Svatby 16/08/08. Kto má taky?

29. dec 200943750
  • Caute krasky, tak pekny vyrocnik to mame, ze jo? 🙂 Sme boli na veceru, pred chvilou sme sa vratili, odfukovat budem este tyzden... 😬 😃 A nakupili sme si nejake haby na seba, tak vramci slavenia mozu byt... 🙂

• Ahojte tak jak jste si uzili vyroci?
    ja jsem kvitek nedostala, ale treba to muze jeste trkne a kvitek prinese, prece jen v nedeli se spatne shani a v patek a sobotu byl v praci
    my si objednali pizzu domu, jako na svatbe 🙂

• Ahojte kočky.
    My sme sa práve na výročie vracali domov z dovolenky. Takže oslavu sme mali už tam 😉 . Ja som ešte manželovi pripravila prekvapenie - tortičku. Už pred dovolenkou som ju bola objednať a hneď po návrate som mu ju dala (bola mi ju vyzdvihnúť moja mama). Bol prekvapený a dojatý 🙂) počas týždňa sme boli ešte na nákupy a aj mne sa niečo ušlo 😃
    Ináč kočky ako si žijete? Bábätka sa neplánujú? 🙂

• Sponzor fóra
  • ahoj holky
    sice sem asi uz nikdo nechodi, ale presto bych vam chtela poprat prijemne proziti vanocnich svatku a stastne vkroceni do roku 2010 🙂

• babule i ja vam prajem vsetko naj v nastavajucom roku dvadsatdesat 😉 🙂

• caute vydate panie 😃
    tiez chcem zazelat vsetko len to najlepsie v roku 2010...
    u nas vsetko po starom - drahusik lieta do Nemecka, ja si bacujem sama...Vianoce boli pekne - prvy raz sme boli sami dvaja, boli sme pekne v teplucku a pohodlicku ako stari manzelia 😃 😃 😃
    ozaj, brat sa bude v lete zenit, takze svoje skusenosti zurocim aj takymto sposobom 😃 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov