Nevestičky Sabinov a okolie!

Profilova fotka
Tak je tu niekto??? :-D
Odpovedať
1
2
16
Profilova fotka
halooo!!!!!!to fakt tu nikto nie je? ved podla clenov pozeram, ze bude nejakych 13 svadieb v nasom meste...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja som tu :D Nie som sice zo Sabinova, ale v juni mame svadbu v Dubovici na Holciji. A co ty?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jjulia :-) no konecne, uz som ymslela, ze nikto sa neohlasi :-D ja osm priamo zo SB....ale hostinu budeme mat v S. Michalanoch a ako pripravy?
Odpovedať
Profilova fotka
No pripravy pomaly, kedze pracujeme v zahranici. Ale uz mame restyku, kameru,fotky, skupinu a ja mam rezervovanu kadernicku a kozmeticku... inak sa chystame vo february domov, tak vybavime co sa bude dat a potom az v juni zvysok... a ty? ako budete riesit vyzdobu restauracie a kostola?
Odpovedať
Cavte aj Odkial mateja som so SB a svadbu mame 9.5.2009 v SB. :-) . Odkial mate saty a topanky? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jenoveva, tak sa vam to uz krati, co? :-) mile povinnosti... chi chi... zial, moje saty a topanky su zatial este niekde v pozicovni a este som ich nevidela... ale pozdaval sa mi salon Angelo v PO po predbeznom okukavani salonov minuly rok...takze tak.. najprv zostatnicovat... :-( ty si priamo zo SB? a kde mate hostinu a obrad?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky jjulia, ahaaa.. takze vy nie ste doma... a kde smiem vediet kde pracujete? no... netusim ako poriesim vyzdobu... este ani farbu nemam vytipovanu...no ale vidim to tak, ze ot necham na nejaku agenturu, mylsim vyzdobu restiky... a snad aj kostola... ked nie, tety kostolnicky daco vymyslia... i ked...ehm, no... nie vzdy je to mile oku... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mimitomi, my pracujeme v dubline, zatial, ale ktovie ako dlho vzhladom ku krize, ktora prepukla :-S Rozmyslame, ze zvolame mladych a vyzdobime si salu sami. agentury sa mi zdaju dost drahe a mam nejaku predstavu, tak uz ju len zrealizovat. Ale ak si natrafila na nejaku dobru agenturu, urcite mi napis do rp ;-) Jenoveva, saty sa budu v mojom pripade riesit az niekedy v maji, asi. Chcem ist vo february poobkukovat co a ako, ale neviem ci budem mat dost casu aj nieco vybrat. Ale co som pozerala, tak Angelo vyzera ok, potom La Sposa. Ale osobne som tam nebola.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievocky, ja s aucim na statnice a vobec mi ot nejdeeee!!!!!!! v hlave riesim svadbu....pomooooooc!
Odpovedať
ahojte ja mam v auguste - Kamenica :-)
Odpovedať
Zdravim Sabinovske nevesty konečne sa niekto odhodlal a vytvoril temu Sabinov.................tuto stranku čitam pravidelne no neprispievam :-| ale asi začnem v rodnom meste nežijem skoro 2 rok sme aj s priatelom a Anglicku robime obaja v tovarni na vyrobu syrov k rodičom cestujem pravidelne na sviatky akože vzorna dcera |-| jjuli aj tu u nas sa kriza prehlbuje aj rozmyšlame že po svadbe tu potiahneme rôčik a odideme no všetko vo hviezdach Naša hostina na Drienici šaty ešte neriešim vraj ma dojsť nejaka nova kolekcia hudba Sezam no brat nam to vybavuje tak ešte nieje všetko na 100% topanočky a pohare tak tie si kupim tu Kamera toť v štadiu riešenia chceli sme Plančára no beznadejne obsadený ................. :-( pisnite do Ip kto je tak šikovný z Po Foto chcela by som v Pečovskej ale neviem neviem ked nebudem mať od nich šaty či dovolia sa tam fotiť neviete? na Velku noc dojdem domkov tak polietam Dievčence ani jednu z Vas z videnia nepoznam :-S Krasny dnik
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj karlina25, my mame Plancara... poculi sme dobre ohlasy ńanho... ja som este chcela pockat, popozerat este nejake dvd zo svadieb a vybrat to naj, ale som pochopila, ze cas bezi a takymto systemom by sme mozno ziadneho neobjednali... a tvoja foto? mozno my teba pozname :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mimitomi, uplne s Tebou sucitim :-S Ja som sa ucila na statky minuly rok a ani som svadbu este nechystala,ale myslienky furt boli inde...no neviem skus si to rozdelit, povedz si, ze hodinu sa musis ucit a dalsiu hodinu mozes mysliet na svadbu :-N alebo take nejako.Neviem kedy mas statnice,ale urcite sa neuc na temy, ale na hodiny.Lebo jedna tema je lahsia,ina tazsia a ked sa bude ucit na temy, moze sa stat,ze uz budes mat pocit, ze toho vela vies, ale nakoniec zistis,ze na niektore temy Ti treba dvojnasobne casu... no hadam som Ta nepomotala x-) Mirkita a co vsetko uz mas vybavene? Karlina 25 a preco chcete fotky v pecovskej?mne sa ten ich atelier zda dost umely,podla mna by ste mali krajsie fotky aj niekde v prirode ;-) ale myslim, ze aj ked nebudes mat od nich saty,uvolnia prisetory, ved je to pre nich bussiness, no ked nebudu beznadejne obsadeny :-| ako Plancar :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jjulia, skusam si to delit tak aj tak.. no co narobis,ale nejako to musim zvladnut... statnice mam teraz 2 - 2. a 4. februara a potom este jedny..uf :-( suhlasim s tebou co sa tyka pecovskej...mozno sa vam paci fotenie vnutri, ale myslim si, ze ked je vonku pekne snecno, daju sa urobit krasne fotocky a ked to bude leto...fasa
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj baby ja sa tak tesim :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja tieeeeeeeeeez!!!!aj trochu strach... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mimitomi,a inak myslim, ze je to fajn, ze mate rozdelene statnice. sice stres na viac krat, ale mas viac casu pripravit sa a nemiesa sa Ti to ;-) a ked urobis prve, do druhych sa uz pojde istejsie. hej a chcela som si vlozit nejaku fotku, ale neviem ako sa zmensuju :-( a vsetky co mam maju velku velkost.
Odpovedať
Profilova fotka
no a stres so svadby... furt ked sa o svadbe s mojim snubencom :-D bavime, musime potom obaja utekat na wc :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ty si aka rychla :-) skoda, mozno ta poznam a odkial vlastne si? si pisala ze nie zo SB
Odpovedať
Moja foto ????????????? :-D to sa musim ale sfotiť nejak krasne určite dam ale to by som si musela asi na jazyk davať pozor xi xi :-D :-D :-D Plančár je dobrý a da si aj zaplatiť ale už vieš že ma kvalitu no ...mala som sa asi zobudiť skor a zajednať ho a nevidela si ešte žiadne dvd a zajednala si si ho no šikovnica jedna myslim ma stranku ale netušim jedine vygoogluj............. ale v Pečovskej myslim že niečo vo vnutri a mne sa celkom lubi... vonku dalšie ale to v Po a kde maju vnutri pekný atelier =-) poradte a ked nebudu obsadený ved najviac ludi sa asi bere v maji že ? juli držim palce s učenim
Odpovedať
Profilova fotka
ved ked sa ti paci v Pecovskej, tak niet o com.... :-) my sme sa s Palnacarom stretli nedavno na jednej stuzkovej a bol velmi mily.. sme ho vtedy este nechceli rezervovat, ale minuly tyzden ked sme mu volali, tak si prdstav,ze nas mal poznacenych a nam drzal miesto, ani sme o tom nevedeli...ta dobre. ale sak to ja sa uciiiim, karlina!!! :-D
Odpovedať
Moja len sa uč aj ja by som niekedy radšej zasadla do školských lavic no ..............................idem do prace a tak zas do prace :-|
Odpovedať
jjulia: zatial mame salu, kostol (takmer...na pripravu budeme chodit v BA), foto, kameramana, kapelu potrebujeme este kupit: alko, nealko, kolace potrebujeme objednat: dopravu a ubytko pre hosti z BA vymyslame darceky pre hosti, samo si spravime oznamka saty si idem coskoro pozerat takze - sme asi dakde v polovici vybavovaciek...snad to postihame :)
Odpovedať
Profilova fotka
no vidite... a namiesto toho,aby som sa ucila tu sedim a cumim :-(
Odpovedať
Profilova fotka
babenky a poradte mi u koho si davate piect kolaciky?lebo tuto mam dilemu. a neviete kolko stoji jeden zakusok? a ak budeme mat 130 hosti, kolko tych zakuskov potrebujeme? a tiez nevieme ci si aj my davame piect tortu, popripade kde pecu nejake pekne? a ake darceky chcete pre hosti?
Odpovedať
Profilova fotka
mimitomi, ja som z jakubovej vole, je to asi 7 km od SB.urcite poznas aspon z pocutia. a chodila som 8 rokov na sabinovske gymko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jjulia, no ono je vela moznosti, kde dat upiect kolace...moja mamka dava asi niekde do S. Michalan, ale co viem, tak davaju robit v Sabinove u Tuleju ( oproti gymku- asi vies :-) a kolko, to ti neviem povedat...to ma na starosti moja mamka.co sa tyka torty, tak to maju na starosti krstni rodicia, aspon u nas je tak zvykom, ja si myslim, ze by si si s tortou nemala robit starosti, niekto urcite donesie :-) pre hosti by sme chceli nejake drobnosti, mame viacero tipov, uvidi sa, vela zavisi od ceny, ale urcite nebudeme davat ziadne labute- kolaciky, ani male flasticky s alkoholom...skor nieco, co im ostane na pamiatku...je to v stadiu riesenia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
potom urcite daj vediet ako ste poriesili tie darceky a ak mozes aj mamky sa popytaj na tie kolace. moja maminka nevie o nikom, uz davno sme neboli na nijakej svadbe...ale pocula som ze v michalanoch pecie nejaka sikovna teta. tak ta prosim zisti u mamky co a ako a daj vediet, pls ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
halooo, je tu niekto novy?lebo pozeram, ze nas je zo Sabinova zasa o dve viac...
Odpovedať
:-)
Odpovedať
1
2
16
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?