Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?

27. apr 201016210
  • nemám ju 🙂 nefotila som sa...najprv som nemohla, lebo som nevedela, že si ich určite berem, a keď som sa rozhodla, aj som na to zabudla...od šťastia... 😬

• barchee:to to su urcite tie prave.mne akurat volali so salonu ze v polovici januara donesu satky a myslim si ze sa mi budu pacit.ked tak dam foto do albumu a take nejake podobne by mali byt

• nedaju sa mi stiahnut.Barchcee.su na tej stranke co mas aj ty,ale pod collection-Best Selling Style a cislo 868.Tak by volako maly byt robote.ale ako to neviem ani ja presne

• Sponzor fóra
  • mona ja som si podobné skúšala, len oni boli krémové a nemali krajkovú vlečku, len čistú. Boli takého istého štýlu, ale mali hladký korzet a okolo pásu sa uväzovala tenká šerpa taká kávová. Tie sa mi strašne páčili, ale boli dosť tmavšej krémovej farby a tým pádom neboli také "nevestovské". Ale vyzeral krásne a robili nádhernú postavu - aj mne 😉

• mne sa strasne paci ten styl,ja som hned take podobne hladala.ja som nevidela presne ako maju tie vypadat co objednali,ale ukazovala mi ze takto nejako.tak sa neviem dockat uz

• keby boli biele alebo také jemno smotanové, hneď by som ich brala 😉 a mám dobrú správu, tie topánočky na vyššej podošve mi vedia objednať v tom svadobnom sal=one,odkiaľ mám popolnočné šaty, teším sa, lebo inde by som ich asi nezohnala 😐

• No vidis,tak uz budes mat vsetko.ze to je dobry pocit 🙂

• kde objednáváte botky?přijde mi, že je to hodně peněz 1500 Kč za botky 😐

• mne sa to zdalo tiez dost a vobec sa mi ziadne nepacili.ani jedny co som pozerala neboli take ake som chcela ja.Ja som si topanocky nasla nakoniec tu v bazare.Boli strasne pekne a ta holka ich mala jedine na svadbe.Vobec by si ani nepovedala ze ich uz niekto mal.Ja som take nieco aj hladala a su super.Stali iba 500 a postovne ma vyslo 40 a vobec toho nelutujem

• mona00: taky jsem se dívala na bazar, ale s mojí velikostí 40-41 nic nemůžu najít 😃

• ale neboj,najdes.Ja som mala tak tiez ten problem.bud boli male co som pozerala alebo velke.Ale kazde cislovanie je ine.U nas ked som skusala 39 tak mi boli velke a tie co mi poslala tak su 40 a su super.Mi sme si merali chodidla ze ci mame rovnake 😃

• ski: třeba se něco objeví... nebo zkus Deichmann, tam mívají bílé botky a za dobrý peníz 😉 🙂

• ok, zkusím jak budu mít cestu 🤔

• skiasl.a ake hladas,so spickov alebo predok otvoreny alebo okruhle na predu.lebo ja som pozerala tiez v Deichmanne,ale tam mali vsetko taky predok ako je na balerinkach ten okruhly a to som ja nechcela.Ale u nas boli tiez okolo 1000

• nebo jinou ,,normální" obuv, třeba narazíš na hezké botky za míň a třeba i unositelné 😉 🙂

• Sponzor fóra
  • ja som jedny pekne este nasla normalne u čingačov a staly 399 a boli pekne.Normalne som sa tomu aj cudovala 😃

• mona00-hledám se špičatým předkem, kulaté nechci.

• no ty si jak ja,lebo ja som hladala tiez so spicatym a chcela som len cisto biele,tie sa ked tak daju este vyuzit pod ine saty.nechcela som ziadne goralkove.Ale aj e.lle ma strasne pekne topanocky

• e.lle má hezké botičky, ale já navíc ještě nemůžu mít s vysokým podpatkem kvůli příteli 🙂

• no ja mam tiez nizky opätok,ja som zase nechcela ani vysoky

• 1500 kč nie je vela za topánky...tie moje s vysokou podošvou aj opätkom stoja okolo 2000 sk...

• Ahoj holky, už jste nějaká přemýšlela jak s líčením? Na kdy to plánujete? Abych nebyla pozadu. Šaty už mám vybrané. Máte nějaký tip na někoho šikovného kdo hezky líčí?

• Ahoj holky, přidám se tak trochu k vám, sice máme svatbu až o týden pozděj, ale snad to neva 🙂
    K tomu líčení: já mám ve stejném salonu kadeřnici i kosmetičku, takže na zkoušku ke kosmetičce půjdu zároveň se zkouškou účesu, což bude tak cca 6-8 týdnů před svatbou. Takže to ještě vůbec nehrotím, jenom ji mám už domluvenou 😉

• Ahojte!Ja mam tiez zajednanu uz aj kadernicku a kozmeticku.Na skusku pojdem 3-4 tyzden pred svadbou.Tiez v to mam vsetko v jednom salone.Tak nebudem musiet nikde ani behat

• já už mám taky kadeřnici, kolik vás vyjde účes? kosmetičku ještě nemám, ale mám tip ...

• tak to nemam ani potuchy.ale kamaratka hovorila,ze uces okolo 700 sk aj so skuskou uz,no ale po novom roku to budu uz eura. 😃 a malovanie to neviem.Ale zda sa mi okolo 200-300.neviem vazne presne

• http://www.kvetuse.myeshop.cz/cs/kategorie101953/detail41280.html - nevíte kde sehnat něco podobného? může být i jiný tvar - ale silnější provedení.nevíte o něčem?

• skiasl😛ozri si bazar na mojej svadbe,svadobna bizuteria.Tam som taky podobny nejaky videla ale za 350

• myslíš v tom prostředním albumu jak je ten komplet?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov