Nákup cez Victoria´s Secret. Aká je vaša skúsenosť?

Profilova fotka
Čaute nevestičky, chcela by som sa s vami podeliť o skúsenosť s nákupom z online shopu Victoria´s Secret, myslím že je nás dosť, ktoré máme v albume túto sexi košielku: http://www2.victoriassecret.com/image... Keďže som ju ja nechcela mať len v albume ale aj na sebe počas svadobnej noci tak som si ju skúsila objednať. V prvom rade, ak máte o niečo záujem rátajte s tým, že cena tovaru sa navýši o poštovné /pri objednávke do Sk 3400,- je to cca 700,-/, a DPH 19% zo sumy objednávky aj s poštovým+clo 12%, to vám vyrúbia pri prechode tovaru cez colný úrad u nás na letisku. Konkrétne v mojom prípade to bola objednávka v sume cca Sk 3 200,-, ktorá ma nakoniec vyšla na Sk 5 300,-. Ale tovar, ktorý mi prišiel za tú sumu určite stál, samozrejme som si objednala spomínanú košielku, ktorá vyzerá super, krajka je mäkká a sú k tomu aj tangá, nádherný župan, za ktorý by som u nás zaplatila minimálne 3 tisícky a chutnučké 2 pyžamá, jedno trojdielne s bolerkom a jedno je s papučkami v darčekovej taške. Najviac som ocenila, to že moja objednaná veľkosť XS bola naozaj XS a nebolo to ako na slona, čo sa mi pri objednávkach z nemenovaných katalógov stáva. Navyše je vždy možnosť voľby dĺžky, t.j. krátka/normal/dlhá veľkosť. A dokonca aj materiál zodpovedal cene tovaru. Jednoznačne treba však kupovať veci vo výpredajoch, vtedy sa to oplatí a cena sa nevyšplhá až tak vysoko. Pred nákupom sa samozrejme treba zaregistrovať, vyplniť objednávku, pričom vám príde potvrdenie na email o prijatí objednávky a následne vyexpedovaní tovaru zo skladu. Platba za tovar je vždy cez platobnú kartu, kedy pri objednávke vypisujete údaje z karty /klasický postup pri internetové objednávky/, peniažky mi boli stiahnuté v ten deň kedy bol tovar poslaný. Samozrejme som mala obavu či vôbec balík príde. Balík prišiel na Slovensko šiesty deň od objednania, kedy ma z colného úradu kontaktovali aby som im poslala splnomocnenie, že môžu so zásielkou disponovať a prehlásenie, že tovar je pre moju osobnú potrebu, to je klasický postup ak ide niečo zvonku EU, a ešte kópiu OP. Dokumenty sa posielajú faxom/emailom, takže sa to dá vybaviť behom 10 min. Potom mi už bol balík doručený, myslím že na štvrtý deň UPSkou, chlapíkovi som doplatila len vyrúbenú DPH a clo. A poďho vybalovať, bola som milo prekvapená a hlavne netreba nič posielať naspäť. Určite to nebolo posledná objednávka. Dúfam, že som spomenula všetko čo by vás mohlo zaujímať, ak nie tak sa pýtajte. :-)
Odpovedať
1
2
19
ahojky, no ja mam so značkou Victoria´s secret len pozitivne skusenosti a som s nou nadmieru spokojna. neobjednavala som si cez net žiadny tovar, za to som si ho osobne vybrala v New Yorku. a možem len potvrdiť že je naozaj kvalitny, dokonale vypracovany a prádielko je neuveritelne krááááásne 8-) zbožňujem túto značku ... ;-)
Odpovedať
Ahojcek, tiez som sa zamyslala na nakup Victoria Secreat cez net, ale este som sa k tomu neodhodlala, ked som bola v USA tak som si objednala raz z katalogu objednala nejake pradla a boli super, alebo ani tam nie je vsetko v obchode. Milujem tuto znacku a este aj La Senza a Ann Summer ( i ked tato mi pride trosku menej kvalitna ako spominane dve) tak som rada ze to tu niekto otestoval. Super Tak good luck na svadobnu noc :-D !
Odpovedať
Cafte, tiez rozmyslam nad tym ze si nieco odtial objednam. Maju tam naozaj krasne vecicky. Dost ma ale odradza to clo a dph a vybavovacky s nasimi uradmi. Neviete podla coho sa nasi rozhoduju ci sa za nieco plati clo alebo nie? Objednavala som cez net z US uz niekolko krat (na inych strankach, nie Victoria's Secret) a zatial mi vzdy prisiel pekne balicek ku nam na postu a ziadne clo som neplatila. Aj dnes som si bola na poste pre dalsiu skatulu a bola tam peciatka 'bez cla'. Tak by ma celkom zaujimalo podla coho rozhoduju o tom.
Odpovedať
nevim jak na Slovensku, ale v CR se plati clo na zasilkach nad 100USD, teda alespon myslim :-) Pritel mi totiz sem tam neco posle a jednou jeho chytra sekretarka dala hodnotu baliku asi 150 USD a ja pak platila clo. Clo se plati na poste, pri vyzvedavani zasilky. Celkove to zasilku zdrzelo asi jeden tyden, prave kvuli vybavovani s urady. Jinak co se Vicotria Secreat tyka, tak mi tady dost chybi. Pry je v UK, ale to nevim jiste. Maji taky fain kosmetiku a ty telova mleka jsou damy lepsi vabidlo na pany nez parfem :-) hezky a hlavne dlouho voni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
patrim k zavislackam na Viktorke. ich parfemy "dream anglels" som videla aj v jednej slovenskej internetovej parfumerii, ale mali len 3 zo 4 a stali o doooost hodne ako tu v USA. dost si objednavam VS cez net, ale stalo sa mi par krat ze som musela vymenit, lebo nie vsetko S je S, raz som menila za XS a raz za M, tak neviem...skoda ze vsetko co maju v katalogu nemaju v obchode aby sa to dalo vyskusat.
Odpovedať
Profilova fotka
Babky, co sa tyka toho cla - pokial nakupujete tovar v ramci EU, principialne ziadne clo nemozete platit. ak vam vsak doda tovar firma, ktora ma sidlo mimo eu, tak sa to povazuje za "dovoz" tovaru do EU a plati sa clo. Co sa tyka tej DPH - miesto dodania tovaru odoslaneho prepravnou sluzbou, zasielkou je tam, kde sa jeho preprava konci, t.j. SR, preto ste povinne zaplatit DPH. :-D
Odpovedať
Ahojte, tak som si nejake vecicky objednala, celkova suma aj s postovnym bola $78. Dnes ma kontaktovali kvoli precleniu. Kedze nemam k dispozicii fax ani skener a uradne hodiny maju vtedy ked som v robote v Dubravke musim im kopiu obcianskeho a splnomocnenie posielat klasickou postou. :-/ Ako je to teda s tym clom mi stale nie je jasne, z US (mimo EU) som objednavala uz viacero veci (nie z Victoria's Secret), vzdy to bolo do $100 (co je aj tento nakup) a toto je prvy krat co to preclievaju. Zatial mi vzdy prisiel balicek priamo k nam na postu.
Odpovedať
Mariskacho: Ty budes mat svadbu na Key Weste? 8-) waw milujem to miesto a hlavne Floridu Tak to bude svadba snov... Good Luck ;-)
Odpovedať
Viktorka11: v Britanii som bohuzial tento obchod nevidela a to ani v Londyne velkej metropole..Takze pochybujem, jedine ze by sa nieco zmenilo za poslednych niekolko mesiacov odkedy som tam bola. :-x
Odpovedať
Ked si pozriete ich webstranku victoriasecret.com, zistite v kolonke "store locator", ze obchody malu iba v USA... :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
cestovatelka • Dnes o 22:38 Ahojte, silne koketujem s myslienkou zacat objednavat cez internet priamo zo stranky Victoria Secrets, mate s tym prosim niekto skusenosti? platite clo? dakujem za kazdy prispevok
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka anaxamon ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
taky jsem fanda teto znacky a nekolik peknych kousku prodavam, tak me kdyztak kontaktujte, pokud mate zajem. Uz toho mam plnou skrin a nestiham to nosit ...:)
Odpovedať
Dlhsiu dobu sme zili v usa tak som mala aj ja moznost vyskusat si na telo "victorku". A musim povedat od vtedy u mna ine podprsenky ani nenajdete, hlavne preto, ze nie som "prilis obdarena" no s podprsenkami od vicorky sa to vzy vyriesilo. Po navrate na slovensko si nadalej kupujem veci a nikdy som ziaden problem nemala. Oplati sa nakupovat v uzasnych zlavach, staci ak sa na ich stranke zaregistrujete a vzdy vam poslu informacie ked nieco zaujimave ponukaju. Nejedna sa len o vynimocne sesonne zlavy, victorka ma sale dost casto. Zasielka vzdy dosla za par dni, ziaden problem. Vrelo odporucam.
Odpovedať
ahojte! Objednavali ste uz aj topanocky?a ako je to s cislovanim? Objednava niekto vo velkom veci victoriasecrest, ako zvyknu baby z ebay a potom to tu predavaju?
Odpovedať
Ahojte kočky, tak mne dnes prišlo potvrdenie objednávky vecí z Victorie a sú medzi nimi aj topánky. Tak uvidím. :-D Chcem sa vás opýtať, či by ste prijali niekoho, kto by objednávky do Victorie vybavoval a rozposielal našou poštou na dobierku? Pýtam sa preto, lebo by som chcela robiť s Victoriou tak, ako to robia kočky s e-bay. A chcela by som to aj na internete zastrešiť. Preto budem rada, ak napíšete svoje názory a postrehy. Veď, čo sme mi horšie ako Američanky? Aj my chceme Victoriu nie? :-D No a chcela som aj založiť tému, ale bola som predbehnutá. :-D
Odpovedať
To by bylo super. Victorku miluju!
Odpovedať
Taky se hlásím do klubu spokojených uživatelek, mám nějaké spodní prádlo, pyžamko a naprostá spokojenost...štve mě, že se to těžce tady v CR shání, na jedno internetovém aukčním webu je toho docela hodně, ale objednat si to přímo od nich z USA je lepší, člověk má jistotku, že je to fakt origoš....
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pridavam (k potencialnym nakupkiniam)!
Odpovedať
Profilova fotka
macabi: obávám se, že se ti to příliš nevyplatí, protože za každý balík platíš clo. Navíc pokud něco nebude sedět budeš to muset reklamovat taky ty a další věc, nevím jak to máte s celnicí ale pokud ti budou chodit neustále balíky z Victoria Secret, tak ti pak napálí clo jako pro obchod, ne jako pro fyzickou osobu. Jinak mě už jde několikátej balíček, tentokrát toho mám víc, takže bude i vyšší clo ale s tím sem počítala, ale nádherné věci a uplně neuvěřitelný je, že jsem minulý balík objednávala 14.února přesně a přišlo mi od Victoria Secret zpátky 560,-Kč jako Valentýnský dárek, takže super.
Odpovedať
Profilova fotka
artichoke - ja si taky objednala kolem 14.2. a na ucet mi prisla nejaka vratka, nechapala jsem co to je,tak to bude asi ten darek :) Pro balik si jdu dneska, tak se tesim.
Odpovedať
Profilova fotka
jasnenka: taky si čuměla jak puk? Já taky :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
..caute baby, aj ja som fanda victorky a objednavam si hlavne cez internet, ale nastastie vzdy som to celkom dobre spojila so sluzobkou nejakej kolegyne, kt sla do USA a dala som ten balik poslat jej na hotel a ona to priniesla potom na slovensko, a teda bez cla ;-) len neviem, co budem robit, ked uz tuto moznost mat nebudem, lebo to clo a dph sa mi platit nechce ]-( ..inac velkosti mi vacsinou sedeli, aj ked to asi bolo vacsinou o stasti, lebo niektore veci mam velkost 12 a ine 8, niektore S a niektore M, ale su tam vzdy tie tabulky a celkom sa to podla nich da odhadnut :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mela "stesti" v tom, ze jsem jsem si vsechny velikosti vyzkousela, kdyz jsem zila v USA. Ale myslim, ze ty tabulky maji docela presne, takze kdyz se dobre zmeris, tak to sedi. Respektive sedi velikost, strih uz je jina vec... Treba jedny kalhoty mi sice velikostne sedely super, ale vubec neslusely. Ale kdyz jsem si spocitala, kolik me bude stat postovne na vraceni zbozi, tak jsem jsem se na to vykaslala... Asi je hodim na aukro nebo tak neco.
Odpovedať
víte někdo jak to vychází u victira s poštovným? chápu daně+clo , jaký mají způsob výpočtu poštovného?
Odpovedať
to artichoke: Ďakujem za rady. :-D Ako to robíš ty, keď objednávaš cez e-bay?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja som taky novy fanusik Victorie...prvykrat som si objednala tovar v novembri 07, potom doobjednavka den pred silvestrom....dala som si to poslat mojmu priatelovi co zije v USA s tym, ze aj tak pride na sviatky domov a prinesie mi to...co sa samozrejme nestalo a supol mi to fedexom na SR a mna prechadzali mdloby pri sume co som platila za CLO..2400skk a to len za ten tovar co drahy napisal na balik...totizto ne vsetko co bolo skutocne v baliku priznal ;-) pani z fedexu mi vravela ze to preto taka vysoka suma lebo na textil sa vyrube dost vysoke clo, 12percent clo a 19percent DPH abo tak nejak mi to vysvetlovala, priznam sa v tom soku som sa ani nepozrela do dokumentov co mi priniesol kurier, mam to tu na stole, tucna obalka s rozpisom preco som tak vela platila ]-( objednavala som si velkosti M co aj celkom sedi...som spokojna...teraz cakam dalsiu svoju objednavku, ale konecne uz aj s drahym :-D osobne...o.i. aj flipflopy, tak sa modlim nech mi budu dobre lebo to cislovanie som strelila dost tak naslepo :-p jaj a neviem preco, bez odovodnenia som dostala spat na creditku od victorie 15dolacov, co potesilo....asi v ramci nekaje akcie, ako podakovanie..drzim vam palce baby aby ste boli s tovarom kt. vam dorucia spokojne
Odpovedať
Profilova fotka
tomahavk: poštovné je podle ceny objednaného zboží, nejnižší je myslím 20 dolarů. macabi: pokud objednáváš v rámci EU clo neplatíš do jisté výše. Ale prostě jakmile ti jde něco z Victorie, Jahody..atd tak je to prostě obchod, clo platíš, tomu se nevyhneš. V rámci EU je pouze omezení do nějaké výše, mimo EU se prostě clí, projdi si celní vyhlášky a zákony Slovenska, nevím jak to máte vy ;-) Ale je to řehole někomu něco objednávat, jedna si splete barvu, pak to chce po tobě, druhé nevyhovuje doplatek cla, třetí má rozpáranej okraj kalhotek, všechno půjde na tebe a na tvé řešení. Do toho musíš hlídat platby na účtě od koho ti co přišlo, hned platit, do toho hlídat jestli platba odešla, pak zase nemají co někdo chce. Není to pohodička a klídeček. Není z toho výdělek a jen že chceš pomoct si vzhůru denně do 1 do rána a objednáváš ostatním. Tak si to rozmysli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
co se tyce cla, tak nekdy mi to prijde bez doplatku dph a cla, i kdyz je to celkove nad 1500 czk( coz je limit pro bezcelni obchodni balik, zapocitava se i cena postovneho a nebere se v potaz nejaka "special offer", kterou tam casto maji. Pro uplnost limit pro bezcelni balik od fyzicke osoby, cili treba z Ebay, je 5000 czk). Takze je to taky trochu zavisle na tom, jakou ma ten celnik naladu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jo a jinak taky souhlasim, ze objednavat pro nekoho je trochu opruz. Teda pokud to neni nejaka hodne dobra kamaradka. Udelala jsem to jednou a ta slecna mela pak jeste tyden potom pocit, ze jsem ji chtela osidit a napocitala jsem ji vic toho cla atd. Samozrejme je to blbost. At si to radsi kazdy objedna sam, podle me z toho pak mate i vetsi radost, ze cely ten balicek je pro vas 8-) a navic dolar za 16,6 - to je fakt k smichu.
Odpovedať
1
2
19
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?