1.9.2007 Máte svadbu v rovnaký deň? Ako prípravy?
- Sponzor fóra
My sme tiež boli na hroboch. Večer sme sa vrátili od svokra dosť unavení, tak sme si vybrali svadobné poháre, urobili večeru, štrgli si, zaspomínali, čo sme asi o takomto čase pred dvoma mesiacmi robili. A bolo po oslave
. Ale vzhľadom k tomu, že 1. mesiac sme neoslavovali, tak to bolo veľmi milé a príjemné.
2. nov 2007Sľubujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, zavesím ich tento víkend. V sobotu som v práci a v nedeľu oslavuje krsniatko dva roky, tak dúfam, že sa k tomu dostanem
.
A s tou svadbou, ja som šťastná, že to už máme za sebou, nechcela by som to znova všetko prežívať, možno za iných okolností. Ale keď teraz niekde v meste stretnem nevestu, tak sa musím priznať, že trocha závidím
.
2. nov 2007- Sponzor fóra
Každý kto si pozrie naše foto, tvrdí, že také ešte nevidel, sú ozaj zaujímavé a mne sa páčia. Pokúsim sa ich tu zavesiť počas víkendu
. Neviem však, či budú v elektronickej podobe vyzerať tak dobre ako tlačené
. S DVD sme veeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi spokojní, pochvaľujeme si ho. Mali sme folklórnu svadbu a kroje vyzerajú úžasne v historických priestoroch. A navyše kameraman si dal ozaj záležať. Jeana, ty si tiež v práci? Ja som tu dnes úplne sama, všetci majú dovolenky
.
2. nov 2007
Ja som veru taká
...