Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?
- Sponzor fóra
hahaaa aj si ju stále skúšam a obzerám , ako sa mi krásne briliantíik trbliece...on sa tam inak trbliece ako obyčko kamienky...som si ho vydupala
my sme dnes kúpili Tomimu krásnu bielu svadobnú košeľu, ešte musíme ísť topánky, opasok a kravatu pozrieť. Dnes ešte idem upresniť počty návlekov a výzdobu, mám neskutočne šikovnú kvetinovú aranžérku, tak sa teším sa delo
Tomi sa dnes obdivoval v obleku, pred zrkadlom sa vytáčal
taký bol zlatý jak sa tešil
Baby, už len 26 dní ...juchúúúú...už máme konečne vymyslený aj plán B v prípade fotenia v zlom počasí...no ešte nejaké ozdôbky do vlasov...som upustila od živých kvetov vo vlasoch, keďže kadrníčka a kvetinárka sú úplne mimo cestu...nevadí, dáme ozdôbky nejaké krásne
ešte stále hladám vizážistku, furt som neni spokojná...
22. mar 2009no my uz mame vsetko skoro.tak preto uz dva tyzdne moc svadbu neriesim.Uz je vsetko zajednane a stale na to mysliet a rozmyslat tak by som to na poslednu chvilu mozno zmenila.Uz ani ziadne albumy nepozeram
22. mar 2009no my este nemame vsetko, ale to uz zvladneme, to hlavne je zaistene, tak je to v poriadku... a odpadli nam nejaki ludia nakoniec, ale som aj rada...
musim este doriesit hotel, asi dve izby si rezervujeme pre nas a este pre niekoho, kto by si nutne potreboval pospat..
mne stale neda spat to pocasie, nemam vymysleny nahradny plan, ale mozno fotografa nieco napadne, lenze nechcem cestovat daleko do nejakeho kastiela, to by sme stratili vela casu...22. mar 2009jasne, no ja by som chcela viacej fotiek a u toho serifa sa zas toho vela neda nafotit myslim... neviem do akeho kastiela by sme sa mohli ist fotit, nablizku ani dokopy nic nie je a ten Tovarnicky kastiel nakoniec nedokoncili, len chatra... ako by to bolo fajn, keby bol pekne zariadeny takym krasnym nabytkom? to by bolo na fotenie ako stvorene...
22. mar 2009- Sponzor fóra
No možno to stihnem aj skôr, len ja budem musiet trosku prehanat kameramanku, lebo najskôr ju privezu, aby nafilmovala, ako mi robia vlasy... Potom ju musia odviest, aby nafilmovala zdobenie auta, a ja neviem presne, kedy budem hotova od kozmeticky a kedy sa stihnem obliect.. ak by sa to dalo do tej 11:15h. tak by som mohla letiet na fotenie, a stihli by sme prist aj do tych salgoviec, ale neviem to dopredu fotografovi povedat, netusim aky priebeh to bude mat... Ale zase fotograf by mohol aj chvilu pockat, keby meskame...
23. mar 2009no to ja nemam kameramana aj na cesanie a na ozdobu auta.to nepotrebujem.mala si si ju dat skor a stihas vsetko aj salgovce.
23. mar 2009kameramanka bude filmovat vtedy, ked budem u kadernicky, takze ona je v pohode, len ja to musim vsetko velmi organizovat a to ma uz prestava bavit
ozaj, co mate nove? tento tyzden mam na plane kupit topanky k popolnocnym a aj drahy si musi kupit nejake elegantne k obleku..
ty si moni uz zohnala tie strieborne? ja som videla jedny strieborne aj tam ako je grand centrum...23. mar 2009tak to neviem.ale asi si dam zlato,uvidim,to budem skusat doma.nachystam aj striebornu a uvidim.to vyskusam ked donesiem saty vo svrtok
23. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
čaute baby
už máme konečne doma obrúčky
sme na ne dlhšie čakali, lebo museli doniesť môj briliantík z čiech :
ale sú krááááásne ...júúúj! včera som už doladila aj kvetinovú výzdobu a moju kytičku...