Svatby 16/08/08. Kto má taky?

29. dec 200943750
  • a vidis..puncosky budes mat?
    bo podvazok vidiim 😉
    prvaa vec co som mala...je u mna poslednaa
    este furt neni doma 😬 😶

• no... samodrzky budem mat ... vlastne uz mam 😉

• biele?
    asik hej ked mas biele satky 😉
    ci telove?

• Sponzor fóra
  • biele 🙂

• gabci, ty si v praci teraz?
    co robis?ak to nem tajne je?

my tu mame tak nadherne a mne sa tak nescee ucit
     😬 🤔 😕

• no hej ... som 😒 a voooobec sa mi nece ...hmm... a robim v T-Com e ....

jooooj... a ty sa ucis? ... nezavidim ... to radsej v praci sediet ... 😛

• 😃 😃 😃
    a co tam? to si v call centre?alebo?

• som ti poslal IP 🙂

• diik

😉

• a co ty? popri praci studujes? 🙂

• noo ja mam pracu, ze studujes cely zivot 😉
    taakze ma to nejak neprekvapuje...mam to v plane..mam to rada 😉 leem, ked je take pocko 😬 😕 juuj

mam pred sebou phd. skusku...tak je toho kus vela...a jak som neporiadnik poziarnicky tak nezacinam skoorej kym toho neni feest vela 😃 😃 😃 😛 😎

• ahaa 🙂 tak drzim palce ... 😉

• diikes
    bude potreba 😉

ja mam otvorene botky svadobne ...sice iba na prstok aale asi puncosky usetriim 😉
    i tak mysliim ze budu troopy 🙂 16/08 😵 😵

• 🙂
    no ved toto... urcite bude horuuuco ... hlavne milacik sa toho boji .. ved vies ...kosela, vesticka, sako ... hmm... no nic moc 😬 ale musi nejak vydrzat .. 😛

• chce to dobree tielko...znie to mozno hlupo si pridat..ale aby nemal koselu prilepenu na chrbate, tak to chce kvalitnu spodnu bielizen 😉 😎

• Sponzor fóra
  • hmm... myslis? to ma nenapadlo ... 🙂 skusim mu navrhnut, som zvedava co na to povie 😃

• no je to tak 😉
    povie ti to kazdy dobry predajca panskych oblekov...i v salone..ak je salon dobry...je tam niekto kto tomu rozumie 😉 nielen pekna slecna 😉

a tvoj milacik asi bude v soku ako kazdy kto to pocul prvykrat predpokladaam 😃 😃 😃 😃

• no to urcite bude pozerat, ze co to hovorim 😃

• no musim ist ... papa zatial 🙂

• packo zatial gabci 😉

• teda vy ste se rozjeli
    od babicky mileho jsem dostala k narozkam uplne uzasny sal, teda neni to ke svatbe, ale musela jsem se pochlubit 🙂

• ukaz 😉 😉

• tak ho davam do albumiku

• je krasne jemnoucky myslim, ze dlouho nevydrzi, mozna si ho vezmu vecer k populnockam 🙂

• hezke barvicky🙂

dark, ktere ty mas nakonec saty? 😉 😬 🤔

• ty ctvrty co mam v albumu

• jednoduche, peknucke 😉

• dekuju

• uz vlastne mate vsechno nebo ne? 😉

• no v patek si jeste jdeme vyzvednout prstynky a pak uz jen nakoupit jidlo, upect kolace, ale to vsechno az tesne pred svatbou

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov