Menštruácia počas svadby - ako to riešite?

Profilova fotka
Dievcata ako ste riesili/riesite ak vam vyjdu vase dni prave na svadbu??? Zistila som ze by som to mala dostat presne den pred svadbou :(
Odpovedať
Profilova fotka
ja som začala používať menštruačný kalíšok, od druhého dňa ho mám po 12 hodín a ani necítim žeby som mala kramy :)
Odpovedať
Kalíšok je dobré riešenie, len nie každému sadne a vie ho používať. Ja som sa snažila viackrát, rôzne veľkosti, ale proste asi to nie je nič pre mňa. Ak užívaš antikoncepciu, tak by si v nej mohla pokračovať bez pauzy dva mesiace za sebou, tak by si nemala mať menštruáciu alebo len veľmi slabú a neskôr. Najlepšie urobíš, ak sa poradíš s gynekológom, podľa mňa. Možno sú aj nejaké iné možnosti, ako posunúť menzes o pár dní. :-)
Odpovedať
norethisteron daj si toto predpisat gynekologovi je to na posunutie ms ja to pouzivam krd treba
Odpovedať
Profilova fotka
@stastna16 dakujem za info, skusim zajst teda ku gynekologovi :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to asi liekmi (alebo ako to nazvať) neriešila, zbytočne to rozhodí zdravý organizmus (ale nemám s tým skúsenosť, takže to je len taký môj názor) - mne vychádzal prvý deň presne na svadbu, zvládam všetko v pohode, len ten prvý deň som fakt mimo fyzicky aj psychicky, tak som si posúvala už pár mesiacov pred. Vždy som si dala červené víno a tak a tak to vyšlo, že každý mesiac som dostala o deň/dva skôr a na svadbe bolo všetko ok :-) ..ale je pravda, že každý organizmus je iný a niekto na to víno vôbec nemusí reagovať.. Napríklad som počula, že citróny oddiaľujú (ale nemôžem to potvrdiť :-D )
Odpovedať
mne to tak isto vychádza presne na svadbu a to mám teda riadne bolesti prvé štyri dni. Nechám to na náhodu, možno sa od stresu posunú samé :) Liekmi by som to neriešila ani ja a už vôbec nie ak by si mala v pláne po svadbe otehotnieť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiez som mala mrchu pocas svadby ale rano som sa osprchovala aj tesne pred cely zaciatkom, dala tampon a chodila vymienat. Ako nebolo to lahke ale ked musis, tak musis. Nic ine my nezostavalo.
Odpovedať
Profilova fotka
V pondelok do magazínu pribudne článok na túto tému :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam, menzes pre mna nie je az taky strasny, ako pobolieva ma brucho ale vezmem tabletku a bude vsetko ok, bojim sa skor toho vymienania :-D samozrejme ze je to neprijemne, keby sa to dalo aspon posunut na tu nedelu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ako píše stastna16, norethisteron... menzes mi vychádzal presne na svadobný deň a to ja prvé dva dni doslova "umieram". Norethisteronom som si ich posunula už v minulom mesiaci, aby som mala istotu a teraz mám pokoj :) A nič mi to nerozhádzalo, ani nezmenilo :)
Odpovedať
ako najlepsie je si zajst ku gynekologovi. bud ti ju este pred tym posunie tak, aby si ju dostala skor, aleo ti ju oddiali. len treba ratat s tym, ze sa ti moze tymto krokom poprehadzovat cely cyklus
Odpovedať
Profilova fotka
No to mate pravdu, ide o to ze beriem hormony stitnej zlazy lebo ju mam vyoperovanu, a dost som s tym mala po operacii problem. Preto velmi vaham ze co, ale kazda jedna z vas ma pravdu, treba zajst ku gynekologovi a poradit sa s nim.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?