Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?

27. apr 201016210
  • ja tak isto,co neviem.Ale zase kazdy ma ine zvyky.Akurat som minule bola na teme zo zakuskami,kolko kto bude davat.Ci 5-6 ks na osobu.Tak som sa trosku tomu cudovala,lebo u nas je zauzivane pol kartona rodine.A ci su uz dvaja alebo styria tak to je jedno.Kazdy ma ine zvyke.uz som videla ze pierka davali aj zenam

• my dáme pierka všetkým, svedkovia budú mať iné a aj svadobný rodičia budú mať iné...

• kuk...niečo skúšam...

• Sponzor fóra
  • nejde to...

• co takeho skusas?

• ahoj holky, nějak nestíhám poslední dobou...
    co máte která nové? 🙂

• tak já mám konečně ty šaty, dnes jsem byla platit zálohu 🙂

• tak to tu zachvilu budem posledna co este stale nema tie vysnene saty 😢

• mona00:_kolik stály ty tvoje botky? a jaké chceš šatky mona? já mám nakonec z jasmine, musela jsem taky ustoupit z mých požadavků 😐

• ski: tak to je super! A máš obrázek? 🙂

• nemám obrázek, ale jsou to ty jedny z těch co jsem posílala k nahlédnutí 🙂 😉

• ski:no ja som mala vybrate,ale musela som ich zmenit ako som tu uz pisala.ja mam tiez jedny zajednane lissety.mam ich aj albume.ale mala som zajednane charloty.a teraz cakam lebo mi slubili ze jedny z dvoch co mam v albume 1 tak mi zozenu.Tak by som chcela tie davisi.tak dufam,ze sa im to podari.Ja som si ich kupovala od jednych holky tu ich predavala v bazare.Ja som take podobne hladala alebo ako ma e.lle.len som nesla a potom som nasla tie moje a ona mi ich predala za 500:on ich mala chvilu len na svojej svadbe.Ale mne to nevadilo.su super a super sa vnich chodi

• dzenta:tie mi maju doniest do salonu a nabuduci tyzden alebo o ten dalsi ich mam ich skusat.ale ten vrch by mi potom urobili rovny 🙂

• ked prejdes na opacnu stranu tak tam som davala este jedny co maju doniest co sa mi pokusia najst

• Sponzor fóra
  • mona00:no tie vyzeraju velmi dobre

• no to ano,ja ked som ich zbadala boli super.Ale su este dvojo takych podobnych aj tie su pekne.Ved uvidim.Akurat vcera dosiel ocino tak sme sa rozpravali o satach.a chcel ich vidiet a tiez hovoril ze su super ze nech si dam tie,ze ked ich nedostanu u nas v salone nech idem do Nitry

• ja osobne by som sla hned do nitry byt tebou

• nie je nad original

• no ved to je jasne.Uz to necham po novom roku

• baby, ja sa asi picnem...taká krava som...už mám zaplatenú zálohu na šaty v Senci, ale furt ma máta salón Fany v BA a som sa tam zajtra objednala na skúšku šiat...keď si tam vyberem nejaké...prepadne mi pravdepodobne záloha 5000 sk v tom druhom salóne...normálne mám z toho nerva...ale akoby ma volačo ťahalo do toho Fany salónu...žeby tam boli moje osudové šatky????? 😶 a ešte k tomu mi neska zubárka vytrhla osmičku, tak čakám kedy prestane účinkovať lokálka... 😒

• barchcee:no tak to ti nezavidim tu osmicku.No tak asi sa ti tie zajednane satky az tak nepacia ked chces este skusat tie nove 🙂 tak sa modli aby tam ine neboli lebo potom ta porazi ked najdes ine a budes stale nad nimi rozmyslat.No ved uvidis.

• barchee: ma salon Fany aj internetovu stranku? nech mrknem 🙂
    ale ja som so svojimi spokojna 😉

• e.lle:a jaké máš šatičky ty?

• skiasl: pozri do albumu 😉

• e.lle:je to stranka www.fany.sk

• e.lle: kde si zohnala manzetove gombicky? kolko ta stali?

• barchee:no pozerala som asi ake tam maju saty,no ale su tam pekne saty,tak to budes mat tazke

• uz ani presne neviem tu adresu, daj si do google marryfellovs tusim a najde ti to, maju tam od vymyslusveta ake chces 😵
    a aj s postovnym to bolu tusim 680sk

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov