Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?

27. apr 201016210
  • sharmy no ono ta to po case prejde to zehlenie.aj mna to bavilo ked som chystala vybavu 🙂 no ale ked mam teraz plny kos maleho veci tak sa mi uz veru nechce.neboj urcite vsetko dobre dopadne.vies co mne hovorili ze mam tiez vela a akurat bolo.ja som zase nechcela prat kazdy den.takto periem veci raz do tyzdne aj teraz.a naraz aj zehlim.ako kazdy druhy den sa stym babrat

• ahoj moni. to je pravda, že ma to žehlenie potom asi prejde, ked budem unavená, nevyspatá... to je ako kolotoč s riadom, kedže mne sa sem umývačka nezmestí, tak musím ručne a už to fakt neznášam, stále plný dres... a varenie tiež, hlavne príprava na varenie...
    no a mne ani nevadí, že mám tých vecičiek vela, radšej viac, ako by mi chýbalo 😉 ako sa má Filipko?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov