Pod svadobné šaty pančuchy alebo samodržky?

Ahojte baby, mam otazku,co si obleciete pod saty?...samo okrem pradla ;-) davate si samodrzky,ak ano tak biele,ci telovej farby?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj contessa (fajn meno), ja mám kúpené krémove samodržky a som zvedavá či ozaj budú držať sami :-) a nebudem sa s nimi znervózňovať (kamoške na plese padli presne keď vstupovala do sály :-D )
Odpovedať
ahoj contessa. podla mna zavisi od typu siat. ja budem mat napr. uzku suknu a bojim sa, ci by mi samodrzky neurobili na nohach "klobasy", tak si radsej beriem klasicke stahujuce silonky telovej farby. Ale ak by som mala mat siroku suknu, jednoznacne by som si dala samodrzky - aby mi nebolo horuco.. ozaj, nebojis sa, ze sa samodrzky budu smykat?
Odpovedať
predpokladam,ze mas aj kremove saty.... ja mam biele,tak kremova cipka k bielemu pradlu,to asi nie.... ak mas samodrzky s tym lepiacim paskom tak snad to bude drzat 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
šaty mám krémové, a tie držiace čipky sú so silikónom, tak by mali držať :-D sukňu má akože širokú ale s najmenšou spodničkou, a myslím že keď bude teplo aspoň sa nebudem "pariť" :-)
Odpovedať
Kupila som si tiez biele samodrzky, uz som ich skusala, a fakt celkom dobre sedia aj drzia. Len este spravim skusku kvality, ze si ich (teda podobne) obleciem na cely den... neviem, ci mi to nebude vadit :-D. horenka, tiez som si raz kupila akoze "samodrzky". To boli v podstate len dlhsie podkolienky a hned sa mi rolovali z noh.... Ozajstne samodrzky maju hore (pod cipkou) silikonovy pasik, ktory sa pricucne na nohy, podobne ako pri bezramienkovych/samodrziacich podprsenkach.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Jani, ja som si kúpila presne také ako opisuješ, tiež ešte neprešli "testom dňa", mala som ich len na skúšku, tak som zvedavá. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
janka, tiež mám pančušky so silikonmi, ale tá celodenná skúška "znášanlivosti" je dobrý nápad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj baby, nosievam samodrzky bezne (musim aj v lete pod suknu do roboty, take su pravidla :))) a nedam na ne dopustit, ani sa mi nesmykaju, oni sa tym silikonom prilepia
Odpovedať
uf, nestiham pisat;-) uchooo, na klobasky som dostala dobru radu: kupit si o cislo vacsie, aby Ti nohy nestahovali, len aby pekne prilnuli..
Odpovedať
janka,takze mam si dat biele? ze by mi urobili na nohach klobasky o to sa nebojim,som tiez rozhodnuta pre samodrzky,lem aby boli jemnuckej bielej farby,nechcem mat nohy ako mukou posypane :-D
Odpovedať
Vraj by si mala mat takej farby ako saty, ale urob si ako chces.... ja dufam, ze sa este stihnem dovtedy trosku zhnednut... aby cez tu bielu presvitali opalene nozicky... ak nie... uz teraz sa ma pytaju, ci som dcera riaditela vapenky :-D
Odpovedať
baby, ja si kupujem bledohnede leskle pancuchy. A este ich vyuzijem aj po pol noci. Podla mna to bude viac sexi ako biele pancuchy. Mne to pripomina detske casy, ked mi ich mama obliekavala.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tiež si myslím, že by mali byť farby ako šaty ... čo som videla nedávne fotky Patricie Paris, mala telové pančušky a výstrih na šatách, že nohu mala stále vonku a popravde moc sa mi to nepáčilo, telové pančušky nosíme stále a tie biele/krémové sú podľa mňa na túto príležitosť
Odpovedať
Ja budem mať snehobiele samoržky - vraj to patrí k neveste tak som sa nechala nahovoriť a prečo nie???? Je to predsa taký zvláštny deň obyčajne totiž nosím telové.....
Odpovedať
Profilova fotka
ja prave rozmyslam, ze si pod saty nedam ziadne pancuchy, podla vas je to nevhodne?
Odpovedať
nikuska... je to proti bontonu, lebo spravna "dama" nevyjde z domu bez pancuch ani v najvacsich horucavach;-). Ale je to len a len na Tebe. 8-)
Odpovedať
baby ja som si kupila telove samodrzky v Bepone za 249,- Sk, ked si kupite dvojo, tretie dostanete zdarma, cize jedny vas vyjdu cca 166,- Sk. Oni maju taky pasik, ktory sa pricucne na stehno, takze super drzia, ja som spokojna a mozem len odporicit :-)
Odpovedať
ninuska, ani moja sestra nemala pancusky. jej bolo v tej sukni strasne teplo, tak si ich nedala a nikto to nezbadal.
Odpovedať
Ja som si uz davnejsie kupila.. vysli ma 299... a ked som sa v trznici pytala, ci nahodou nejake nemaju.. atkoni ze hej, ale "len" biele :-D , tak som si ich kupila akoze nahradne... stali 55sk, a este k tomu su krajsie - lesklejsie.... :-o
Odpovedať
baby vy tu máte samé super ceny...mňa vyšly biele samodržky s čipkou v Nicole za neakých 500,- Sk???? Bolo to síce dávno ale viem že tá suma bola okolo 500,-Sk. Ja by som si určite dala aspoň samodržky, predsa holá noha by nemala byť, je to vraj fakticky proti bontónu. A pri fotení budem ukazovať podväzok, a s mojimi "otrasnými " nohami by som to len pokazila hihi
Odpovedať
Profilova fotka
no to je prave to, ja nosim samodrzky aj do roboty pod suknu, aj v lete, do roboty tak musim myslela som na obrad, neviem ci neodpadnem, ked tam bude vydychany vzduch a mne bude teplo, a hlavne strasne sa mi smyka noha v topankach,ked mam pancuchy. ale k popolnocnym si dam, urcite
Odpovedať
Profilova fotka
samodrzky :-D
Odpovedať
urcite samodrzky telovej farby s bielym podvazkom hole nohy urcite nesmu byt - bonton :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Sonka presne ako píšeš Ty tak podobne budem mať ja - telové samodržky s bielym podväzkom ;-) hole nohy, brrrrrrrrr v tych krásnych lodičkách :-)
Odpovedať
Ja sa tiež bojím tej horúčavy ale povedala som si že sa musím držať, dopovať sa tekutinami ak bude taký hic ako dnes. Proste samodržky neako prežijem s bielym podväzkom tiež samozrejme
Odpovedať
Profilova fotka
Caute babky, mam to za 4... :-D :-D. Pancusky, biele v Bepone ma vysli na 260,-Sk, no kedze mam 174 cm vytiahla som ich akurat mozno 20 cm nad kolena :-D :-D :-D - cize su mi male - nakolko biele vraj maju najvacsie 4-ky. Zistila som, ze /pre baby z BB a ZV/ najlepsie nakupite v ZDRAVOTNICKYCH POTREBACH v Relax centre na Skuteckeho. Biele, cipkovane samodrzky, ktore su mi ako uliate ma tam vysli na 26,50,-Sk!!! Dobre vidite... ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
uuuuuuuuu fali zeby si nam tam vsetkym nakupila a poslala postou? :-D a pocuj ved ty patris k baculkam, nevadia ti samodrzky? ja sa bojim, ze sa mi prinajlepsom spravia klobasy ako tu uz ktorasi spominala, prinajhorsom sa mi tucne stehienka osuchaju jedno o druhe :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee, priznam sa, ze som si ju vcera narychlo natiahla... :-D :-D. Na obrad to urcite postaci a ked mi budu vadit pri tancovani, dam si aj telove pancusky /klasicke/ ;-). Ale myslim, ze to bude v pohode, planujem v tom zajtra pochodit po byte - ak budem stihat :-D :-D .
Odpovedať
ja mam biele saty a budem mat aj biele pancuchy - samodzky.. mam aj dvoje nahradne - telove (tiez kupene v akcii 3 za cenu 2 ;-) .. so samodzkami mam tiez dobre skusenosti.. drzia super a vobec sa nezosuchavaju..
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne odporucam samodrzky, samozrejme okrem zimnych mesiacov ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?