Aké pančuchy pod svadobné šaty? Biele či hnedé?

Prosim si vas nazor......ake pancuchy si davate pod svadobne saty? Biele ci hnede? Videla som uz aj take, aj take, kazda farba ma svoje vyhody.....a vy???
Odpovedať
Profilova fotka
ja si davam slonovu kost podla farby siat. Je to krajsie (cipka). Mam totiz samonalepovacie a ta hneda nebola nic moc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja asi tiez podla farby siat, cize biele. ale uvidim,ako to bude na mne vyzerat,podla toho sa rozhodnem.
Odpovedať
Ja som tiez za biele, k satam.
Odpovedať
pancuchy by mali ladit s farbou siat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ja budem mat saty s rozporkom, takze pri tancovani mi bude vidno obcas nohy. Zda sa, ze biele pancuchy budu vyzerat dost zle! :-( Co vy na to? Saty su z Nicole Barbara ich ma v albume priprav, tak sa skuste pozriet. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ali, daj si radsej hnede. Pripadne s bielym (kremovym) podvazkom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ali, pokial nemas biele saty, urcite si nedavaj biele pancuchy. Na tvojom mieste by som si radsej dala hnede, pripadne smotanove.. Existuju vobec smotanove???
Odpovedať
Profilova fotka
Mate skusenosti s pancuchami v spreji? Kde ich je dostat kupit? Viem, ze niekde sa to uz spominalo ale netusim kde! D. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam skusenosti, ale kupila som si to v USA, takze neviem, kde to tu dostat. Je to super vec, mozem odporucit. Nohy su uplne hladke :-) Ale lepsie je, ked Ti to niekto nanesie, lebo sama si mozes urobit fleky 8-)
Odpovedať
ja budem mať tieť biele, keďže aj šaty mám snehovobiele :-)
Odpovedať
Profilova fotka
šaty mám zelenkavé, tak hnedé pančuchy. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ku kremovym satam ake pancusky? v maji, ked bude teplucko mozu byt aj transparentne, ci?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ali pancuchy v spreji su uz aj u nas a videla som ich v Poluse v Bepone (neviem ci sa to tak pise) - ponozky a tak....
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ali, ja budem mat tiez saty, v ktorych mi bude vidiet nohy. a nebudem mat lodicky ale sandale (hole prsty na nohach) takze pancusky by vyzerali divne. chcem si dat pancuchy v spreji, maju ich v Bepone. ale musim to najprv vyskusat, dufam, ze si ich dobre rozotriem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ak mate biele saty tak urcite biele skusim vam zohnat fotku na porovnanie ale ked sa pozrete aj do mojho svadobneho albumu Natalia Bosakova tak som mala biele a s vencekom a vizeralo to krasne ( mam tam jednu foto priamo odhalenu) proste ste cela snehovo biela . Ta hneda by podla mna narusila ten vzneseny vzhlad. Ovsem ak budete mat satky kremove to je je ina vec to su potom bude kremove aj s vencekom alebo tam sa mozu pouzit aj hnedkaste pancusky ( len nech nie su moc hnede ) ale ja osobne si myslim ze biele su k svad. satam sviatocnejsie tak ako k nim bezpochybne patri zavoj alebo rukavicky. Co nemusi kazda suhlasit no kolko ludi tolko nazorov. vela stastia vam prajem... papa boska ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlas s boskou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ajooooj Alenka,, ja som tie pancusky v spreji skusala dobra vec ale bacha na vodu.. !! keby prsalo mohli by sa ti vyrobit flaky ale kedze saty su dlhe tak si myslim ze to nie je az taky problem prinajhorsom si to umyjes vzdy lepsie riesenie ako ocko na pancuchach :-) Je to sikovna vec ten sprey a velmi pohodlne no super... pap pekne pripravy boska
Odpovedať
Profilova fotka
Majkamp dakujem, ;-) pocuj nechodila si nahodou aj na www.svadba.sk ?? vsak ano ??? papap boska
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ,, tie pancusky maju napr, v Poluse v Bobpone ako uz bolo taktiez u Batu v POluse stoja tusim okolo 250-300 , to len pre info. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala Belindy -biele s cipkou boli super. stali cca 299
Odpovedať
Profilova fotka
jááááj jasne ja som im chcela dat info o tych spreyovych pancuskach,, ten usmev znamena ano ???? ( ano chodila si na svadbu.sk ?) :-) ,, co sa tyka mojich bielych tiez som mala belindy ( jedny este mam ako reserve, co som si vtedy kupila ) no moje vysli na 400 ,- nemala som cas zohanat lacnejsie hm.. ]-( .
Odpovedať
Profilova fotka
boska no, ja som na tom fore stravila vlani stovky hodin.... a stalo to za to. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
anoooo jasne ved ja tiez :-) dokonca vdaka nemu som mala mat fotografa Peta Goleja, ktory mi nakoniec nasiel skveleho fotografa kedze on to musel nakoniec odvolat ! a vela vela info. som tam dostala ktore mi hrozne pomohli. ,, heheh dokonca som sa tu stretla uz aj s Cate urcite si ju pamatas ? ma tu aj album vytvoreny... ! ako sa vam dari v manzelskom zivote ? Tuto stranku nepoznam dobre no vizera byt fain.
Odpovedať
Profilova fotka
boska,ano chodi tu aj Cat. Juj to boli casy co??? to planovanie.... hmm. a ten uzasny manzelsky zivotik... :-)
Odpovedať
ahojte babenky zo svadby.sk (boska, majkamp) Ja som tam tiez bola pripojena nonstop pred svadbou, sice som moc neprispievala, len cerpala inspiracie ..., takze vas doverne poznam a vidim, ze aj vas to tak ako mna celkom nepustilo. Sem tam si pridem zasnivat s nastavajucimi nevestickami, my sme mali svadbu 21.8.2004 a este stale vo mne doznieva sila toho dna. A ame odkazujem, ze som mala pod bielymi satami biele samodrzky a bolo to velmi mile, take princeznickovsky nevinne. Mne sa to pacilo, lebo ako aj boska pisala, ked budes cela v bielom, aj biele pancusky k tomu, lebo su sviatocnejsie.. Tot moj nazorcek. Zelam krasne pripravy.
Odpovedať
Profilova fotka
baby a co kremove saty a puncosky?
Odpovedať
Profilova fotka
ku kremovym urcite kremove pancusky i vencek. lebo biela s kremovou sa bije ako cervena s orandzovou , hoci dnes sa nosi vsetko :-) ale urcite radim kremove... bude to v jednom tone a to je predsa krasne.. nevesta nema by harakiri.. a dokonca som drzala v ruke kremove doplnky teda samodrziace pancusky i vencek a boli krasne fakt. dokonca podprdu som zhanala bez ramienok a mali len same kremove...... takze budes mat z coho vyberat.. vela stastia. :-) pap boska
Odpovedať
Profilova fotka
dik co sa tyka podprdy, mam jednu taku "slavnostnu" vyberala som ju 1,5 hodiny a nakoniec konecne 17-ty model sadol :o))) takze kvoli svydbe uz taketo teotro nebudem podstupovat :o)))
Odpovedať
Profilova fotka
Vzdy lepsie ako ja ... ja som konecne zohnala podprdu pod moje saty bola sakra draha 1600 sk lebo naozaj som obehala vsetko ale nemala som ine vychodisko a tuto som objavali v Skiny naposledy som si tam kupovala zlatu na zasnuby pred 6 rokmi.. ;-) , tak som si povedala ze kvalitu poznam tak nech to cert berie nevesta musi byt krasna aj od spodu a nie len z vonku. Aaaaaa dosla som si pre saty a co sa nestalo nezapla som ich lebo podprda bola trochu viac vystuzena... :-( takze som bola na svadbe nakoniec bez podprdy co na jednej foto je dost aj vidiet ale co uz :-) . heheh dobre som dopadla nie ? pap boska
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?