Svatby 16/08/08. Kto má taky?

29. dec 200943750
  • tak ja vas dnes budem informovat o mojom jedalnicku - mam za sebou obed a boli spagetky s pestom, olivovym olejom, cukinou a baklazanom..ze aka mnamka!!! 😎 😎 len som sa tak zalizovala, dufam, ze chutila aj fazulke malej 😛 😃

• teeda mojik 😬 🤔
    samaaa, bez nass 😬 😃 😃 😃 😃

pekne 😬 😕 😶 😎 😉

• tak kosilka je doma vecer nafotim jestli se mi to povede

• Sponzor fóra
  • cakaame 😉 😉

• atik: no cafko 🙂

dark: na jasne, ze cakame... zeby som pridala aj ja foto tej mojej??? 😶

• jasnee
    🙂
    taak uz tam mala byt 😉

• tak uz tam je, teda na obrazku vypadala jako ze je tam vic materialu, ale myslim, ze se bude libit i presto, ze mi uplne nesedi pres prsa.
    zitra si snad donesu jeste pyzamko na svatebni cestu

• dark: tak to je ina erotikush kosielka 😉 ta moja neni buhvico pri tej tvojej... idem ju cvaknut veru 🙂

• pjeknaaa 😉 🙂 dark

• hotovooooooooooooooooooooooo 😎

pridane fotky aj hotovych pozvanok a oznamiek plus ta moja nocna kosulka (tie chvisty opticky zuzuju, a su na vrchu samotnej kosielky, neni to len tie chvisty)

• adi kraasa..si si dala zalezat
    koseelocka je nahodou dost seksiii 😉 🙂

• Baby, toz uz to mame presne za tri tydny!!!!! Nezda se vam, ze tyto posledni tydny pred svatbou strasne rychle utikaji? 🙂

• caf zuzi..no utekaa to bleskuryychlo 😉 😬 🤔

• atinkaa - a uz mate vsecko? 🙂

• maame 😉

• Sponzor fóra
  • co vy? ako si na tom s pripravami? 🙂

• sharin oznamka jsou nadherna a kosilka je taky pekna 🙂
    fnuk pyzamko na poste nebylo a to mi psali v ondeli, ze to odeslali asi tam budu muset zavolat at si dupnou na postu, jenze vubec nevim kdy se ted na postu dostanu, obavam se ze az den pred svatbou, to je hruza

• jo a taky jsem vcera byla donest kadernici fotku vatebnich satu, aby vedela co mi mohla vymyslet uces, uz to ma vymyslene tak jsem zvedava jak to bude vypadat 🙂

• dark zvladnes to 😉 nebojaj
    na poste dupni riadne 😃 😃si nevesta, mas narok 😉 😃
    ..okrem toho, vacsina post - aspon praha ma sluzbu, ze ti to donesu domov, tak vyuzi 😉 ked nemaas cas ty...naaj doojde posta domoov 😉 😎

• kde ste seckii zmizli? 😬
    ha? 🤔 🤔

taakto ma tu nehaat...sa robi? 😕 😶 😶

• a ake budu vlasky? 😉

• Ahojte 🙂
    atinka, tak som tu 😉

• ako pripravy? 🙂

• no my dobree...treti album skoro plnyy 😉
    nakupy...v plnom pruude 😃 😃 😃
    heh
    noo hovor...satky?
    maggie Rosemary Leigh

peknucke su... s maggie v kosiciach? 😉
    botky?

idem okukat albumik tvoj 😉

• no aj my ... skoro kazdy den po meste behame a zhaname posledne vecicky 🙂
    satky nakoniec nie su tie rosemary ... ale vybrala som si zo salonu Princess ... len som sa v nich nesmela odfotit, takze len na modelke ich mam odfotene ... skoda 😐

• aha ..
    a nazov?..tieto?
    http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1126312&vReferer=%2Fphotos%2Fgabika82

a su biele? alebo take ako na obrazku?
    hej nesmie sa fotit ani v presove ani v ke..netusim, co tym chcu docielit...
    aj som sa na to pytala....v nejakej teme..kde to citaju predavacky majitelky isto....ale nik mi neodpisal.... 😬

a botky mas tie, co su v albumiku?😉

ju a aku skladbu mate svoju? prvu?

• a popolnocne?

kukaam, ze ste nezahalali 😉 predsvadobna cesta za sebou....svadobna pred sebou 😬 😃 😃 😃 frajeri 😎 😉

• presne tieto ...ale mam ich bielucke 🙂 a nazov ... PL9 😛
    a ano... topanocky tie ...
    na redovy sa mi satky este siju ... ale krajcirka-kamoska ide dnes na dovolenku .... tak dufam,ze mi ich stihne dokoncit 😛 ...
    skladbu zatial nemame vybranu ... v piatok ideme za skupinou, tak dovtedy sa musime rozhodnut

a ty ake satky budes mat?

• ja mam cymbeline...vzdy som chcela mat ich😉
    cipkove...su...aale tiez uplne ine ako boli plany...
    som chcela sampan a maam citobielucke 🙂 😵 😵

• cistobielucke 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov