Podprsenka pod svadobné šaty...

Profilova fotka
Chcela by som sa opýtať či potrebujem podprsenku pod svadobné šaty? Šaty mám dobre vystúžené dokonca je tam v zadu zapínanie ako na podprsenke...ale mám prsia D ? poraďte :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som si dala, ked som bola na skuske, mala som podprsenku bez vystuze,len taku obycajnu a aj pani v salone mi povedala ze ked bude s vystuzou to ukaze krajsie a prsia nebudu padat.
Odpovedať
Profilova fotka
pokial mas pocit, ze ti tam vsetko bezpecne drzi, podprsenka je zbytocna podla mna...ani ja som ju nemala, lebo mi robila pod korzetom zbytocny pushup efekt...ale je pravda, ze ja nemam velke prsia (B-C)
Odpovedať
Profilova fotka
ale mne to ešte aj zväčší prsia...a navyše mne by neudržala podprsenka bez ramienok...ale korzet mám odbre vystúžený, to nestačí?
Odpovedať
Ja budem tiez bez. Stuzenie a zapinanie ti to musi udrzat pokope a vzpriamene. Ale vyskusaj aj aj. Chvilu ich ponos, predklon, zohni sa v nich. AKo sa budes citit lepsie. Tiez nema zmysel aby si si vytahovala korzet dohora kvoli strachu, ze to vypadne.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam prsia E a mam saty korzetove bez ramienok a mi to super drzi ten korzet je taky pevny ze sa mi to ani nelame pod prsiami nic som bola prekvapena, tak ja si nedam podprsenku si mylsim ze by mi to zbytocne prsia vyzdvihlo hore v korzete a vyzeralo by to vulgarne a to nechcem.Takto ich mám pekne celé zakryte nic nevytrca.
Odpovedať
Profilova fotka
@kikinka1988 Presne tak, tiež sa mi nepáči a zdá sa mi aj vulgárne, keby mám prisia pod krkom :D
Odpovedať
Profilova fotka
@ledenicka ja mam tiež D ale podprdu nedávam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nad týmto som aj ja dlho rozmýšľala, či dať alebo nie lebo korzet mám tiež vystužený..ale nakoniec som si kúpila podprsenku priamo pod spoločenské šaty a dala som si a vyzeralo to dobre..
Odpovedať
Profilova fotka
My prsnaté nám to aspoň korzet trošku stiahne a skryje tie prsia, to tie čo majú malé prsia si môžu dovolit podprdu aby im ich vytlacilo hore :) ak sa chapeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 to je aka podprsenka? hodis sem foto? a kde si ju zohnala a cena?
Odpovedať
Profilova fotka
@kikinka1988 dám sem foto..kúpila som ju normálne v obchode so spodným prádlom a stála ma 18 €.
Odpovedať
mne predavacka povedala, ze ziadnu podprsenku netreba. staci ked sa saty poriadne zasnuruju. aj poriadne zatahala a saty sa ani nehli :) ked som si ich skusala, mala som podprsenku a nevyzeralo to dobre. dneska som ale v new yorkeri objavila "bandeau top", presne vo farbe siat (plus jeden cierny, spolu 10 eur). je tenucky, nema ramienka, a aj ked to nie je klasicka podprsenka, aspon nebudem taka nervozna ze som bez podprsenky :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som podprsenk nemala ... ked som si dala saty sa mi smykali a tak sa aspon na mna lepsie nalepili a nepadaôi a mala som na zips a snurovacku
Odpovedať
Profilova fotka
@ledenicka ja som to mala na šatoch presne ako píšeš, že máš ty, najprv som nechcela, no nakoniec som si dala...:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?