Svatby 16/08/08. Kto má taky?
- Sponzor fóra
teeeeeeeeeeeeeeda
decka, to vam dnes zacal den
rano idem okolo nasho auta a na parkovisku hned oproti cez miniulicku totalne vyhorene auto, policajti pri nom...doletela som na elinu, uz som isla stlacit gombik, aby sa mi otvorili dvere a ten hajtrak odisiel...sadnem do busu, pred tretou zastavkou vzdy ideme cez zeleznicne priecestie - premiestnovali 2 nakladne vlaky!!!, cakali sme ako debili...prejdeme par zastavok - nastupili revizori (nastastie som mala platny mesacnik)...schadzame na cestu a tam suvisly nehybuci sa rad aut - zase opravuju most do Petrzalky a ludia idu po tejto ceste, aby sa mu vyhli (mostu) - bude to tak 2 tyzdne
...v robote sefka na mna vrci a netusim preco
...no fakt "bohovske", cakam, co sa este dos.rie
18. sep 2008- Sponzor fóra
babuchy, ja som nijak extra neprispela zazitkami so svadby, tak tu je prvyy diel
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=28275&vOffset=3300&vGotoLast=1#end20. sep 2008no co kocky ako sa mate, co porabate?
my behame ako splaseni.... pozastavili nam navrh na vklad na katastroferi a uz nam k tomu chyba doplnit len jedno tlacivko z obecneho uradu a ako na potvoru to nemoze byt na pockanie lebo starosta je mimo SR a ani jeho zastupca tam neni... ale to pozastavenie je vinou realitky... "fasa" ne? ... ale tetuska na katastroferi teda klobuk dole... velmi mila a ochotna zenska... snad to dotiahneme do uspesneho konca nech mozeme cez vikendy postupne oplotit a zacat s terennymi upravami...24. sep 2008
tak ja jsem kyticku nedostala, pry abych pak nebyla chamtiva a nectela slavit kazdy mesic...
ale je pravda, ze jsem milemu chtela koupit cokoladu a taky jsem to nestihla takze to nevadilo