Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?
- Sponzor fóra
Ale to az tak nevadi.no ja som rada ze drahy ma vsetko.ale keby nema tak svet sa nezruti
8. mar 2009ja som sa s tým tiež zmierila, nerada by som niekoho nútila, to musí človek chcieť sám od seba... dnes som bola v Ikee, nakúpila som servítky aj sviecky, a aj podložky sklenené pod sviecky... tak som rada.. ešte by som chcela také umelé priesvitné kristáliky.. neviete niekto, kde by som to kúpila?
8. mar 2009jasne niekoho nutit do nieco co chce len kvoli tomu ze ma byt svadba v kostole to je blbost.Tak to si dobre nakupila.no ja som rada tiez ze to uz mam.Ked budes v To chod skusit pod polikliniku do toho kvetinarstva.No ja som ich nekupovala.mne pozica kamaratka co mala ona na svadbe a mala pozriet este v nejako sklade kde chodieva aj s kamaratkou
8. mar 2009to on uz bude vediet urcite kde je tovarnicky park.My sme boli dohodnuty ze sa stretneme v Tovarnickom parku.este ked sme povedali ze pojdeme tam
8. mar 2009no o to sa ja nestaram.to budu robit asi baby sobotu alebo kamaratka piatok.Ozaj dnes ma napadlo ze ci by mi navleky nebehli urobit sobotu rano.
8. mar 2009- Sponzor fóra
podla mna behli, ak ti má kto robit výzdobu, tak potom návleky už nie je problém.. ty si chceš urobiť výzdobu v piatok a len návleky nech ti prídu dať?
ja to chcem robiť naraz s nimi, lebo mne budú dávať aj tie organzy na stoly atd... ak si to rozmyslís na sobotu, tak daj vediet, ja sa s nimi potom dohodnem na nejakú 13.tu hodinu v piatok, aby sme to urobili co najskôr...8. mar 2009no ved ja tam behnem sobotu za nimi.ale aj tak keby mi to nahodou robia piatok tak urcite stihaju prist piatok tebe o 13.00.no rozmyslala som ze to urobim tak nech pridu sobotu rano a hotovo
8. mar 2009jaj, tak my sme ešte nekupovali materiál na zákusky, ale pridala som dva kartony, ale už z inej cukrarne, lebo moja cukrarka by viac nestíhala, aspon bude viacej druhov... berieme zo Solčian a z Jacoviec...
no už sme nejakých 2 tisíc eur minuli, ale sú v tom aj obrucky a tie boli drahé...
ozaj moni, kde sa predávajú tie lacné látky, čo si spomínala? chcela by som si na výzdobu kúpit ešte nejaké látky..8. mar 2009nie ja som kupovala podsivku.to mi poradila ta pani.nasa berie za zakusky 190 za karton
8. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
no ja tiez nechodim takto niekde,preto pre istotu jedny su v skrini a to staci.dalsie uz nemusia byt
ozaj kriziky si kupujete alebo si nechavate tie co vam da farar ked mate niekto v kostole