Aké svadobné šperky k zlatým obrúčkam?

Ahojte nevestičky, poprosím Vás o radu :-) Chcela by som sa Vás opýtať aké bývajú svadobné šperky. Budeme mať zlaté obrúčky, len som ešte nevidela, že by mali nevesty aj pozlátené náušnice (nemyslím celé zlaté, skôr podklad zlatý a natom nejaké zirkóny, diamanty... proste kamienky :-) Vždy som videla strieborné na nevestách. Nie som moc doplnkový typ takže chcem určite iba náušnice, kedže na ruke bude zlatá obrúčka aj zlatý snubák. Len sa bojím, aby sa to nebilo :-/ Ďakujem Vám za rady :-)
Odpovedať
Ahoj, aj ja som mala zlatu obrucku:-) Doplnky som nakoniec zvolila nausnice a naramok na pravej ruke. Boli kamenove a vo farbe striebra. Mala som kupene aj take ze zlty podklad a kameň, mam ich medzi predajnymi vecickami, tak mozes mrknut ako to vyzera. Mne sa ta kombinácia velmi pacila, ale nakoniec som si dala ine, lebo mi viac pristali:-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Raz v Nakupnych maniackach povedal M.Kocisik, ze obrucky sa nemusia s nicim zladovat, co sa tyka farebnosti. Obrucka na zene je osobity sperk, ktory nemusi ladit ani s nausnicami, ani s kabelkou, ani s naramkom, ani s hodinkami, ani so zipsom na cizmach... Netrap sa tym. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavo01 presne tak, aj ja som videla tu cast kde to hovoril:-)
Odpovedať
Ak budeš mať aj šaty v ivory farbe - odporúčam zlaté doplnky - potom krásne vynikne aj farba šiat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?