Svatby 16/08/08. Kto má taky?
nem stratila
troonila na posteli
paar krat som ju mala i v rukeaaale to viees...ja som na kvetiny zvyknutaaa...dostat...podakovat....ulozit do vaazy
mojik aano este ze maju fotky....s panom riaditelom sme si dali stretko...potom som mala zas chviilu venu jungularis internu a este jednu na cele tak navretuuu jak som nanho nakricalazee az
a potom nam vybavil reguleerne 4hviezdovy hotel....bo oni su masaker26. aug 2008- Sponzor fóra
stellinka: nadherne fotoze
i ked malinko ale fakt krasne
gaius: my sme sa po foteni pri kastieli zastavili este v rajeckych tepliciach (kto nepozna, je to kupelne mestecko a je tam jazierko, okolo neho parcik a taka basta v strede a na jazierku sa da clnkovat)... neni to miesto, kt. som si priala na fotenie kvoli tomu, ze je velmi vyhladavane, ale chceli sme sa tam zastavit, snad nasi fotografi cosi vymyslia... no a tam sme sa stretli s 5 dalsimi parmi!!! a s jednou nevestickou (oni odchadzali a my sme prisli) sme sa aj odfotili pri vychode (na navrh ich fotografa) a ked sme potom boli na obrade a vychadzali sme zo siene, tak sme sa minali prave s touto nevestickou a jej nastavajucimtentokrat my sme odchadzali a oni prisli
27. aug 2008ahojte asi me trefi, mam letet na konci zari do londyna a nevim nevim jak si stihnu vybavit potrebne dokumenty kdyz maji na vsechno mesic (na vydani oddaciho listu, na vydani obcanky) a prave jsem zjistila ze muj pas asi neplati protoze je to starsi tip, tak teda nevim jak to budu delat... aspon, ze pas mi muzou udelat rychleji...
27. aug 2008- Sponzor fóra
ahojte panicky vydate
ako sa mame? ako ste stravili 4 dni volna? My sme obehali hrady a zamky v okoli, mala som draheho cele 3 dni len a len pre seba, bolo taaaak dobre
a kupila som si uz aj prve tehu rifle 3/4bo secki moje strae, co som doteraz nosila ma uz velmi tlacia na brusku, bo brusko rastie, uz mi je ho nornmalne vidiet, uz ho neschovam
atik: krasne fotocky2. sep 2008to gaia: TY KOKOS!!!!!!!!!!!!! TO SOM SI AJ MYSLELA....TO SME BOLI MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co vas minali..ano ano ano KYVALI SME VAM A SLI DO BOTANICKEJ!!!!!!!!!!
WOOOOW to som presne vravela drahemu, ze je to isto niektora z tych bab, co su z mojasvadba.sk!!
2. sep 2008mojik secko najlepsie k meninkaam
scela som byt prvaaa ale vstala som neskoro, najsor som riesila, co nemozem mat v albume
a tak asi skuknite linky na fotecky nase...bo nemozu tam ostat pre pribuznych - je to asi reklama pre Lukackovcov, ktori si reklamu platiatu na MS
ci nefieem, ci reklama pre mna...i ked sa nepretrcam, kazde 2 minuty ako prvy album, ako to robilo x-ludi
ci ako reklama pre neviem koho, ked lem som scela mat jednotny link pre celu fam
este raz meninkovy cmucik
2. sep 2008babulky neviem ako sa citite vy ale ja dost blbo lebo ja som Ba a moj muz v Za a to som si nemyslela ze to bude take hrozne a ze mi bude tak smutno kedze sice uz som oficialne na dokladoch obyvatelka Za ale este pracovne som stale v ba a moj muz v Za a je to takto cerstvo po svadbe dost blbe..uz sa neviem dockat kedy uz budeme spolu
2. sep 2008to: darkwitch
hodis foto? my sme s drahym v sobotu v Polsku kupili pre mna nadherne saty...cierne s malilinkymi bledozltymi bodockami...krasne, takze 60-te roky (na mne taky strih celkom ujde)...dnes ich mam v praci a sefka sice pochvalila, ale divala sa na mna kyslo
to: nadenkaaa
mojik, presne viem, ako ti je...a to drahy len robieva dlho a ja byvam doma sama, pricom vecer sa vzdy vrati...mne je uz vtedy smutno samej v tom bytiku...drzim paste, aby si to co najlepsie prekonala a uz rychlo boli spolu...kedy odchadzas do ZA?3. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to faaakt? a pritom na ich webovych strankach to vyzera perfisne