Aké šaty zvoliť pre svadobnú mamu?

Prosím o radu, jaké šaty zvolit, jsem maminka nevěsty, svatba bude červenobílá, je mi přes 50 a nejsem štíhlá, poprosím i o nějaké nápady ohledně barvy, ne jen střihu... Na fotce jsem vedle ženicha, na svatbě syna, ale nechci ty stejné, navíc jsou do zelena...Děkuji moc :-)
Odpovedať
@pochyla22 zvolila by som asi teda podobný štýl, lebo v týchto šatách vyzeráte veľmi dobre:-) Možno teda len tú farbu, keďže majú takú tematiku že black and white:-) Myslím, že nebudete mať problém zohnať také šaty. Veď máte aj v pohode postavu:-)
Odpovedať
Zvolila by som nieco z pevnejsieho materialu..dobre strihane a dlzka v strede kolena - co by vas vytiahlo.(ak mate pocit nestandardne postavy-ale za mna uuuplne fajn)..a nejake bolerko alebo lahky kardigan k tomu. Pozrite nejake americke filmy...hoci im neholdujem...ako sa tam svad.mamy oblecu 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@pochyla22 osobne si myslím že si pozrieť na google nejaké inšpirácie. Tam ich je kopu. Ale zvolila by som určite dĺžku takú aký ste aj mali. Určite nie dlhé. A čo sa týka farby tak to budete mať v pohodičke, to zoženiete. Čierno-bielych šiat je kopu:-)
Odpovedať
Děkuju za ohlasy, jen ta svatba bude červeno-bílá, čiže RED and White, můžu mít šaty do červena? Nebude to nevhodné?
Odpovedať
Profilova fotka
@pochyla22 Podľa mňa to nebude nevhodné. Určite sa už dnes dajú kúpiť / ušiť krásne červené šata. A mne sa páči keď na svadbe nemá každý klasiku čierne šaty. Myslím si, že aj starším dámam pristane červená :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?