatne... na konci kazdy hovoril ze to bol najlepsi napad :) kedze to bolo v podniku kde sme sa spoznali :) bola to pre nas ta naj vec, obaja sme sa zabavili, povedali sme si ze sa budeme bavit tak ze hranica je len aby nam nebolo zle :D nepotrebujem sa lucit s niecim po com uz netuzim kedze mi je dobre s nim :))
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám pocit, že som sa ocitla na prvom stupni základnej školy :-D dievčatá sa rozprávajú iba s dievčatami a chlapci iba s chlapcami :-D :-D hádam si nemyslíš žeby sa to nejak zvrhlo :-D akože odteraz keď si ťa berie nemôže chodiť už ani s kamarátkami von? :-D neviem či som jediná, ale mňa táto otázka teda poriadne zaskočila a príde mi detinská ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti @slniecko1 no moj partner mal rozlucku so slobodou so svojimi kamaratmi...neviem odkial mate, ze nemal :-D a takisto netusim, preco vam lezi v zaludku moj nazor, ze mne by sa to nepacilo...nech sa vasi chlapi stretavaju s kym chcu, nech si chodia von s kym chcu...nam by to s partnerom vadilo vzajomne...vy si robte co chcete...je to moj nazor, tak si sudenie druhych nechajte pre seba....ja som len reagovala na otazku zakladatelky temy..hadam moze mat clovek svoj nazor,nie? ja tie vase nesudim :-)
Odpovedať
9majusska - ja neviem odkial mas co si myslim, alebo nemyslim :D moja otazka bola polozena neutralne a len ma zaujimal nazor inych neviest, ak Ti pride detinska, tak nechapem, naco sa vobec unuvas na nu reagovat :)
Odpovedať
@bambulka0 @monique20 zdielam rovnaky nazor :) inak nechapem celkom tie "rozlucky so slobodou"...s cim sa akoze mam lucit? pred par mes. sme organizovali "rozlucku" kamoske a len sme sedeli cely vecer v kaviarni, kecali, nieco vypili a hotovo...a bolo to super :) nepotrebovali sme ziadnych stripterov a chlapov a neviem ake zatahy ako keby sme mali 15...ved ked chcem ist s babami na zatah,tak to mozem spravit aj po svadbe...a aj co sa tyka mojej "rozlucky" ak vobec bude, tak spolocna s priatelom a bude vyzerat rovnako ako ked si ideme niekde sadnut s partiou...a co sa tyka otazky ci maju byt zenske na panskej rozlucke...no myslim,ze ani jedna z nas nema pravo sudit niekoho ci je to detinska otazka alebo nie...kazdy vztah je iny, kazda jedna z nas si prezila so svojim partnerom ine veci a skor mi pride smiesne ked tu vobec niekto riesi ci je to trapna otazka, ci dotycna nedoveruje atd atd... @zenazaba a akoze svadba je dokaz vernosti ? :) dievca zlate vernost ti nezaruci nikto a nic...mozes sa aj na hlavu postavit, ak chce byt chlap neverny,tak to spravi...a je jedno ci ma na ruke obrucku alebo nie...to je moj nazor...a ak niekomu vadi zenske osadenstvo okolo svojho chlapa a trosku ziarli, tak nevidim na tom zase nic zle...tak isto ako by chlapom prekazalo ak by sme isli na rozlucku kde by bol stripter alebo nejaky "kamos", za ktorym sa skryva nejaka nasa stara laska... a tiez tu bol spominany alkohol...poznam X chalanov, o ktorych som si myslela,ze su verni az za hrob a bola som svedkom toho ako pod vplyvom alkoholu spravili sprostosti a potom to lutovali..takze ok, alkohol ano, kamosky ano, ale predvidavosti a pozornosti nikdy nie je dost :) PRILEZITOST ROBI ZLODEJA... :-|
Odpovedať
@9majusska o a ozaj, ta otazka mi vobec nepride detinska...cele to tu je o tom, aby sme si navzajom poradili a povzbudili sa...nie aby sme jedna druhej nieco vycitali alebo nieco buzerovali...ci? :) kazda jedna z nas riesi iny problem, niekomu vadi to, niekomu napr.ze priatel sa nezaujima o organizovanie svadby- to je napr. moj pripad :)) a @mirka2506 nic take nenapisala,ze mu zakazuje sa rozpravat s kamoskami, treba poriadne citat...riesi sa tu rozlucka so slobodou :) a to je diametralny rozdiel :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hateria tak ked niekomu neverim, ze nepretiahne vsetko, co dycha, tak si ho predsa nebudem brat :-D
Odpovedať
@9majusska je rozdiel chodit triezvy na kavu s kamoskou a rozdiel byt mega ozraty vecer s mega ozratou a pritulnou kamoskou.... Ja mam tiez par kamaratov a viem, ze keby mohli tak ma s prepacenim pretiahnu aj ked ja ich beriem iba ako kamaratov... Nehovoriac o jednom, ktory sa chce zenit... To asi ty zijes v tom, ze chlap, ktory sa ma v plane zenit je anjelik, ktory nic nespravi... Jasne... Su aj taki... Ale chlapi su chlapi a zeny su mrchy ( ako ktore) ... Casto dosiahnu presne to co chcu.... Teraz som si spomenula na film Moj snubenec tvoj milenec... To nech si pozru vsetky tie damy, ktore si myslia, ze muzi nepodvadzaju.
Odpovedať
@zenazaba :) zjavne si nepochopila co som chcela tou dllllhou spravou povedat... :) len som zareagovala na tvoju hlasku, ze aky dokaz vernosti tie baby chcu, ci im nestaci svadba....svadba NIE JE DOKAZ toho,ze ti je a bude chlap verny... to je cele...:) nikto tu nehovoril o " pretahovani vsetkeho co dycha" :) len som poukazala na to,ze aj ked niekto ma obrucku na ruke, neznamena to, ze si mozes byt 100% ista/y,ze ti nezahne... zivot je jednoducho taky a prichadzaju rozne situacie, kedy aj ten najvernejsi moze pohoriet....a to sa moze stat aj pri rozlucke so slobodou...tak preco dobrovolne suhlasit s niecim takym ako su kamosky na panskej rozlucke? jasne, ako tu pisala @dara555 , ze aj ked su sami chlapi,tak si mozu doviest stripterku atd...ano, mozu...ale vacsia pravdepodobnost je, ze skonci v posteli s tou kamoskou ako so stetkou... a suhlasim aj s @perzefona ak niektora z nas tvrdi, ze si je 100% ista,ze by ju chlap nepodviedol, tak... zeny su mrchy, chlap je len psicek,ktory si rad zasanti...a co sa dnes deje v baroch a na diskach, obracia sa mi z toho zaludok...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby a je vobec nejaka rozlucka so slobodou nutna?snubenec ju velmi chce,mne je jedno ci by som sa ja mala lucit s nejakou slobodou...a momentalne tyzden pred svadbou si viem celkom presne predstavit kam dat peniaze, ako minut ich na rozlucku..a to on nejak nechce pochopit..a pritom 2 dni pred svadbou robime velku grilovacku,kde budu vsetci..neviem asi mu ide o to ze flamoval cez vikend s nalepkou rozlucka..inak si to strasne chcenie ju mat neviem vysvetlit.keby som si ja urobila rozlucku,zavolam si tam najlepsiu kamosku,celkom by mi to stacilo kedze si rozumieme asi aj bez slov a vzdy sa vieme zabavit. ale on si spravil zoznam a ma tam 12 ludi co uz je myslim dost..a ked mu poviem ci by to nemohol predsa len nejak okresat,tak o tom tiez nechce ani pocut,lebo su to ludia-vacsinou z rodiny, ktory boli na rozlucke asi pred mesiacom ked sme boli na svadbe jeho bratrancovi.a ako som tak citala,na rozlucke by vam mali platit pozvaní ludia?no u nas to tak akosi nefunguje,zatial som zvyknuta ze je to vzdy opacne..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?