Podprsenka pod saty

Profilova fotka
Dievcata nasla som strasne vela krasnych siat no moj problem je podprsenka. Mam dost velke prsia takze musim vzdy mat s ramienkami podprsenku ale saty ktore pozeram maju dost casto viazanie na chrbte dost nizko takze zapinanie by bolo vidiet alebo maju krasnu cipku na chrbte a btedy tiez. Neviem ako to riesit ci v mojej velkosti niekde pozhanam podprsenku s tym silikonovym pasom na chrbte ci ako to mam hladat a kde. Pomozte,poradte.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Aku mas velkost?Ja mam tiez problem ,nosim 80D,v tej velkosti som podprsenku nenasla korzetovu,mam o cislo mensiu,ale pod satami sa to stratilo,kedze mam viazacku,tak sa to dotiahlo a prsia drzia.neviem,ako mas saty robene zo zadu.
Odpovedať
@dezdemona2011 ahoj :-) kazdopadne BEZ podprsenky! Kvalitne saty budu tak usite, ze ti prsia udrzia.. Prave podprsenka ta bude zbytocne deformovat a hore este pridavat na objeme. Ja mam 75E-F a bola som bez nej :-) saty som mala vpredu bez vystrihu, siroke ramienka a Vvystrih na chrbte. Podprda mi absolutne nechybala. Skus sa aj ty po takych obzriet. Nemusela som sa bat, ze mi padnu, nic mi z nich netrcalo, co by nemalo a opticky ma hore zmensili. A vobec som neposobila vulgarne, coho som sa obavala, ak by som mala vystrih a saty bez ramienok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja mam teraz 85 dd alebo az 85E podla strihu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?