Aké máte popolnočné šaty?

Milé nevestičky aké ste mali alebo aké máte popolnočné šatečky? Ja som zvolila jednoduchosť a stále neviem či som spravila dobre a čo vy ???
Odpovedať
1
2
8
ja som zvolila dlhé, preto lebo som veľmi štíhla, tak aby som zakryla moje tenučké a dlhé nohy...a biele preto lebo som chcela biele aj po pol noci, sú krásne, lahučké a jednoduché, som s nimi spokojná....:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ruzove :) červenu neuznavam :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám takéto :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám svetloružové, tiež jednoduché, splývavé :) čo viac treba :)
Odpovedať
Je to len a len na Tebe :-) Hlavne sprav tak, aby si bola Ty spokojná a aby si sa cítila dobre.. Pred časom som bola pozvaná na svadbu ako +1 môjho snúbenca. Nevestu som spoznala až v deň svadby. Počas dňa som ju vedela, samozrejme, ľahko identifikovať :-) No po polnoci sa prezliekla do jednoduchých ružových šiat a poviem Ti pravdu, že som ju medzi svadobčanmi vôbec nevedela spoznať, úplne zanikla, mnohé baby mali krajšie a výraznejšie šaty ako ona. Ak Ti toto nebude vadiť, tak to je super, daj si pohodlné, jednoduché šaty a bude dobre :-) Ja osobne som si po tomto zážitku povedala, že na svojej svadbe si po polnoci dám síce jednoduchšie, ale biele šaty. Je to jediný raz v živote, čo si môžem dovoliť dlhé biele šaty, tak si ich chcem užiť naplno a hlavne nechcem po polnoci zaniknúť medzi ostatnými babami. Ale ako vravím, je to len vec vkusu, názoru a povahy :-)
Odpovedať
moje :)
Odpovedať
ja trošku vybočím z rady :) toto sú moje :)
Odpovedať
ja trošku vybočím z rady - toto sú moje :)
Odpovedať
@lenusapb tak tieto som si skúšala aj ja akurát troška v inej farbe , ale nakoľko som dosť pribrala cítila som sa v nich dosť pevná , ale tebe sedia krásne :-)
Odpovedať
takže pridávam aj ja tie moje šatečky , majú v sebe taký jemný vzor a tým , že ja som menšia mám aj vlečku ...
Odpovedať
@alllinka myslím si , že máš úplnu pravdu ,hlavne aby som bola spokojná ja.Ja som chcela stále aj popolnoci vynikať , no nakoniec som si zajednala také šaty , dosť honosné a tým ,že už budem určite zo svadobných šatičiek unavená som si to premyslela a objednávku zrušila a našla si niečo úplne na iný štýl, preto som si stále nebola istá, že či zrovna tento štýl je vhodný:-)
Odpovedať
@calvera25 sú iné ale naozaj veľmi krásne :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@calvera25 neposlala by si mi pls fotku ako tie saty vyzeraju na postave? ja som si totizto chcela taketo (inu farbu) objednat, na kamoskinu svadbu, to je Ophelia vsak? Ale nejak sa neviem vyrovnat s tym ze mi ten vrch pripomina vytrcajucu podprdu...
Odpovedať
@radus37 ja som nemala ziadne, neprezliekala som sa, uzivala som si svadobne az do rana. Boli pohodlne a krasne a navyse som chcela aby ma z nich manzel rano ked pojdeme spat vyzliekol. ;)
Odpovedať
Áno, je to Ophelia. Fotku na sebe mám v albume, tak mrkni, Podľa mňa sú super, akurát som si ich musela nechať skrátiť. Inak, keď ti vadí vrch, tak Lindy Bop má mraky podobných modelov s iným riešením vršku. Mne sa práve ten vrch páčil, lodičkový strih klasických 50tkových šiat mi veľmi nesedí.
Odpovedať
@calvera25 aj ja som ich kukala na nete, kde si ich ty kupila?
Odpovedať
objednávala som ich cez www.poshme.cz, majú zhodou okolností showroom v Brne. Veľmi ústretový prístup, z originál anglických stránok lindybop.co.uk objednajú ktorýkoľvek model.
Odpovedať
@calvera25 a čo ťa stali? aku máš veľkosť? resp. nechcela by si mi ich po svadbe predať? :-)
Odpovedať
šaty stáli tuším 1500, ale spodnička ďalších 1100 :) celkom som sa buchla po vrecku musím povedať :) Ale mám z nich ohromnú radosť a tak skoro ich asi nepredám, plánujem si ich užiť a v lete ich normálne nosiť. Sú úžasné. Inak normálne nosím veľkosť XS-S, toto je podľa anglickej stupnice veľkosť 10.
Odpovedať
@calvera25 aha,tak to veru nič:-/ ale dakujem
Odpovedať
@calvera25 a neboli Ti veľké?? Ja som bola strašne sklamaná, lebo som si objednala priamo cez Lindy Bop šaty aj so spodničkou, tiež som sa buchla po vrecku :-) Nosím XS-S ako Ty, objednala som si 8 a sú straaašne voľné. Fakt som nechápala, lebo to je ich najmenšia veľkosť. Bola som veľmi smutná, lebo som si plánovala objednať ďalšie šaty, ak budú tieto dobré.. Tebe sadla 10? Asi to teda závisí od strihu šiat, ja som si kúpila tieto: http://www.lindybop.co.uk/swing-jive-...
Odpovedať
Takéto budú moje :)
Odpovedať
@calvera25 ja som tiež chcela popolnočné v takomto retro štýle, ale potom moja mama doniesla domov jej svadobné a budem mať tie...sú ľahunké, bez spodničky, keď sa ona vydávala, mala ich cca po členky, mne sú pod kolená, takže budem mať pohodlnejšie, ale stále biele, s krajkou a saténom, čiže menšie svadobné...ale ešte nie som úplne rozhodnutá, že sa budem prezliekať, lebo chcem byť čo najdlhšie princezná, ale zas láka ma si aj hentie obliecť, lebo tiež inokedy to asi nepôjde :D tak to nechám na pocit, že ked budem dalej dalej od polnoci a čepčenia unavená zo spodníc a dlhej sukne, pôjdem do tých :)
Odpovedať
@alllinka veľké mi nie sú, boli mi dlhé, ale dali sa jednoducho skrátiť. Ja som prcek, mám 165 cm a som aj relatívne štíhla, ale mám pomerne široký chrbát, proste taký malý zápasnícky typ :) Bola som práve v tom poshme showroome v Brne skúsiť niekoľko lindy bop šiat, aby som vedela, ktorú veľkosť objednať, šla som cielene po veľkosti 8, alebo bola mi úzka cez hrudník (prsia mám jak lentilky, takže proste široký chrbát no :)) Veľkosť 10 padla jak uliata, až na tú dĺžku, som holt trpaslík. Ale celkovo je to proste peklo, kupovať šaty bez skúšania, pretože to číslovanie je strašne zavádzajúce, treba pozerať aj na ďalšie rozmery. Kamoška si kupovala tiež šaty od Lindy Bop, úplne iný model, tiež veľkosť 10 a to je tak nejak podivuhodne strihané, že to nesedí ani mne, ani jej. Strašne záleží na konkrétnom modeli šiat. Inak ja na tento štýl nedám dopustiť a plánujem si objednať ďalšie, tak dúfam, že budem mať rovnaké šťastie, ako s týmito šatami.
Odpovedať
@calvera25 jj najlepšie je, keď sa dá vyskúšať.. Mne sa tiež veľmi páči tento štýl, ale po tejto skúsenosti už budem mať strach si objednať :-( Chcela som si ich dať zúžiť, ale krajčírka sa toho nechcela ujať.. Tak dúfam, že nájdem takú, ktorá to zvládne. ;-)
Odpovedať
@alllinka jako veľmi a kde sú ti voľné? On tento picnic štýl ten životik nemáva obtiahnutý, práve preto s tým má moja postava dosť problém, pretože jak som relatívne široká v ramenách, tak ten voľný vršok ma ešte viac rozširuje. Mám jedny takéto šaty kupované v Peeku, strašne sa mi páčili a nemali moju veľkosť, tak som kúpila o číslo väčšie a nechala zúžiť - bolo to úplne jednoduché, prakticky len pozdĺž zipsu krajčírka urobila záševky z každej strany. Skús to odniesť nejakej šikovnej, možno si bude vedieť dať rady. Držím palce :)
Odpovedať
@calvera25 Sú mi dosť voľné aj cez prsia, ale to by mi až tak nevadilo. Najväčší problém je v oblasti pásu, tam by som potrebovala zobrať aspoň takých 16 cm :-( Mne sa tiež nezdá, že by to mal byť taký problém zúžiť, skúsim sa ešte inde popýtať. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tieto
Odpovedať
@zu_zie mám podobné ale s ramienkami..! krásne aj tieto!
Odpovedať
Vďaka 😊 ja som tieto kúpila z netu a zariskovala 😊 sadli ako uliate a to písali že je len jedna veľkosť 😃
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?