Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?
- Sponzor fóra
tak mozno ano.no my ked sme boli na svadbe tak zenichove pierko bolo pekne este nedelu
1. mar 2009- Sponzor fóra
no ajoj!tak to neni bohvieco.to este teraz mesiac pozyva stale ludi.my uz mame vsetkych pozvanych.akurat jedneho druzbu sme teraz volali uz len lebo jeden odpadol
2. mar 2009ajojte, tak mne otec tiež už vnútil jednu sesternicu a ešte známych=4 dospelí a 2 deti... ale už som povedala dosť
nech si pozýva každý na svoju oslavu a nie na moju svadbu, tu budem rozhodovať ja.. aj ked mi v podstate tí ludia nevadia, ale treba mat limit, lebo keby mám pozvat všetky sesternice, bratrancov a ich partnerov, tak mám 100 ludí, ak nie viac...
barchee. lutujem ta, svokre je horšie niečo povedať ako vlastnému rodičovi..2. mar 2009tak to veru ano.Je to nasa svadba.A zase ked zavolam jednu vydatu sesternicu tak sa ostatny mozu najedovat.Preto sme pozvali len slobodnych a ich rodicov a im sme poslali len oznamenia.Uz mam usite podbradnicky,akurat som ich bola zaniest aj susede nech tam vyse mena a datumy
2. mar 2009ja si to chcem zase odlozit.to budeme mat schovane pri svojich detskych kosielkach
2. mar 2009aha.no pojdem uz spinkat lebo rano vstavam.pa pa zatial
2. mar 2009Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
3. mar 2009Ajojte!co nove?No ja som minuli tyzden uz konecne zacala chodit do solarka aby som bola trosku opalena
saty su rozhodnute tak uz mam len jedny a tiez popolnocne som nechala tie iste.uz som povedala ze do salonu podjem ked pojdem na skusku ucesu az
3. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Tvoríme Vaše jedinečné spomienky.
no ved uvidim, čo mi povedia v tom salone...
no ja už pierka mám, sama som si spravila, len pre ženícha urobí kvetinárka, a to dve, jedno na fotenie a jedno potom na obrad, aby bolo pekné..