Kde nájdem väčšie orientálne náušnice?

Profilova fotka
Ahojte dievcata, hladam niekde svadobnu bizuteriu a mam predstavu asi taku, ze vacsie nausnice (take nieco do orientalna) s jemnym nahrdelnikom. Nemozem nic take najst. Neviete ci nieco take je? Ak mate link, tak poprosim... :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
To by chcelo trošku bližšie špecifikovať, pretože každý si pod pomenovaním "orientálne" predstaví niečo iné.. A každý má aj iný vkus.. http://www.sashe.sk/CrystalArtJewelle...
Odpovedať
Profilova fotka
Niekto by zase nazval tieto orientálnymi, aj keď ťažko povedať, či sa vôbec hodia na svadbu :-D http://www.sashe.sk/hrusulka/detail/s...
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo úplne iný štýl: http://www.sashe.sk/kashmala/detail/o... Myslím, že si budeš musieť vybrať sama, lebo sto ľudí, sto chutí ;-) Ale aspoň som ti ukázala môj obľúbený e-shop s originálnymi vecičkami. Nech sa darí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@salonka1 Tie tretie sa mi pacia :-) Aj ja si objednavam veci zo Sashe, ale chodim tam len obcas, pretoze tam dokazem stravit aj cele hodiny a vsetko by som potom samozrejme chcela a to moja penazenka psychicky nezvlada :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@salonka1 A ked uz sme pri tom orientalnom - podla mna su orientalne veci farebne a tak si neviem k bielym svadobnym satam predstavit taketo roznofarebne nausnicky.. Ale vsak mozno sa sodolucy vyjadri a budeme vediet, aké si predstavuje ona ;-)
Odpovedať
@sodolucy a mozno nieco taketo? tiez teda nie orientalne, ale... http://www.sashe.sk/miriem/detail/let...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, ja by som tiez chcela nejake pekne nausnicky, mne sa vobec nepacia tie v obchodoch vsade len tie iste, chcela by som nieco vynimocne.. mate niekto rucne vyrobene nausnicky?? da sa to vobec?? a neni to tazke vyrobit?
Odpovedať
Profilova fotka
ja by so chcela mojej sestre kupit na vianoce nausnicky ale chcem aby boli rucne vyrobene.. ja vobec nemam predstavu ako by som ich vyrobila a kde by som zohnala vsetok potrebny material.. viete mi dat nejaky rady?
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 ja mam viacej rucne vyrobenych nausnic aj inych sperkov ako naramky, nahrdelniky a podobne veci.. skusala som si niektore vyrobit aj sama, aj sa mi podarili ale zopar som si objednala z internetu..predsa len niesom az taka zrucna a tie co som si objednala su o mnoho krajsie :-) podla mna je to dost tazke vyrobit ale to zalezi od toho aka si sikovna a zrucna, mozno tebe by islo lepsie vyrabanie nausnic, vyskusaj a uvidis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som este nikdy nic take neskusala takze aka som v tom zrucna moc neviem povedat.. ale asi to skusim a ked mi to nepojde tak sa nato vykaslem a nejake jej kupim v obchode alebo objednam cez internet..
Odpovedať
Profilova fotka
@bumbala300 a ked si si ich objednavala tak z akej stranky? ja nemam nejako moc vela casu to hladat na nete pretoze mam novu robotu a teraz sa musim sustredit hlavne na nu..lenze uz sa aj vianoce akosi rychlo blizia a musim riesit aj darceky.. uz zacinam byt z toho v strese..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sandi44 ja ked som si objednavala tak zo stranky www.mawile.sk.. predtym som pozerala viacej stranok ale tu sa mi zapacilo najviac vyrobkov.. a teraz planujem tiez ist objednat nejake veci a tiez asi aj na vianoce.. myslim si ze tam najdes nieco pekne co tvojich pribuznych potesi a bude to aj originalny darcek na vianoce..
Odpovedať
Profilova fotka
@bumbala30 tu stranku som videla na facebooku ale nikdy som si nepozerala ake tam maju vyrobky.. budem musiet teda pozriet ked hovoris ze tam maju pekne vyrobky..na facebooku som aj videla ze maju teraz nejaku vianocnu sutaz, rozmyslam ze by som sa do nej zapojila..
Odpovedať
Profilova fotka
@sandi44 skus si pozriet, maju tak pekne vyrobky, podla mna sa tam da vybrat.. to fakt maju aj sutaz? to som nevedela, ale to je dobre skusim si to pozriet mozno by som sa zapojila aj ked s mojim stastim urcite nevyhram, ale za skusenie nic nedam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz som pozerala tu stranku, naozaj tam maju pekne vecicky.. ja som na rucne vyrobene veci zatazena, vedela by som si ich kupovat stale.. a vsak skus a mozno prave teraz budes mat to stastie a nieco vyhras:-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby skusala som vyrobit tie nausnice no vobec mi to neslo :( po hodine som sa nato vykaslala lebo som uz nemala nato nervy.. spravim to tiez tak ze si nejake pozriem na internete, dufam ze najdem nejake pekne co sa mi zapacia..
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 vsak to nevadi, nie kazdy vie vyrobit nausnice a ine veci, nato musi mat clovek nejake aj danosti..urcite na internete najdes mnoho peknych nausnic
Odpovedať
Profilova fotka
cez vikend som mala trosku viacej casu tak som pozerala rozne stranky na internete. Najviac ma zaujala stranku mawile tam maju pekne hand made vyrobky, som si tam nasla aj jedny nausnicky a asi si ich aj objednam..som si vsimla ze prebiehala aj nejaka sutaz len do tej som sa uz nestihla zapojit.. @bumbala30 nevies mi povedat aku maju dodaciu lehotu keby si chcem objednat tie nausnice?
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 to je skor individualne ze ako ti to stihnu poslat, ale ja ked som si objednavala tak do 3 dni mi to prislo domkov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nella44@ ja ked som si z tade objednala tak mi to prislo tiez dost rychlo a dnes som si znovu objednala novy naramok a nausnice, nedalo mi to, pacil sa mi tak ze si spravim radost:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocendy kde by som zohnala nejaky material ktory potrebujem na vyrobu napriklad nausnic alebo naramku?? Chcem si skusit sama vyrobit nejake nausnicky, viete mi poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkaplavka3 a co konkretne by si potrebovala?? aj mas uz nieco doma nato kupene ci si ides uplne vsetko kupovat??
Odpovedať
Profilova fotka
@bumbala30 uz som si objednala tie nausnicky vcera, tak som zvedava kedy mi pridu, ale tak nestresujem, na dobre si pockam :-) @sandi44 a co vsetko si si uz od nich objednala??
Odpovedať
Profilova fotka
Vsak ten naramok a nausnice som si naposledy objednala a predtym som este na Vianoce darceky nejake z tade pokupila.. A to sestra taku krabicku na sperky a mamine sviecku :-)
Odpovedať
@nella44 mne bude nausnicky robit sestra... aj vencek do vlasov. Vyraba sperky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlikkk Praveze nic nemam doma takze potrebujem uplne vsetko od zakladov a preto by som chcela poradit, aby som zbytocne nekupovala veci ktore nie su az tak potrebne na vyrobu hand made vyrobkov.
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 prisli ti uz tie nausnicky?? mohla by si mi poslat fotku ake si si objednala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky a hand made vyrobky sa daju len cez internet objednat? Ci poznate aj nejaky obchod kde by som si ich mohla aj nazivo pozriet?
Odpovedať
@krema123 v Namestove je aj obchod Ručne-stručne handmade (na fb), kde kočka predava svoje vyrobky ...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?