Ktoré perlové náušnice si mám vybrať?

Profilova fotka
Kočky potrebujem radu-budem mať tieto šaty a tento účes.Chcela by som perlové náušnice,len neviem pre ktoré sa rozhodnúť... :-| Rada uvítam vaše názory :-) Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, podla mna prve, druhe su sice krasne, ale dosiroka, a mne sa zda, ze k tomu ucesu sa viac hodia uzsie dlhsie, tak ako ma slecna na fotke s ucesom, tretie a stvrte su jednoduche a pekne, ale zdaju sa mi prilis kratke a posledne sa mne osobne nepacia. Uces aj saty posobia trocha vintage dojmom (v dobrom, velmi sa mi taky styl paci, vid pripavny album :-) ), takze mne by sa k tomu najviac pacilo nieco taketo:
Odpovedať
Profilova fotka
Poslala som omylom prispevok ked som chcela pridat treti obrazok, takze este tieto sa mi velmi pacia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 dakujem velmi pekne za názor ;-) ,áno aj svadbička bude na spôsob vintage,takže aj všetko ostatné by malo byť :-) .Tie náušničky sú velmi pekné,čo si tu dala,len zas ja asi by som nechcela až také dlhé...ale vlastne závisí aj ako dlhé teda sú.Chcela by som nie moc dlhé a nie moc krátke..Juj ale som komplikovaná :-D. Poprípade vieš aj kde by som mohla zohnať tie,čo si sem vložila? Dakujem ;-)
Odpovedať
Pozri sperky Sofia, su vo vacsich nakupnych centrach(Eurovea, Avion) - a maju velky vyber a dobre ceny.
Odpovedať
Ahoj :-) aj mne sa zda ze sa k tomu hodia skor kratsie nausnicky -ja by som vyberala z 1, 3., 4., a 5. - z toho mne sa najviac pacia k tomuto looku tie piate - take slzickove.
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka dakujem veľmi pekne za názor ;-) ,no ako vidím bude to dilema =-) ....
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetci tie nausnice co som ti poslala su z www.etsy.com, a mne by sa osobne k tym satkam a ucesu pacili najviac tie prve, co som ti poslala, su ani prilis dlhe ani velmi kratke, ani siroke, podla mna krasne, tu je na ne link: http://www.etsy.com/listing/92602926/... a stoja krasnych 8 dolarov :-) plus ratam k tomu par dolarov shipping, mozno ako za list. Dobru ruku pri vybere prajem a uz teraz sa tesim na tvoj svadobny fotoblog :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dala len nejake jemne a nenapadne... velmi sa mi pacia tie co mas treti obrazok odspodu.. :-)
Odpovedať
ja som nemala na svadbu žiadne, nakoľko náušnice bežne nenosím
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkavax ja by som k nim dala tie na stvrtom obrazku od spodu. Podla mna nausnice urcite treba a myslim si, ze aj trochu vyraznejsie, aby ich bolo vidiet
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkavax aj ja Ti radím štvrté odspodu. ;-)
Odpovedať
@lienkavax mne sa zdajú fajn tie tretie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj :) , mne by páčili tie v tom čiernom pozadí - maličké , vyzerajú aj jemne aj luxusne zároveň :-) , k tým šatám by sa hodilo niečo jemné , bez zbytočných ozdôb ;-)
Odpovedať
náušničky na čiernom podklade alebo tie predposledné :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Baby prosim poradte mi ktore z tychto dvoch nausnic su lepsie? Prve su viac take nevestovske ale druhe mozno viackrat vyuzijem. Ku obom su aj pekne naramky. Saty budem mat ivory az jemne sampanskej farby cize hodia sa perly. Neviem sa rozhodnut :-N Prve su riecne perly, druhe su od viviene westwood
Odpovedať
baby, budete mat prave perly (kultivovane), alebo je to bizu?
Odpovedať
@sslavulka pravé, veď je to svadba, tak nech sú pravé ;-) dnes to nie je taká drahá záležitosť riečne a tie menej kvalitnejšie sa dajú kúpiť za veľmi slušné ceny...
Odpovedať
@zuska_bluzka preto sa pytam, lebo "povery" hovoria, ze prave neprinasaju stastie.
Odpovedať
@sslavulka ale no... :-) poverčivosť je hriech
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?