Svadobné prádlo. Kde nájsť nejaké kvalitné a pekné?

Ahojte, poradte, kde najst nejake kvalitne pekne svadobne pradlo? Oplati sa to kupovat v salonoch ? ake mate skusenosti´a kolko tak ste ochotne za to pradielko "vyhodit" ? ;-)
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
ahojky megg. ja ti odporucam znacxku lilly. je to kvalitne a peknucke pradielko. najdes ho vo Fawab v Auparku, alebo v Poluse. alebo v OD ruzinou... no tam ma vcera ma tam nasr...dila predavacka, lebo som tam dola cela upachtena o 18,30 hod a ona uz mala zatvorene. pritom ma otvaracie do 19,00 podvazkovy pas, nohavicky a podpera ma vidu asi 2400,- sk- je to kvalitka... papa
Odpovedať
Profilova fotka
www.lillyweb.com
Odpovedať
Prádielko budem kupovať v obchode, tu v Piešťanoch sú s fakt s kvalitným prádlom dva obchodíky, ale plánujem ísť do toho najlepšieho, kde majú všetko značkové - do Daniely. A koľko tam mienim nechať? No neviem. Budem skúšať, čo mi najlepšie sadne. Raz som tam nechala dva litre len za podprsenku zn. Sariana... Ale odvtedy sa krotím, pretože som ju šetrila nosila len príležitostne (bolo mi jej ľúdo, bola fantastická, marhulkovej farby) a zostali mi malé košiky ;-) Takže...
Odpovedať
lusa, dakujem za tip. urcite to omrknem ;-) Gaja, verim ze najdeme vsetky to prave orechove ;-)
Odpovedať
Hm, bola som kukuč tú stránku... Jo celkom OK. Ale ja mám takji proglém, ja by som chcela podprsenku štýlu pusch up, ale aby držala na tom mojom ništ bez ramienok. Proste niečo vystužené, čo mi pozdvihne "sebavedomie" a nebude mi to padať... existuje taká podprsenka?
Odpovedať
Moja znacka je Lamarc, je to tiez velmi kvalitne, mam odtial zopar suprav a dlho vydrzia "ako nove". Ale na svadbu to riesim inak: podprsenku som musela zhanat podla siat aby mi presne sadla a pri tom bola vzadu na chrbte dostatocne nizko, cize podprsenku mam zvlast: hladku a dost pevnu. Nohavicky skusim nejake prijemne, pohodlne, asi Belidny alebo Lamarcy, este pouvazujem ale planujem si kupit take tie "bombardaky" so sirokymi bokmi, vie to byt nahodou velmi sexi. :-)
Odpovedať
Helen, ja by som tiez brala take nohavicky so sirokymi bokmi. Podla mna ked maju pekny tvar tak su sexi urcite. Skor si myslim, ze sa pod svadobne saty nehodia tanga ;-)
Odpovedať
No presne ten dojem mam aj ja. A v Lamarcu maju fakt pekne. Vlastne kadekde sa da najst...
Odpovedať
pripajam sa k nazoru megg. ved co ak nahodou nejako nestastne spadnes (este ak nahodou budes mat taku uzasnu suknu, ze sa ti cela zdihne) a vsetci budu vidiet tvoje "zadnosti" :-D dufam, ze sa nam to ani jednej nestane !!!!!
Odpovedať
lulu, tak to by bolo nahodou celkom zabavne! (pre vsetkych okrem nas ;-) ) ozaj baby, beriete si klasicke podvazky, nalepovacie pancuchy alebo uplne klasicke pancuchy?
Odpovedať
Ja tiez planujem tie sirso-boke francuzske nohavicky, podla mna su najprijemnejsie na nosenie a tiez musim pohladat k tomu bezramienkovu poriadne drziacu push-upku, ale aby bola aspon trosku pekna (vcsinou tie, co dobre drzia su take hladke, bez nejakej krajky:(). A na svadobnu noc si kupujete ine pradielko ako budete mat pod satami? Lebo som rozmyslala aj o tom.
Odpovedať
Profilova fotka
:-D no ja by som nebola rada, ani keby bolo vidno moje zadnosti vo vyssich cipkovanych nohavickach :-D z tychto uvah zacnem mat paranoju :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
babenky ja mám šatôčky zn. LaSposa a po dôkladnom skúšaní som prišla k záveru, že budem bez podprsky. Chvalabohu mám veľké pevné prsia :-D :-D , takže v korzete to vyzerá super a nebudem sa musieť stále kontrolovať či mi niekde niečo netrčí. Takže zostáva mi zohnať už len nohavičky. Helen a čo sa týka pančušiek, budem to asi riešiť nalepovacími.
Odpovedať
Ja rozmýšľam o korzete a podväzkových pásoch , môjmu drahému sa to hróóóóózne moc páči, tak ho prekvapím. :-D pôjdem ale dačo vybrať do väčieho mesta buĎ do Žiliny alebo do BB. Dúfam ma nesklamú , šaty ešte nemám tak to bude musieť byť dačo prispôsobivé. A cena? Ak to bude krásne a pohodlné vysolím za to aj viac
Odpovedať
pappo a značku mi nevieš povedať? hádam ju tu zoženiem. to vyzerá sľubne. čo sa týka svadobnej noci, tak tá asi ani nebude mat byt kedy. Teda tu u nás sa to nerobieva. Pretože ľudia sa zabávajú aj do tretej a tu treba vypratat hned sálu a zákusky a víno... a lež všetkých poorzváša a všetko sa odvezie, tak je ráno a unavení nevesta so ženíchom už pri narážkach na sex by vraždili... :-( A tak sa svadboná noc odkladá (dôvod kúpiť si ďalšie spodné pradlo)
Odpovedať
baby, rozmyslala som ze by som si pod saty dala akesy "body", neviem ako sa to presne vola, ze vlastne nohavicky su spojene s podprsenkou a je to bez ramienok, co vy na to? alebo sa to nehodi? som myslela ze keby to bolo elasticke tak to pekne vyformuje pas (nemam korzet) alebo sa to pod saty nehodi?
Odpovedať
Podla mna sa to hodi, len neviem, aky si typ, ci sa potom nebudes citit prilis "stiahnuta" a nebudes sa viac potit ak mas saty uplne na telo. Pre mna koncom juna to nepripada do uvahy, aj v satach mi asi bude teplo :-D :-D . Ale je pravda, ze to moze spravit krasny pas ;-) a vacsinou su tie body uuuplne kraasne. Ak je ti body pohodlne, tak si ho urcite daj.
Odpovedať
Profilova fotka
Co by sa nehodilo. Podla mna sa hodi. Len si daj pozor, aby Ti nevadilo zapinanie medzi nohami. Ja som mala take body a strasne mi to vadilo. A nebude Ti horuco? Predsa len, v septembri je este dost teplo podla mna (dufam :-))
Odpovedať
gaja, velmi dobre sadme pradielko znacky DIM....su to velmi pekne pusch up, aj bez ramienok drzia velmi dobre, pretoze z vnutornej strany maju po obvode pasik silikonu, ktory sa ti "pricucne" na telo a vyborne to drzi. Mam to odskusane!
Odpovedať
Profilova fotka
gaja... ja tiez chcem podprsenku bez ranienoka s vystuzou. vybrala som si model 8082-podpera... je vystuzena a je tam silikom okolo , tak to drzi aj ked skaces :-) nohavicky su super ... take polotangace.. mirka... aj ja som chcela povodne korzet . model dona... je neskurocne sexi, ale pod korzetove saty sa to vobec neda... no co uz... inak dalsiu predajnu maju okrem BA v nitre... mam na nich kontakt keby nieco...
Odpovedať
este som si to neskusala, uvidim ci je to pohodlne, rozmyslala som nad tym hlavne kvoli tomu ze by bola pevna podprsenka, kedze budem mat saty z jemnej latky, tak to musim potom poriadne zamakat na brusku (ak si nekupim to elasticke body :-) )
Odpovedať
janica, to by ma zaujimalo aj mimo svadby ;-) kde sa to DIM da zohnat prosim ta?
Odpovedať
helen, ja som to kupovala v Ziline. V Carrefoure je obchodik so spodnym pradlom a orientuju sa aj na znacku DIM - damske aj panske pradlo. Aj ja mam inac velmi rada Lamarc, ale aj DIM ma dost oslovil, je to naozaj pohodlne a pekne.Mimochodom, myslis, zedostanem nejaku proviziu za to, ze im tu teraz robim reklamu? :-D
Odpovedať
ahojte baby, toto som si uz absolvovala koncom minuleho roka, presla som vsetky obchody, nákupné centrá.... chcela som čipkované korzetové spodné prádlo s podväzkami, k môjmu údivu väčšina predavačiek na mňa pozerala, ako keby niečo také v živote nepočuli. Normalne som mala pocit že ženy na slovensku také niečo nenosia. Našla som nakoniec v auparku, ale oranžové (stálo skoro 5000,-) ale bolo krásne. dnes už spodné prádlo mám. Natrafila osm totiž v Hypernove v predajni Lamarc na jednu veľmi milú predavačku, ktorá mi dala toto ušiť na mieru! Vyšlo ma to 4000,-, ale stojí to za to! Všetky moje požiadavky mi splnili bez koruny navýšenia. Mám odopínateľné ramienka, push up podprsenku, vyhodili mi vystuže z korzetu, a je mi to na centimeter presné. Vrele odporúčam! Ináč komu sa to zdá drahé, záleží len na Vás. Ja som si vybrala podprsenku s čipkou ktorá sa mi pačila a podla toho mi to spravili. Takze ked najdete lacnejsiu podprdu, moze to vyjst aj lacnejsie. k.
Odpovedať
No takže už viem, že to musí mať silikónový pásik (ako na samodržiacich pančuškách). No a keď ten pásik udrží pančušky, tak malé prsia určite :-) Ja len že aby som nebola ako ploskula a keď si dám niečo pusch up, aby mi to nepadalo a neodstávalo. Tak ten pásik musí byť fajn. Ešte som takú podobierku nemala.. chi, bude sranda. Ja by som chcela uplne hladku, lebo mam na prsiach pomerne rovné šaty, aby mi tam tá čipka nerobila nejaké zhyby a tak.. a nohavičky chcem viacmenej so širsím bokom, také pohodlné, elastické... Tangá sú fajn tak na "rande". raz som mala tangá na aerobicu ale... nebudem to komentovať keďže je čas obedu, aby vám chutilo 8-)
Odpovedať
Helen - DIM je v Tescu na Kamennom namesti, BA, tam inak maju spodneho pradla pozehnane (Triumph, Felina, Wonderbra, atd.), a este to mali aj v predajni Kamel alebo Camel v Auparku, len neviem, ci tam ta predajna este je - bol to taky obchodik ako pre stripterky (boa, kozusiny, hole bradavky a tak)... ;-)
Odpovedať
joj, ten obchod v auparku si pamatam, ani neviem ako som tam vbehla a ked som sa zbadala tak som sa zvrtla na opatku :-D vdaka za tip, pojdem sa pozriet.
Odpovedať
Ked uz teda na toto bezi tema, ja by som chcela nieco korzetove, pretoze som plnsia, tak aby som "zostihlela".... :-D Nohavicky a dlha podprsenka, lebo z body by ma porazilo prave kvoli tomu medzi nohami. Len for je v tom, ze zatial som videla vrchy bez ramienok a kedze mam velke plne prsia, ramienkam by som sa nebranila - nechcem totiz celu hostinu podvihovat spodne pradlo. Jedine ak by to malo kostice, tie by ten korzetik nepustili dole, mylim sa? V tom Favabe v Auparku vedia zohnat vsetko, co je na Lillyweb.com?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja si myslim, ze ti objednaju... ale skus obehat vsetky tri predajne... ku mne boli mile vsade...
Odpovedať
zebricka, nemylis sa, ten korzet by ti presne tak tie kostice podrzal, potom ani k velkym prsiam nepotrebujes ramienka. da sa zohnat korzet aj bez "body" - teda bez tej blbosti medzi nohami... ale nie je to velmi na letnu svadbu.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?