Šperky k ivory šatám :)

Ahojte, potrebovala by som radu. Mám Ivory šaty čikované a neviem si poradiť s náušnicami a nejakým šperkom do vlasov. Čím viac rozmýšľam, tým sa neviem rozhodnúť :) Prípadne mi môžete niečo ponúknuť. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Daj fotky siat co budes mat a aj toho co si si uz vybrala nech to mozeme posudit. Ale ja osobne napriklad mam rada k cipkovanym satam iba jednoduche perlove nausnice :-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi len nejake jednoduche bodky, nic nejak moc rusiveho, kedze asi budes chciet, aby vynikla ta cipka. daj fotku a isto sa ti bude lepsie radit
Odpovedať
takéto šaty aj závoj budem mať :) tiež som rozmýšľala nad niečim úplne jednoduchý, nech vyniknu šaty... a do vlasov možno niečo takéto jemné ... čím viacej hľadám, tým vidím viac možností :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by by som dala náušničky len nejaké jednoduché ďobky, kľudne aj tie perličky alebo niečo podobné, na krk nič lebo tie šaty majú veľmi pekný výrazný vršok, ak by si veľmi chcela tak možno nejaký jemnunký náramok a do vláskov niečo aby ti to ladilo s tými šperkami, čiže ak dáš perličky tak aj do vláskov perličky, tá fotka čo si pridala do sa mi napríklad veľmi páči :-)
Odpovedať
Ďakujem veľmi krásne, uistili ste ma :) aspoň už nebudem mať také mindráky :) už len niečo pohľadať, dokombinovať za nejakú fajn cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
nieco jednoduchsie by som dala, v pohode aj tie perlicky mozu byt len aby pritom vynikli tie saty :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?