Idem na svadbu ako hosť. Hodia sa tieto šaty?

Dobry den, chcem sa opytat idem kamoske na svadbu a mam strasne sa mi pacili tieto saty ale teraz ak ich mam nie som si ista ci sa hodia ....dakujem pekne za kazdu odpoved :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
su krasne ale myslim ze su uz prilis plesove a na svadbu sa velmi nehodia :-S Je strasne vela krasnych koktejlovych siat presne v tomto zmysle akurat je ta sukna po kolena.
Odpovedať
mne sa páčia, podľa mňa môžu byť pokojne na svadbu :)
Odpovedať
Su pekne a vhodne na svadbu 🙂
Odpovedať
pekné sú:)
Odpovedať
Su pekne ked nie je urceny dress code tak preco nie 😁
Odpovedať
Svadba je veľká udalosť, treba tam byť aj náležite oblečený. Tie šaty sú krááásne a na svadbu akurát. Mne osobne sa moc nepáči, že niektorí hostia svadby "odbijú" v koktejlkách. Najmä čím si bližšie k ženíchovi/neveste.
Odpovedať
Pekne su pokojne oblec :)
Odpovedať
Krásne sú pokojne na svadbu môžu byť :-)
Odpovedať
Mne sa tieto saty velmi pacia. a budes ich mat aj v takej modrej alebo budu v inej farbe? Ak by boli v bielom kludne by som bola povedala, ze by boli suce aj ako svadobne saty. Cipka a ta sukna su prosto brutalne. Majú aj vrecka? Lebo na fotke to vyzera tak, ako keby mala modelka uky vo vreckach. Podla mna skvely vyber ;-)
Odpovedať
a odkial mas tie saty, su krasne, no len podla mna ked ides ako host tak by som brala take ale koktailove.
Odpovedať
Ahojte :) dakujem velmi za komentare :) velmi ste mi pomohli :)
Odpovedať
@jarmilajahodka nie nie budu v tejto farbe.... a ano maju aj vrecka :) dakujem len neviem ci su vhodne ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@steffi50 dakujem pekne :) stranka sa vola www.prettydress.sk....
Odpovedať
su velmi pekne... :-) ak nevies ci su vhodne, tak ich ukaz neveste nech ti povie ci mozu byt alebo radsej nejake ine... ja som to tak tiez urobila a aj mne kamosky posielaju saty ci take mozu byt na nasu svadbu :-)
Odpovedať
Preco by neboli vhodne. Krasne su a nie su biele. Krasne elegantne, svadobne saty mi nepripominaju, aj ked niektore nevesty si davaju sit aj v takom style. Ale to uz je ina vec. Ak ste si ich kupili a ste v nich sama so sebou spokojna tak v pohodicke
Odpovedať
@tatiana1329 ano je to moja najlepsia kamoska takze onich vie a vravi ze su velmi pekne a ze si ich mam vziat :) ale som si nebola ista tak som chcela aby ste mi poradili :) dakujem pekne za nazor :)
Odpovedať
@lejduska dakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kristin22 nemusis ani premyslat. Su velmi pekne a aj sa ti hodia. Modra je krasna farba a aj tebe sa hodi. Este ked sa pekne namalujes a oceses tak budes tip top:-)
Odpovedať
@1petra5000 dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa sú tie šaty veľmi pekné a na svadbu sa skvelo hodia. Nemusíš mať žiadne obavy. Hodíš účes make up a budeš ako tá baba čo ich má na obrázku na sebe. Je to taký neškodný typ šiat ktorý sa hodí podľa mňa na takéto akcie ako sú svadby maturita ples. Sú také univerzálne. Budeš kočka neboj sa ty nič ;-)
Odpovedať
@trevorenda dakujem pekne :)
Odpovedať
Ono záleží aj od toho, aký typ svadby to bude.. vo všeobecnosti sú bledomodré plesové podľa mňa výborná voľba, ale ak by to bola taká menej formálna svadba, tak trochu riskuješ, že budeš jediná v dlhých. Nie, že by to vadilo niekedy ;-) plesové šaty sa podľa mňa na svadby hodia- je to slávnostná udalosť, ale fakt záleží na formálnosti a prostredí svadby... ak by to mali v nejakej stodole, ako je teraz moderné, tak je to príliš, ale do nejakého kaštieľa sú udeálne 8-)
Odpovedať
hodia sa kludne aj ako host na svadbu, tiez nechapem, preco chodit len v koktejlkach; na moju postavu sa mi napriklad koktejlky kratke nehodia a mala som ako host podobne, dlhe saty a nikomu to nevadilo :-) ale zalezi tiez, kde bude svadba - ak je to nejaka letna svadba vonku, tak by to v porovnani s ostatnymi hostami a prostredim mohlo posobit trosku "divne", ale ak bude svadba vnutri, tak su super :-)
Odpovedať
@smea a ak sa mi napriklad koktejlky nehodia a nenosim saty a sukne po kolena? a koktejlky uz vobec nie? tak co :-) vobec to nevadi, tieto saty su na svadbu podla mna OK, zalezi tiez, kde bude svadba, ak to nie je nieco na zahradny styl, tak pokojne aj taketo saty
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, podľa mňa sú šaty sú sami o sebe krásne a pokiaľ sa v nich dobre cítiš, tak by som do toho šla. Postavu ti robia dobrú ak si na fotke ty :) Len ako hovoria iné babenky, záleží aj na celkovom koncepte svadby, na prostredí, kde bude hostina, či to bude také viac honosné napr. v kostole/kaštieli, alebo to bude lúčna svadba dakde vonku pod altánkom. Ak nevesta plánuje byť za vílu Amálku a aj väčšina hostí bude oblečená nie úplne posh, tak by toto vyzeralo trošku ako päsť na oko. Ale ak si šaty neveste ukazovala a nemá s tým problém, kľudne si ich daj, parádne sú :)
Odpovedať
Dievcata dakujem pekne za komentare :-) :-) svadba bude v kostole a hostina v kulturnom dome ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi pekne. Aj mne sa pacia a na svadbu super a potom ich mozes vyuzit este
Odpovedať
@kristin22 preco by nemohli byt? nadherne su.... farba, strih, vsetko!
Odpovedať
Podľa mňa sú úplne stvorené na svadbu. Majú krásnu jemnučkú farbu, vôbec nekričia. Aj strih je krásny a hodia sa k tým tmavým vlasom. Vyzeráš v nich ako taká víla. Vôbec sa nemusíš báť si ich obliecť. Ja by som chcela na svoju svadbu družičky v podobnej farbe :)
Odpovedať
Ak si to na fotke ty, tak ti poviem, ze ti velmi pristanu. Posobia jemno , nekricia ale ludia si ta na svadbe vsimnu. Podla mna su inedalne takto na svadbu. A ta farba je bozska. Konecne nieco ine ako ruzova alebo cervena. Podla mna su vybornou volbou a nemas sa preco strachovat. Vyzeras krasne, to vravim uprimne ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?