Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?

27. apr 201016210
  • no ja verim, že niekoho nájdeme... toto som nechala na nich, lebo ja odmietam platit 5-6 tisíc za takéto služby... ja si myslím, že to by sa malo robit v rámci rodiny a samozrejme zadarmo, inak je to všetko už také komerčné, že až.. a ked aj nie z rodiny, tak za primeranejšie ceny...
    no a kuk na moje pierka, dala som do albumu, sú to prvé výtvory, tak sa budem este zdokonalovat... 😉

• caute baby, viete co môj drahý povedal na tie kytice? že: "tá prvá je pekné, ale aj tá tretia je taká zvláštna... no jednu z nich teda..."
    no tak to je super rada a pomoc 😬 😬

• my máme moderátorku s DJ-om, sú to manželia, a sú perfektne zohratí a majú výborné referencie...najprv sme chceli starejšieho...ale títo sú oveľa lepší 😉 niekto z rodiny nevie spraviť a viesť hostí tým správnym smerom...rodina sa má baviť a nie vymýšľať čo robiť aby nebola chvíľka ticha...na tú sú predsa ľudia 😎

• Sponzor fóra
  • e.lle: mne sa páči tá druhá 😉

• e.lle.daj si tu druhu🙂
    Nam to nemal kto z rodiny urobit.a ten starejsi by to mal vediet aj organizovat,taktiez pekne urobit odobierku a odcepcenie a tiez zabavit ludi
    sharmana idem mrknut

• sharmana ty si sikulka.mne by sa to nechcelo robit

• mi ani starejsieho ani nikoho nemame...neviem nikdy sme to nemavali a ani moji znami co sme boli na svadbach nikdy nemali, takze sa zaobideme.... pohodka, toto neriesim

• tak baby - rozhodnuté - bude tá prvá 😉

• no uz som pozerala v albume,ze si sa rozhodla pre tu prvu 🙂

• rozhodla naj kamoška, tak som rada 🙂

• tak to mas dobre,ked nevedel drahy poradit 🙂

• ešte šťastie, že do tohto sa mi manžel nestará...on vybavuje všetko ostatné, máme rozdelené kto čo vyberá...potom si ukážeme čo sme vybrali a dohodneme sa spoločne...spolupráca najväčšia 😉 som rada, že takto fungujeme... 😵

• tak to ano.ale ja som sa tiez nevedela rozhodnut,ja som mala par vybratych ale nevedela som sa rozhodnut,kazdy hovoril inu,tak vybral tu co sa jemu najviac pacili.aj tak to volakedy byvalo tak ze zenich vyberal kyticu 😃

• ahojte, tak ja som si kyticu ešte nevybrala, a vlastne ešte ani účes neviem aký budem mať🙂
    mona. no ja som nenasla v obchode pekné pierka, boli také miniatúrne a za 10 korún kus.. to sa mi zdalo vela.. tak si ich spravím sama, bude to lacnejšie a vyzdobím si ich poriadne.. zas som nakúpila stužky a perlicky a idem zdobiť....
    ozaj mám konečne starejsieho, je zo Zvolena a volá sa Rojík... poznáte ho niektorá?

• no ja ho nepoznam.Ja som ich chcela tiez najskor vyrabat,no ale ked som chcela kvetinky tak ta jedna kvetinka vychadzala okolo 7sk a ked si zase zoberiem ze za 10 im mam hotove tak pre mna to bolo v pohode.a bez kvetinky som nechcela 🙂 ja mam predstavu o ucesi ale to necham na kadernicku uz

• Sponzor fóra
  • no ja bude mat s kvetinkou len asi 7 kusov a na tie ostatné prisijem len maslovú perlicku a zo zadu sa dá rozmarín, ale to až v deň svadby...

• no ja by som musela niekde hladat este kruspan,lebo tu na blizku neni.a uz den pred svadbou by som to mozno nestihala.aj davas nakoniec vsetkym pierka?ja ich potrebujem 28 ale otcom sme davali robit aj prvemu druzbovi

• ahoj holky 🙂
    já jsem si dneska koupila v galanterce pár vývazků, 7 Kč kus, ale jen takové menší, pro inspiraci, buď si udělám stejné, nebo ještě dokoupím, nebo to budou ty pro svědky a pro rodiče a ostatní dostanou jen mašličku s krušpánkem 🙂
    ale foto bude nejdřív zítra

• holky kde mám sehnat nějakou hezkou, výraznější bižuterku?nevím si s tím rady ... 😞

• tak nic si z toho nerob,to nemam ani ja este.ale ved u vas su krajsie bizutku ako u nas.co som pozerala aj u vas bazare.ja si mozno objednam zase od vas aj s vasich stranok.aj s postovnym to vyjde ovela lacnejsie ako u nas v obchode

• mona00: a máš tip co si budeš objednávat ty?

• ja som rozmyslala nad tou jabloneckou takou kvetinkou.prilozim par do albumu.pockaj

• ski: zkus wéwéwé.fler.cz, tam jsou různé korálkové a tak, záleží, jakou chceš? štrasovou? Z korálků?

• budem davat vsetkym pierka, volala som mamine a vraj sa to dava, ale urobim to tak, že ženam pôjdu len maslicky, mužom pôjdu maslicky s tým zeleným rozmarínom alebo nejakou umelou rastlinkou a take bohatsie masle pôjdu svadobnym rodicom a druzbom s vacsim rozmarinom.. a ženich bude mat rovnaku ruzu ako ja v kytici, to dam pripravit samozrejme v kvetinarstve..

• my davame v kvetinarstve robit kyticu pre mna a pierko pre draheho,nieco mensie take podobne svadobnym otcom a tiez mensia kytica pre druzicku a ktomu pierko pre prveho druzbu

• no chci se štrasem, s výraznýma naušničkama 😢

• a v nasom bazare si nepozerala.tam tiez byva väcsinou strasova

• nenašla jsem tam právě nic 😞

• no u nas na kazdom kroku je ta strasova.aj do salonu mojho dostali vela strasovej ale to moc nechcem ja zase

• ach jo, už jsem z toho špatná, ani boty nemůžu sehnat 🙂, jen s tmavou podrážkou ... 😒

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    0903 591 415
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov