Silikónová podprsenka. Máte s ňou skúsenosti?

ahojte nevesty, chcela by som sa spýtať či ma niektorá z vás skúsenosti so silikónovou podprsenkou ;-) rozmýslam nad tým že si ju kúpim ale neviem či je to dobré
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tu som nasla podobnu temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... btw ja jednu taku posprsenku mam , som celkom spokojna, ale neiem si ju predstavit pod svadobne saty, lebo ked sa spotim, tak podprsenka sa odliepa, aj ked sa mi este nestalo ze by mi spadla..podla mna je to dobre vec, zalezi aj od toho ake saty budes mat..
Odpovedať
ďakujem za radu :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojky, ja mám tiež silikónovú podprsenku, neviem si ju vynachváliť...je to výborná vec na leto, niektoré tu píšete, že ked sa spotíte sa odlepujú...ja to používam už 2 rok a ešte sa mi to v lete nestalo, že by sa mi odlepila....mala som ich tiež vyskúšané pod spoločenské šaty a držali výborne....Odporúčam :)))
Odpovedať
Ja som vyskúšala silikónovú podprsenku prvý krát vo svadobný deň a bola som s ňou veľmi spokojná :-) Vydržala mi celý deň a celú noc, ani som nevedela, že ju vôbec mám. Je naozaj praktická a mne osobne sa vôbec neodliepala, práve naopak, držala ako lepidlo :-) Je to super aj ak chcete mať nahý chrbátik :-) Ja taktiež odporúčam :-) A ešte som chcela dodať radu, pred tým ako ju použijete, si umyte prsia, dôkladne vysušte a hlavne nekrémikujte - vtedy sa Vám zaručene neodlepí :-)
Odpovedať
ajote baby a mate odskusanu nejaku znacku alebo je to jedno? lebo som nasla ponuky od viacerych vyrobcov ale neviem sa rozhodnut :-( dakujem za vsetky rady :)
Odpovedať
vrelo odporucam, len dobre skusenosti...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja ju vyskusam pred svadbou a potom v den D ju pouzijem. Dolezita otazka je ako ta podprsenka vyzera? nevidela som ju este v obchode.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
baby. aj na vaccsie prsia odporucate?....neviem, podla velkosti, by som potrebovala "D"...ci budu drzat?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj baby, mám väčšie prsia a tiež som hľadala takúto podprsenku =-) Nakoniec som si kúpila bezšvovú Nubru v telovej farbe a som veľmi spokojná. Pozrite sa na www.nubra.sk ;-)
Odpovedať
baby a tato podprda robi aj push up efekt.kedze moje prsia su v nenavratne prec neviem kto mi ich ukradol :-D
Odpovedať
mam s nou vyborne skusenosti. nosim ju teraz v lete a mala som ju aj pod svadobnymi satami. pod nimi drzi este lepsie, lebo korzet ju dobre drzi. samozrejme sa o nu treba starat a vzdy ju umyt a ususit a lepit len na suche telo. ak nemas istotu, tak su k nej aj tie silikonove ramienka. ja ich nepouzivam, lebo su "out", ale pouzivam len to jedno, co je vzadu na chrbte a nie je vidno pod satami.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mam silikonovu podprsenku tiez a som s nou spokojna. Pouzivam ju hlavne v lete pod tricky, pod ktore nepasuje ziadna podprsenka. Napriklad s velkym vystrihom na chrbte a pod.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ja ju tiež mám, ale mala som s ňou práve ten problém, že som sa strááááášne potila, teda moje prsia v nej, normálne mi spod nich tieklo :D ale podprsenka držala aj tak :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@moni22 Tak daj znacku, kde si ju kupila, lebo myslim, ze zalezi od toho. Preto tie rozne nazory. Aj ja chcem nejaku kvalitnu. Ale niekedy kupis 3x drahsie a nema to s kvalitou nic spolocne...Tak prosim o radu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
aj ja by som chcela vediet aka znacka je najlepsia,dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monik165 - z osobnej skusenosti odporucam silikon.podprsenku z Tezenisu, na to, aka je kvalitna, stala ozaj malo penazi..a na pouzivanie je super, drzi namieste za kazdych okolonosti, aj udrzba je tiez velmi jednoducha (umyt vlaznou vodou a nechat uschnut)..drzim palce pri kupe! :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?