Aké budete mať popolnočné šaty? Pochváľte sa!

Ahojte baby, pochválte sa, aké budete mať šaty po polnoci.
Odpovedať
zalubila som sa do tychto ale neviem ich nikde najst takze asi si ich dam usit akurat chcem suknu iba po kolena aby sa mi v nich lahsie tancovalo a hybalo ale farba je uplne dokonala :-)
Odpovedať
Ja som tiež našla kombináciu saténu a tylu a dala som si ich ušiť, už sa na ne teším :-)
Odpovedať
Takej istej farby budú, len kvietky nebudú tak nahusto a preplácané - budú z krajky povystrihovane, plus dlhé rukávy priehľadné budem mat. A ten vrchný strieborny tyl nebude trblietavy.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby neviete kde je moznost kupit saty s cibulovym vzorom? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat vlastne stale rovnake saty - moje svadobne sa budu skladat z kratkych bielych Ackovych siat po kolena a na nich budem mat dlhu tylovu suknu, ktoru si po polnoci dam dole ♥
Odpovedať
Profilova fotka
@11marianna4 waaau tak tie sú teda nádherné. Budú presne také isté, alebo si na nich niečo menila? No táto farba je nádherná
Odpovedať
@fanusicka ďakujem :-) budú takmer také isté :-) len s priehladnymi rukávmi, lebo som chcela mať aj na rukách niečo a tie kvietky nebudú také výrazné a ani tak veľmi nahusto naukladané.budem ich mať povystrihovane z čipkovej látky tej istej farby ako je farba šiat-marhulkovo strieborné..a ešte vlastne nebudú také trblietave tie šaty :-) inak našla som presne také isté látky, len ten strieborný tyl má iba jemnucke trblietky, ale nie také viditeľné, ako majú tieto šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
@11marianna4 super, tak to bude určite krásne, v jednoduchosti je krása. Verím , že to bude presne podľa tvojich predstáv. :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?