Svatba v listopadu 2009. Je tu někdo?

22. sep 2009130

ahoj holky, je tu někdo, kdo se bude vdávat v listopadu 2009? 🙂

• ahoj lennnia,kedy máš svadbu?v novembri-to je 11 mesiac,či v oktobri-10 mesiac,lebo listopad je novebmer pokiaľ viem,...a ty tu máš 17.oktober...mna to čaká 7.11.

• ahojky, já jsem měla původní datum v listopadu - 7.listopadu, ale jelikož nám nevyšla restaurace, tak jsme to museli změnit na 17.října 🙂 jééé, vy máte svatbu ve stejný den, jak jsme původně chtěli my - určitě to bude šťastné datum!! 🙂

• Dík,to dúfam aj ja,...no ty to budeš mať skor za sebou,musím sa chystať do práce,môžme skecnúť večer,zatiaľ sa maj a pekný dník ti prajem

• Sponzor fóra
  • pauly já tobě taky.. hezký den a ať se ti v práci daří 😉

• Ahoj,ako?Už sa ti to kráti

• Ahojky, já se vdávám 7. 11. 2009 🙂 , můžu mezi vás 🙂

• ja tiez 7.11 🙂

• Ahoj Paula, viděla jsem, že jsi mně psala do už uzamčené diskuze Listopad 2009. No, tak jo, už máme skoro vše zařízené a stihli jsme to jen za tři dny🙂 Myslím jako, že máme zamluvenou restauraci, faráře, zákusky, objednané oznámení, vybrané a zamluvené šaty, zamluvenou fotografku, kameramana, kosmetičku, kadeřnici, vybrané a objednané prstýnky, atd 🙂 Takže teď nemám pomalu co dělat🙂No, ale ten největší frmol terpv přijde.
    Dnes jsem byla na zkoušku na sprejové opálení, byla jsem na to poprvé, chtěla jsem zkusit, co to udělá, ať vím, kdybych se na to chtěla objednat před svatbou, ale asi na to prdím, bo jsem na zádech flekatá a to jsem dodržela všechny pokyny, jak se "chovat" 😃 po tom nástřiku 😢
    Takže na to prdím a asi si koupím samoopalovací krém, ikdyž mám strach, že budu mít špinavé šaty a v půjčovně mě zarazí. Zkusím sehnat nějaký kvalitní, aby moc nešpinil.
    Do solárka kvůli vyříznutým znamínkám chodit nechcu, tak to budu muset vyřešit nějak tak.
    Nevíte něktěrá o nějakém dobrém samoopalováku?

• Jaktože je tady tak mrtvo? 😞 🤔

• jednave: já se třeba vdávám v říjnu, ne v sprnu.. i když jsem tuto diskusi založila (původní datum bylo v listopadu)..

• teda - ne v listopadu.. už se mi to plete, jak je teď srpen 😃 😃

• Ahojky našla jsem tady příspěvek, Svatba v listopadu. Já se budu vdávat 14.11.2009 na zámku v Potštátě. Bára

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• aj my mame 14.11.2009 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov