Môžu byť popolnočné šaty čiernej farby?

Ahojte! Potrebovala by som poradit. Povodne som planovala kupit si tmavo modre dlhe saty, avsak boli sme na predsvadobnej ceste a jaksi sa nam podarilo minut cast svadobneho rozpoctu :-D Preto by som si chcela obliect po polnoci tieto saty. Buduca svokra a snubencova sestra ma vsak totalne zvozili, ze to nevesta nesmie mat cierne saty. Tieto saty som uz mala kedysi na skolskom plese, cize k nim mam vsetky doplnky a dost by by som usetrila, keby nemusim kupovat nove. Viem, ze cierna by na svadbe nemala byt, ale ja nie som velmi na tradicie. Prosim poradite my, ci by to mohlo byt? Dakujem pekne za vsetky rady. P.S.: Musim si pod to dat tvarovaciu bielizen, lebo som akosi pribrala :D
Odpovedať
No, za mňa sa tieto šaty všeobecne ako popolnočné nehodia, strihovo aj farebne a ani tebe nerobia dobrú postavu (a ani tvarovacia bielizeň tomu podľa mňa nepomôže, sú dosť nešťastne strihané). Poobzeraj sa radšej po iných šatách nejakých sviežejších farieb, ktoré využiješ aj do budúcna, keď s manželom pôjdete na nejaké akcie/plesy/ďalšie svadby
Odpovedať
@zuzi89 Dakujem za nazor :) My popravde nikde nechodime, ja neznasam tancovanie, takze toto u mna nehrozi. Ak by som si kupila saty, je to vyslovene jednorazova zalezitost. Hned po svadbe planujeme babatko, takze pochybujem, ze by mi potom boli dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 ja si tiež nedávam čierne len s prihliadnutím na to, že by som ich ako nevesta nemala mať a pre pokoj v rodine :-) keby som si mohla vybrať úplne že free, tak by asi boli čierne, lebo tá farba je elegantná, nadčasová, nedá sa ňou nič pokaziť a vyzerám v nej vynikajúco :-) myslím, že je dôležitejšie je aj tak to, aby si v nich bola pekná a hlavne sa v nich dobre cítila ;-)
Odpovedať
no, to nikdy nevieš, hoci len rodinné spoločenské stretnutia keď budú a všobecne by žena mala mať v zálohe aspoň jedny spoločenské dlhé šaty :-) ono, po pôrode ti ani tieto nemusia byť dobré a teda, neviem, ako by sa tieto dali upraviť; to sa skôr naozaj poobzeraj po spoločenských, strihaných tak "korzetovo" s Áčkovou sukňou, tie padnú a dajú sa aj upraviť, ale tieto ti tam naspodku, ako je ten prechod, podľa mňa vôbec nelichotia @lili1990
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 neskúšala si si ešte požičať nijaké spoločenky? ja som tak už riešila jeden ples - to mi požičala sestra a pri príležitosti družičkovania na svadbe som si raz tiež požičala zo salónu - uznávam síce, že 60 € za požičanie bolo dosť... a občas sa dajú malé spoločenské, zohnať za bagateľ - mne sa napríklad podarilo zohnať najlepšej kamoške na svadbu tiež družičkovské - krátke púdrovo-čierne za 20 € vo výpredaji v NewYorkeri a fakt vyzerajú na úrovni :-)
Odpovedať
@zuzi89 To ratam ze po porode mi uz nebudu dobre, tie saty uz asi podarujem po svadbe do Humany. Popravde ja velmi nie som zvyknuta na tieto spolocenske udalosti, tak preto vaham. Este stale zvazujem moznost, ze sa radsej nebudem prezliekat vobec. U nas sa nikdy nic podobne neorganizovalo, na svadbe som bola iba raz, ale to bola nevestina tretia svadba, takze to sa nerata. Korzet urcite nemozem mat, lebo s A prsiami to proste nedrzi :D :D Jedine ze by tam boli este ramienka. Ale som rada aj za kritiku, lepsie teraz ako na svadbe :)
Odpovedať
@lili1990 no, nechcem ťa nasilu presviedčať, že musíš :-D ale z vlastnej skúsenosti, čo som ja tiež nikdy nikde nebola a nepotrebovala takéto šaty za celých 25 rokov, som zrazu šaty, ktoré mám kúpené ako popolnočky od januára, využila doteraz už 3x a popravde, som párkrát za to obdobie aj oľutovala, že nemám také šaty :-) a budete manželia, nová kapitola, nová rodina - nevieš, kam budete/nebudete chodievať spolu ako manželia ;-) to už bude úplne iné resp. ako ti zuzka radí vyššie, skús si požičať, obchod alebo od kamošiek :-) a tieto radšej daruj ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto sú tie za 20cku - čo si myslím, že vôbec nevyzerajú lacno, sú ozaj kvalitne urobené a pekne mi sedia (bolerko som mala, topánky požičané od sestry a kabelku som mala tiež - tu čo držím, tak to je nevestiná) :-) dnes sa pekné šaty dajú vážne zohnať lacno, len treba mať aj kus šťastia ;-)
Odpovedať
Tak to je totalny blud, ze nevesta nesmie mat cierne saty...nevesta aj keby sa do vreca navliekla je to na nej...musim vsak suhlasit s @zuzi89 tie saty ti moc nelichotia, nie su dobre.....urcite by som sa poobzerala po inych, az taka zavratna polozka to nie je v celkovom rozpocte, nemusis si kupovat prudko elegantne saty na ples, ale nejake slusive ackove ci puzdrove saty, ktore vyuzijes aj na nejake rodinne akcie, alebo vyznamnejsiu udalost, ktora sa vyskytne v kazdej rodine, ked uz nikde nechodite ako pises....je to vsak na tebe ,ak si s nimi ty ok, problem nie je, ze su cierne
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 lili ja by som do tychto siat nesla. Urcite by som investovala peniaze do nejakych inych krajsich a dlhych siat. Kamoska napriklad bola po pol noci v kroji. Je to rozne, ale tieto satky nie su na takuto prilezitost :-) a hlavne cierna na svadbe? to nieee :-)
Odpovedať
@zuzu108 no 60 eur mi je vela :( Keby som si chcela kupit nejake slhe spolocenske saty, tak za 50 eur vyzeraju vacsinou zle. Este to musim prebrat s drahym :( Popravde sme mali rozpocet skoro o 1000 eur vyssi, tak som nove saty planovala, ale tym, ze sme isli teraz na dovolenku, sa minula cast rozpoctu a este mam zdravotne problemy, kvoli ktorym musim cim skor otehotniet, tak sa zvysok peniazkov odklada na babatko.
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 aj ja mám malé prsia a mám korzetové aj svadobné a zhodou okolností aj tieto na obrázku sú tak strihané - boli k nim tenučké ramienka, ktoré som si dala len na tú "zábavovú" časť, inak tie šatky samy o sebe držali pekne... korzetových sa vôbec netreba báť - robia krásnu postavičku ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzi89 @zuzu108 @acerka5 @ria236 Baby dakujem za rady, nakoniec som sa rozhodla, ze saty si zatial necham iba ako poslednu moznost, pokial nic nezozeniem. Bud si kupim nejake jednoduche volne puzdrove, kde mi nie je vidno brucho ;-D, alebo zozeniem nieco na bazariku, je tam mnozstvo krasnych siat za vyborne ceny.
Odpovedať
@lili1990 ahoj, prave som ti tiez chcela poradit, aby si skusila pozriet bazar...je tam vela krasnych kuskov ako pises...a co sa tyka ciernej farby...dnes je to uz jedno, je to len a len na tebe! Prajem stastie pri nakupe!:-)
Odpovedať
Celé zle..
Odpovedať
Chceš aby tvoje družičky vyzerali lepšie ako ty?:(
Odpovedať
bez ohladu na farbu siat a na akciu (svadba, ples, maturita, ... dokonca ani polovnicky ples v dolnych veselovciach) si nezasluzi taketo saty, ... toboz nie tvoja vlastna svadba ... skus naozaj pozriet bazar, ako ti dievcence radia, urcite najdes nieco krajsie, sviezejsie za slusny peniaz ;-)
Odpovedať
@vercaaa20 Ja nastastie ziadne druzicky nebudem mat. Ide o malicku rodinnu svadbu, kde bude 20 hosti, iba najblizsia rodina (ziadne tety ujovia, sesternice ani niktopodobny).. Ale ale ako som pisala, pravdepodobne kupim nejake z bazara. Bohuzial nemam peknu postavu, saty mi nezvyknu sediet, ani ja nie som najkrajsia na svete, takze je mozne, ze hostia budu krajsi ako ja :-D.
Odpovedať
@allima @mo_tylik Baby dakujem za nazor. Bola som pozerat nejake saty dnes, nakoniec som sa rozhodla, ze si kupim nejake jednoduche puzdrove saty volnejsieho strihu po kolena, nieco jednoduche nejakej peknej farby, co sa da pouzit aj v buducnosti.
Odpovedať
@lili1990 ale no tak! Troška sebavedomia! Každá žena je pekná a ty si urcite pre tvojho snúbenca tá najkrajšia! ;-) Určite nájdeš niečo pekné, čo ti sadne.. :-)
Odpovedať
Ahojte baby, minule ste mi dobre poradili, tak ak vas mozem poprosit o radu aj teraz. Kolegyna mi posunula tieto saty, myslite ze by boli v pohode? Su mi trochu dlhe a nepaci sa mi ten vrch, bojim sa, ze mi bude padat, tak na vrch by som pridala ramienka.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 tieto su celkom pekne ;-) aj ked mozno by som zvolila nejaku veselsiu farbu :_)
Odpovedať
@viasi Dakujem :) Tak oproti tym pred tym je to rozdiel. Popravde som nekupovala, podarovala mi ich kolegyna zadarmo, ona ich mala na svadbe ako host, tak som farbu nemohla vyberat :D Teraz je tehotna, tak rata ze potom jej uz nebudu.
Odpovedať
tieto su pekne, svedcia ti, velmi dobre v nich vyzeras a tie cierne sa s tymito ani nedaju porovnat :-) navyse ak si nemozes dovolit vela investovat. zbytocne by si kupovala ine, tieto len treba skratit. Osobne by som ramienka uz nedavala a s tymi sperkami vyzeraju krasne :-)
Odpovedať
@lili1990 mne sa velmi pacia...su jednoduche ale velmi pekne - v jednoduchosti je krasa. Mozno by bolo ok ist ku krajcirke a obetovat tych par eur aby ti ich skratila a mozno aj zuzila vrch aby ti nepadal :)
Odpovedať
@claire767 @martinkas17 Baby dakujem :) Skratit sa urcite budu musiet, ale mam tetu krajcirku, tak s tym nie je problem. Az tak mi nepadaju, budem musiet vyskusat nejaku dobru push up podprsenku a uvidim, ci to nieco spravi. Aj tak ju musim kupovat kvoli svadobnym satam, kde su sice ramienka, ale iba take tenke, asi by nebolo pekne, keby ich bolo vidno.
Odpovedať
Omnoho lepsie👍
Odpovedať
tieto druhé sú super :) a pristanú ti a pekná farba
Odpovedať
tieto su super!!! teraz si porovnaj v com si chcela ist predtym :-) toto je parada
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?