Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?
ms: no to nee...
taky musíme zavolat farářovi na přípravy... zmínil se, že bude oddávat před námi nějaký jiný
Kolik budete mít příprav? A co šatky - odkud máš? A půjčené, koupené?
Kontakt na oznamko pošlu do IP, i na prstýnky, s těma jsme strašně spokojení a pan zlatník je moc šikovný a cena se mi zdá taky dobrá.
Čtyřicítkou jezdím, obvykle 5: 54 ráno...8. jan 2009- Sponzor fóra
No ještě nevím, asi šest.. o šatech ti napíšu do IP. Předem děkuju za kontakty. My sice bydlíme v Brně, ale sem jezdíme na dva, tři dny. Jezdím 6:35, a odpoledne 15:30. JO jinak, na Karkulínové máme tetu, má na tenise bufet, jestli jsi tam někdy byla. Už jdu spát. Napíšem si zítra... ahojky a su ráda, že si takhle můžem psát.. a přitom jsme od sebe sedm km
8. jan 2009Ahoj... píšu odpovědi na tvou otázku.. : kapela je z Vysočiny, jmenuje se Los Valos. Fotografka je paní Janásová, z internetu. Dala mi dobrou cenu. I když na stránkách uvádí 10tis. Video máme pana Májka www.majek.cz / vypadá dobře.. říkal, že to v kostele veme 2 kamerama
Slečny co se postarají o výzdobu (hlavně kostela/ stoly si chci asi nazdobit sama) je známá od mýho bráchy - www.unifiori.cz
9. jan 2009- Sponzor fóra
Ajojte.u nas to tiež už všetci vedeli tak to nebolo prekvapko.My už väčšinu ludi mame pozvanych.Už ostavaju važne len štyri rodiny.A tiež už som začala aj znamym posielat.Barchee ja som tiež na facebooku.To mi hovor o tom jedeni
14. jan 2009natrix.To sa prevali ani nevies ako.U nas to bolo tak podobne,ked sme stanovili datum.ja byvam na dedine a to uz kolovalo,ale najlepsie bolo ze krsny byva 15 km od nas a on nam za dva dni volala,ze on sa to dozvedel od cudzich ludi.a
15. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
To se ani neuvidíme
ty se budeš chystat, když já budu říkat ANO .. doufám že bude krásně.. ted momentálně začínám šílet, že musíme zavolat farářovi na přípravy. My teda máme faráře odjinud, ted je převelen do Hustopečí, takže budem jezdit tam. Pak to oznámení musíme najít. Odkud je máte? Byli jsme včera poprvé na prstýnkách. To taky bude fuška. Šaty už mám od října. Budeme mít 2 dospělý družičky a tři malý a tři kluky.. tak se těším jak to bude vypadat. ..Poslóché
nepotkáváme se v busu č. 40?
pracuju v Ivanovicích.