Aké popolnočné šaty ste mali pri teniskách Converse?

Profilova fotka
Nevesticky ktore ste sa vydavali v teniskach a asi vas neni vela ako ste riesili popolnocne saty? Rada by som si moje crievicky uzila po celu noc ale ake saty k nim hm :-| Uz sa to blizi a ja sa stale neviem rozhodnut...Dakujem
Odpovedať
Ahoj ivaanaa21, ja rozmyslam nad Converskami po polnoci a zatial k nim mam vymyslenu tutu suknu, nad tym si neuvazovala? A pls, kde si ich zohnala?
Odpovedať
Profilova fotka
@viki23 praave teraz ma napadlo ze tutu suknu a tielko ktore ja najviac zboznujem a bude.. niesom moc satovy typ a o to je to tazsie pre mna :-| botinky su z ebay
Odpovedať
@ivaanaa21 tutu sukna s tielkom je podla mna super napad ku Converskam ;-)
Odpovedať
ja som mala sice k svadobnym balerinky,ale po polnoci som sla do tenisiek a tutu sukne s koselou:) Pozri moj album,tam mam fotky. tiez nie som satovy princeznovsky typ (svadobne mi stacili:).
Odpovedať
Profilova fotka
@vodavodickova uuuuuuzzzaaasnee nadherny ste boli :-) idem do toho 8-)
Odpovedať
len tak pre inšpiráciu
Odpovedať
Profilova fotka
no zbohom ...
Odpovedať
@ivaanaa21 dakujem,som rada ak som ta inspirovala a mozem povedat ze neolutujes pohodlne tenisky a neformalne oblecenie na svadobnej zurke:) drzim palceky,aby vam vsetko vyslo podla predstav a perfektne ste si to uzili:)
Odpovedať
Moje ;-) na foto este nie su nakomplet dokoncene... Popolnocky neriesim, ... Sak kedy inokedy budem mat prilezitost obliect si svadobne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vodavodickova pohodlne tenisky a neformalne oblecenie to som cela ja :-D dakujem krasne :-) @mo_tylik mala som mat podobne ale kym som sa zobudila nemali moju velkost :-D uzasne su aj tvoje...sama si zdobis? :-)
Odpovedať
@ivaanaa21 dakujem ... jj, sama ... ani som nedufala, ze ma to bude tak bavit mat lep hadam aj za usami :-D momentalne su nakomplet pokryte tymi perlickami a so satenovymi snurkami cakaju v krabici na den D :-) neviem si predstavit, ze by som mala na mojej svadbe trpiet v stekloch ...
Odpovedať
Profilova fotka
moje slova .. koli svadbe si hadam nejdem rozbit hubu :-D a tiez pre ten pocit ked vsetky placu ze ich bolia nohy a mna nie..inak super si sikulka... mozes predavat ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj, ja som mala po prezlečení takto...a pre pohodlie som tenisky mala počas skoro celej hostiny
Odpovedať
Profilova fotka
@rosekr Pekne jednoduche satinky :-) a niet nad pohodlie ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@ivaanaa21 Ahoj, mozem sa spytat, kde si zohnala take pekne svadobne tenisky? mne sa nijake nepacia, ale tieto tvoje mi padli do oka. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mimi6789 ahoj :) ja som ich kupovala cez ebay. Vela bab ich tam predava a maju rozne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahoj a nahodou ich nepredas ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mali sme pár nevestičiek, ktoré mali tenisky, napr. doladené k doplnkom ženícha. Na prezlečenie po polnoci mala jedna tylovú sukňu a tričko a druhá mala tirolský kroj, lebo tam žijú. Veru nebanovali, že sa prezuli, vládali tancovať až do rána :)
Odpovedať
@viki23 ahoj viem ti zohnat take ak mas zaujem pis spravu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ja som si k mojim dlhym popolnockam obula kremove conversy :-) Saty som mala povacsine zdvihnute, lebo som ich mala upravovane na vysoke platformy, takze mi boli dlhe. A na moje velmi mile prekvapenie mi hostia hovorili, ze keby vedeli, ze ja si dam tenisky, zobrali by si aj oni, ze je to super :-) Vazne ma to potesilo, nakolko urcita cast rodiny je velmi konzervativna, tak som sa bala reakcii. Ale povedala som si, ze je to moja svadba a spravim si to tak, ako to ja chcem ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Kde sa daju kupiť takéto botičky? :-o :-o :-o :-o
Odpovedať
Na svojej svadbe som to poriešila tak, že popolnočné šaty som mala dlhé a tým pádom moc nebolo vidno tenisky, keď som sa prezula. Zo začiatku samozrejme som mala aj k nim na opätku ale asi po hodine som sa prezula keď sme sa už len zabávali
Odpovedať
ahojte, nemate nahodou nejake fotky k tejto teme ? tiez sa rozhodujem co si obliect k teniskam... tiez budu take tie vyzdobene kamienkove :) dakujem
Odpovedať
@kuk1111 ahoj,ja mam v mojom albume svadobnom- tiez som mala po polnoci tenisky:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte baby no ja velmi na tutu suknu nie som mam velky zadok ale tiez chceme riesit tenisky po polnoci...najradsej by som si dala riflovu suknu ale to asi velmi nie ci? A tricka som si dala malovat zenich aj nevesta...len ci s tou suknou... Je tu niekto kto riesil po polnoci tenisky rifle tricka a pod?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?