IZLATO - reklamacie

Profilova fotka
Ahojte, rozhodla som sa pre diskusiu ajpre buduce pripady. Kiez by ich bolo co najmenej. Ide o moju druhu reklamaciu, ktoru sa chystam urobit, chcela by som vsak vediet, kedy mozem ziadat o vratenie penazi ? Nie je predsa normlane, ked clovek prsten cisti, lesti, pred kupanim, umyvanim riadov, ci spanim dava dole a oni mu povedia, ze sa nevhodne stara o prsten a reklamacia sa zamieta... Vypadli mi kamienky... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
To su hajzli. Ja mam dva mesiace prsten a je poskrabany a ver ci nie robim co ty. V praci ho nenosim atd. Som zvedava co mi povedia ked doma budem chcem ho prebrusit.
Odpovedať
Napíš mi viac do správy, robí mi tam kamoška, môžem ja jej popýtať.
Odpovedať
Profilova fotka
@dezdemona2011 ja ho mam od leta a uz drhykrat je poskodeny, myslim, ze to nie je ok... Ich pristup je hrozny!
Odpovedať
my sme tiež reklamovali môj snubák...vrátili nám ale peniaze po prvej reklamácii, lebo ju nevedeli vyriešiť. Po tretej reklamácii Ti musia vrátiť peniaze, ale myslím, že len v tom prípade, ak je schválená...ale to, že Ti vypadli kamienky, že je Tvoja chyba? To je predsa hlúposť, to Ty ovplyvniť nevieš...veď zjavne sú tam zle založené...a keď je to predsa prsteň z pravého zlata, či už žltého bieleho, alebo striebra, tak by to mala byť taká kvalita že dovi dopo. Však moja babka dodnes nosí svoj snubák a vyzerá stále skvele... :) ja byť Tebou by som sa pokúsila nájsť nejakého originál zlatníka, nech Ti dá nejaký posudok on k tomu, aspoň nejaký názor, čo si myslí. ( neviem, či niečo také robí, ale super zlatník je u nás v PO v aque) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tutinka121 Hej, chystam sa im napisat aj pekny list k tomu, co vsekto s prstenom robim, ci nerobim, nech sa uvedomia.. Kameinky len nalepsia, vobec neosadia a este pizduju.... na toho zlatnika som dostala odporucania, ale som v BA a domov pridem az v marci, tak este to skusim cez izlato..
Odpovedať
@catrina_so masaker no, vôbec Ti nezávidím...alebo by som ešte skúsila zavolať na SOIku...či Ti nevedia poradiť, čo v takom prípade robiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@tutinka121 vidis, dobry napad :-) Dakujem !
Odpovedať
ja som reklamovala tiez prsten a vratili mi bezproblemov peniaze
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?