1.9.2007 Máte svadbu v rovnaký deň? Ako prípravy?

20. nov 200810870
  • Elko - tak to ste tu asi najmladšia dvojka 😃
    JA si tiež myslím, že 22 je v pohode vek na dieťa, čím vyšší vek, tým väčšie riziko postihnutia dieťatka...JA sa na naše už teším.... 😵 😵

• jeeej sorry kocky, ja som zaspala, lebo som domka lebo sa od vcera necitim dobre, nieco s hrdlom..
    ale uz som spat 😉

• Jeanka - kľudne buvkaj 🙂 a dobre sa vylieč 😉 Ja už tiež zachvíľu idem domov a zajtra free 😵

• Sponzor fóra
  • marya zajtra si uzi to volno a venuj sa manzeliskovi 😃 Inak v piatok tiez budem musiet ist do prace 😐

• Jeanka - poslúchnem Tvoju radu a budem sa venovať drahému 😃 Mala by som písať práce do školy, ale vôbec sa mi nechce....
    Aj Ty si zajtra oddýchni a nech si v piatok fit - a v piatok v praci bude aj tak pohodka, takže taká príprava na víkend 😃 😃

• Ahojte dievčatá, ja sa k Vám pridávam až, teraz. Dnes som mala voľno, tak som obiehala bytové družstvo, SPP... 😒 . Teraz som sa zbalila a čakám na švagrinku, pretože sa dnes opäť "sťahujem" k svokrovi, tak využívam čas.

Jeana my sa tak ako aj vy od svadby snažíme o bábo 😉 . Ale zisťujem, keď tak pozerám po svojich kámoškach, že to nie je až také jednoduché. My zatiaľ panike neprepadáme, tak uvidíme kedy sa zadarí. Veľmi by sme chceli dievčatko. 😵 .

• Anitka - určite neprepadávaj panike 😉 , bábo príde v ten správny čas 🙂
    Ale ja už tiež opúšťam kanceláriu a prchám domov 😃 prajem pekný deň zajtra 🙂

• Podobne Ti prajem pekný dník.

• Anitka, zdá sa, že robíme podobné veci naraz 😃 .
    Ja som tiež dnes vybavovala veci na bytovom, tlačivá do SPP a SSE vypisovala a v piatok nech sa toho zbavím. Včera sme sa sťahovali, odovzdávali sme dnes byt, čo sme mali od mesta v prenájme, teraz sme u našich, kým si prerobíme svoje 😵 . Ale ten bordel, chaoz...neviem, čo kde mám...katastrofa 😠
    Anitka a Ty si svoj vek neprezradila, pridaj sa ku mne, nech som nie sama stará raketa 😃 😬

• Iwi, co si riesila so SSE? ak sa smiem spytat 😬

• baby vy klebetnice, ako tu preskakujete z temy do temy 😃 😕

• jean: ale nieeeee, ja len som tak trosku zvedava,pokial ide o mojho zamestnavatela 😃

• prepacte nechcem byt nejaka nevzdelana 😃 ale co je skratka SSE? 😞

• stredoslovenska energetika 😃

• Stredoslovenská energetika 😉 .
    Fifiiiiiii 😞 , to si mi nevedela skôr povedať 😵??? No menili sme odberateľov, my sme končili na adrese a tí čo idú po nás, tí sa prihlasovali 🙂

• Sponzor fóra
  • jaaaj dufam ze ma to ospravedlnuje ked nie som stredoslovenka 😃 😃

• a robili ste to osobne alebo pisomne? hm? lebo ak ste posielali formular - mozem vam to urychlit... ten prepis 😃

• Noo, ešte sme to len vypísali a v piatok to chcem posielať a zbaviť sa toho 😃 . Lebo na novej adrese sme sa už prihlásili 🙂 , tak nech nie sme aj tam aj tam 😛 ...
    Môžeš mi to potom všetko prekontrolovať, keď si sa takto prezdradila? 😬 😉

• Jeanka, kde máš album? 😐

• nie je problem Iwus, kludne ho posli aj na moje meno - tak sa isto z tej kopy dostane ku mne 😃
    vypisane mate vsetko? podpisane oboma stranami, urcena sadzba, zaloha, sposob platby atd 😃 😃

• Fifi, všeeeetko 😵 , teda dúfam 🙂 . Vážne môžem aj na Tvoje meno? Super, veľmi krásne Ti ďakujem 😉 😉 😉 . Keď pôjdeš cez DT, ozvi sa, skočíme na kávu 😃 , vážne!
    A adresu môžem dať "ulica republiky"? 🙂

• ano ano to je spravna adresa, cislo je 5, kludne tam daj aj "oddelenie TZC" moje meno Zuzana Berhanova 😃

• Ďakujem krásne ešte raz! 😉
    Ešte takúto známosť na plynárňach mať 😃 , svet gombička 😬

• chi... posli to radsej doporucene, aby to isto doslo... sice som buduci tyzden mimo call centra, ale tu vasu zmenu si ustriehnem 🙂 od koho by mala prijst? nech ju viem cakat 😃

• Ok, platí...doporučene.
    Pozri si môj album a tam meno 😃 ...
    Ty pracuješ ako operátorka? Prijímaš hovory? 🙂

• uz nie Iwus, ale robila som to 😉 som sa posunula o schodik vyssie 😃

• Supeeeer, aká to bola práca? S ľudmi cez telefón?

• ano ano, presne... ako klasicky operator, ale riesili sme problemy s elektrinou, nie s telefonmi alebo internetovym pripojenim 😃 niekedy boli dobri odberatelia, inokedy aj neprijemni, hlavne taki neplatici 😦
    ale aj to k tej praci zial patri 🙂

• No ja viem že s elektrinou 😃 ...tak my sme dobrí 😬 , my platíme 😃

• chi chi, verim tomu, kazdy normalny clovek si dokaze predsa zabezpecit ako prve zakladne zivotne potreby nie? 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov