Svatba 31.7.2010. Jak jste na tom s přípravami?
- z
- 6
Jé ahoj zoula - já už mám sice po svatbě, ale 31.7. je naše datum
- v roce 1999 jsme se seznámili - původně sme se chtěli brát 31.7.2009 (na 10.výročí), pak 31.7.2010 (na 11.) a nakonec se vzali 19.9.2009
ale určitě najdeš holky, co maj stejnej termín jako Ty - jen ted´ je asi ještě moc brzo10. okt 2009- Sponzor fóra
Ahojky! My jsme puvodne chteli 15.5. nebo jeste dva terminy zacatkem cervna, ale protoze chceme svatbu ve Slavkove v zamecke kapli, ktera bude opavena az od cervence, museli jsme nase datum tomu prizpusobit. Nakonec jsme se ale s pritelem stejne shodli, ze je to taky moooc pekne datum!!!! O ruku jsem byla pozadana pred 14 dny
a pristi patek se to chystame vybalit na nase!!!! Moc se tesime na jejich reakce, doufam, ze budou jen pozitivni.
Takze v patek k nasim a sestre, v sobotu k pritel. bratrovi a v nedeli jako posledni z nejblizsi rodiny
se to dozvi pritelovy rodice (kvuli nastavajici tchyni, ktera by to okamzite rozkecala po cele rodine, drive nez bychom je vsechny stacili objet!!!!!)
11. okt 2009Jo to znám,my to ale zatím chcem říct jen rodičům a ostatní překvapit až na poslední chvíli,nestojím totiž o otázky a jak se těšíš a co už máte zařízené a tam mají nejlepší to a tam zas ono
Hlavně nastavající švagrová je taková rádoby radič a my si to chcem zařídit po svém a né aby nám do toho každý kecal (stačí rodiče)
12. okt 2009Ahojte
. My sme sa tiez rozhodli pre tento datum, pretoze sme sa spoznali 29.7.2003, a k tomuto datumu najblizia sobota v roku 2010 vyjde na 31.7
. A este aj kvoli tomu, lebo obidvaja budeme mat v maji statnice a potom este do jula budeme mat cas s pripravami
. Ale uz teraz sme si pre istotu rezervovali miestnost a starejsieho. Zajtra sa chystame ist este za knazom, aby sme si zarezervovali aj cas obradu. No a potom este rozmyslame, ze kameramana. Ostatne veci si nechame na novy rok. Tiez si myslim, ze zo satami treba pockat, lebo este dostanu vsade nove kolekcie
.
Inac o ruku som bola poziadana v lete, ked sme boli na dovolenke v Rime. Bolo to krasne
. Som rada, ze sa spolu budeme chystat na nas velky den 31.7.2010.
22. okt 2009Ahoj klingonek. Mas pravdu...ked chcete aby miesnost bola super, tak musite dlhsie hladat. Nie odfajknut prve co uvidite. My sme si pozreli 6 miestnosti a az potom sme sa rozhodli pre najlepsiu z nich. A je super, presne ako sme si to predstavovali. Drzim vam palce, aby ste aj vy nasli tu pravu
. Inac mi sme pokrocili tak, ze mame zarezervovany termin obradu
.
2. nov 2009- Sponzor fóra
Hej, uz ju mame zarezervovanu. Boli sme sa tam spolu s nasimi rodicmi pozriet a poinformovat ohladom vybavenia kuchyne a tak a nechali sme tam uz aj prilohu. Posielam link, na ktorom si mozes pozriet nasu miestnost. Je tam vela miestnosti...nasa je Kultúrny dom, Malé Dvorníky, hladaj ju na tejto stranke: http://ceremony.sk/zlata_181.html Tato miestnost je 2 kilometre od nas, takze v pohode
.
2. nov 2009Eri,moc hezké bude to tam jistě fajn,u nás máme taky takový pěkný sál,ale bojím se trochu té líné obsluhy u nás
Včera jsem si zjišťovala kapelu co se nám líbí,ale 7000 za čtyři hodiny hraní se nám zdá moc,tak jsem s toho taková špatná.Můj navrhuje DJ ale živá hudba se mi zdá lepší,přece jen zábavu dělá muzika
3. nov 2009My si tam mozeme zobrat vlastne kucharky aj obsluhu. To mas pravdu, tych 7000 na 4 hodiny je velmi vela. My s hudbou nebudeme mat problem, lebo buduci svokor je muzikant a ma vela znamosti, tak to sme nechali na neho. Skor ma teraz trapi kameraman, lebo toho koho sme chceli si pyta 24000, takze musime zhanat niekoho lacnejsieho. Ked budes mat nieco nove, tak sa ozvi
, budem rada.
4. nov 2009Ahojte, my sme si vybrali termin 31.07.2010, pretoze to budu 2 roky, co sa pozname
dnes som volala na matriku, ale povedali mi, ze mam zavolat v januari, lebo teraz este nemaju kalendare
ma to pobavilo...
tak si vravim, ze este mame s pripravami dost casu. Zatial mam vytipovane 3 miesta, ktore musime zajst pozriet. No a fotit nas bude kamarat. Taktiez sme si uz robili zoznam hosti a moj drahy sa odhodlal urobit oznamka
5. nov 2009Vítej nová nevěsto,taky si myslím že máme ještě dost času na zařizování.Na druhou stranu radši dřív než pozdě
.Já si zatím jen zjišťuji co a jak a kolik co stojí, ať nás to pak nepřekvapí,jelikož rekonstrujeme domek a na jaro nás čeká ještě fasáda tak budou velké výdaje
Nevím proč,ale vůbec se netěším na zkoušení šatů,jak jste na tom vy holky?
5. nov 2009
- z
- 6
Ahoj .tak kdo jste se rozhodl právě pro toto datum??? Jak jste na tom s příporavami???