Svatby 16/08/08. Kto má taky?
- Sponzor fóra
kocky fakt ste boli krasne v svadobny den
ja mam zatial jedinu fotku s byvalou kolegynou, tak ju mozem pridat do picasovskeho albumcoku, ale az ked dofrcim domov
teraz zrana som bola po dlhej dobe na gynde, a brali mi aj krv a prvykrat nebolo mozne najst mi dobru zilku tak budem mat modrinu a poriadnu22. aug 2008gaius: bezna preventivna prehliadka... minuly rok som nebola, tak dobieham, ale vsetko je good... teda zatial nic nenaznacuje ziadnym problemom, zobrali mi dake vzorky a iba ak budu zle vysledky sa budu ohlasovat... ale tak som sa tam citila akoby som isla prvykrat... uf... ale je to za mnou konecne.. este v pondelok sa tam musim zastavit kvoli zmene mena... az od pondelka som si naplanovala tie papierovacky
inak som strasne nasrata na cukraren.... v utorok si isla dat moja mamina jeden z kremovych kolacikov a ako ich od seba odhrnula, tak boli plesnive!!!! plus ked sme v nedelu rozkrajovali tortu a aj tu sme boli este rozniest, tak si nemozem pomoct, ale mne to zavanalo skysnutim... alebo poriadne naalkoholovane... tak sme vsetkym hostom radsej povedali, nech pred konzumaciou ovonaju kolaciky a ak by sa im aj chutovo nezdali, nech to radsej vyhodia... ale je mozne, aby svadobne kolace skladovane v chlade sa pokazili tri dni po svadbe???? sak ked tu citavam ze niektore kocky dojedaju kolaciky snad aj dva tyzdne po svadbe tak ma to neskutocne serinka.... a rovnako som bola este nasrdena nato, ze sme chceli 7 kartonov kolacov a 2 mali byt akoze "mix" do saly ale to bolo urcene pre nase maminy aby kazda si nechala jednu a mala co dat na tanier pre hosti... no a z toho dvojkartonoveho mixu sa vykluli cisto suche kolaciky... a 5 kartonov bolo kremovych... a este k torte... bola nadherne spravena, to ano, ale urobili kazde poschodie z dvoch vrstiev toho kolaciku co bol predlohou, cize namiesto jednej vrstvy co mala cca 8cm bola zrazu 16cm vysoke poschodie a to sa strasne debilne krajalo... jedno stastie, ze sme tortu nekrajali priamo na svadbe... toto je take jedine naco som zo svadby naserkana22. aug 2008to: sharin
- ja uz som sa zlakla, ze ti nieco je
- to s tou vydrzou kolacov je divne: bud ich robili na zaciatku tyzdna pred svadbou a iba skladovali v chlade, alebo nepouzili tolko stabilizatorov...a co sa torty a krabic s vysluzkami tyka, tiez sme si svoje uzili: na torte mali byt IBA zive bledoruzove ruze (ziadne ine kvety, tak preco by nam tam nedubli biele a ZLTE frezie - skoro ma raflo); vo vysluzkach do prace (isli sme si pre ne v pondelok) som prizvukovala, ze maju byt urcite aj puncove zakusky (nebol ani jediny), dokonca ked sme pre ne v pondelok prisli, ani o nas nevedeli, pricom sme vsetko vyplatili vopred (chceli nas skasnut druhy raz)...nehovorim o tom, ze rodicovske torty vobec nespravili podla vytlacenej predlohy (boli nevkusne, dodrzali iba napln tort a farbu zvonku)...zakusky a svadobnu tortu mali priviezt (tiez zaplatene) v sobotu priamo do DK do 14.00 hod...este o pol stvrtej im prevadzkarka DK volala, ze kde su - ze ved o chvilu sme z obradu tam a torty nikde...vtedy vysvitlo, ze sa im pokazilo auto a museli stiahnut niekoho ineho, kto mal auto plne stavarskeho materialu, ktory bolo treba najprv vylozit, nalozit sladke a letiet cez mesto...inak, my sme vysluzky roznasali v piatok a mozem ti povedat, ze sme s 20-timi vysluzkami behali po celej Bratislave cele poobedie a veru v tej poslednej vysluzke uz bol tesne navecer jeden kolacik citit "skysnutim" (tu vysluzku sme zozrali my - mali sme ich viac)...cize moze to byt aj teplom (aj ked musim povedat, ze sme to v totalnom hice vozili na zadnom sedadle auta cca 4 hodky)
22. aug 2008- Sponzor fóra
ja musim nastastie povedat, ze my sme s nasimi kolacikmi aj tortami boli maximalne spokojni
kolace boli fantasticke - my sme ich dojedali este vcera... a torty boli super, nasa hlavna torta bola uplne uzasna vzhadovo, presne podla predlohy a chutovo bola vynikajuca - tie chute hovorim sprostredkovane, kedze ja som nemohla papat ani kolaciky ani zakusky, ale drahy papal secko a vravel, ze vynikajuce
sharin: ale mas krasnu foto v pase, uz som zvedava moc a moc na dalsie vase fotecky
dark: no parada, torta vykotena v traveale aspon si aj zvieratka pochutnali
22. aug 2008luci moc dakujem
tak som sa bala ci to bude good, lebo nikdy sme sa takto nefotili a vobec za tu dlhu dobu mame strasne malinko spolocnych fotiek, kt. su aj tak skoro rovnake
linduska bola tiez krasnucka! tie jej saty su uuuuzasne!
a vobec dodrzali sme co sme si slubili!!! ze vsetky budeme v dany den najsamkrajsie a vyslo to22. aug 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
to: sharin

ked ja si tam fakt tak pripadam
to: gaskulka
ty brdooooooooooooooooooooo
neviem, ci som gratulovala (ja som nejaka vyjasena tento tyzden), ale seckym nam navzajom zelam setucko najsamlepsovsie