Hľadám priestory na svadbu v Bratislave, alebo Trnave

Profilova fotka
Ahojte nevesty, resp. mlade panie :D Moja polovicka je z BA a ja pochadzam z dedinky pri TT. Hladam vhodne miesto pre obrad a hostinu. U nas na dedine je dobra restauracia, ale obradna miestnost je nechutna. Vobec sa mi nepaci. Za to v Ba je vela krasnych mistnosti, ale restiky su dost drahe. Potrebujem najst nejaky kompromis. Poradite mi? Dakujem
Odpovedať
Ahoj a vitaj :-) My sme mali cely obrad aj s hostinou v hoteli Kamila, Cierna Voda. Pri organizacii svadby su strasne zlati a profesionalni no celkovo nie su najlacnejsi, ale zalezi od toho kolko ludi chcete mat na svadbe, ci tam chcete mat aj obrad, dat im organizovat aj vyzdobu...Co sa vsak tyka cisto jedla, ceny su v pohode, dokonca maju aj specialne menu pre viacej hosti. No a este si nevesty dost pochvaluju aj hotel Medium, no ja som romanticka dusa, takze to mi moc nevonalo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj a svadbu v kostole nechces? ked u vas je skareda obradná, tak skus niekde medzi BA a TT najst aby ste to nemali daleko. Ked tak ta Kamila, tak sa da aj vonku obrad, ale je drahá na urovni Ba hotelov a restík... tak to asi nie, co?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :) no praveze u Kamily to urcite nechceme mat. Ako je to tam pekne aj vsetko, ale mne to nie je sympaticke. A nie , svadbu v kostole mat urcite nebudeme. Ani ja a ani priatel nie sme pokrsteny, ani veriaci, takze tak. Navyse stale dufam, ze sa bude dat spravit obrad v BA a potom v TT hostina. Len s tym zase nesuhlasi par ludi, lebo podla tradicie ma ist zenich za nevestou a nie naopak.. tak ako neviem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@didianac tak ked vam nevadí, ze sa budete presuvat z ba na hostinu do tt, tak si myslim, že v pohode :)) Ved zenich nech pride pre teba to urcite ano aj s rodicmi, potom do BA na obrad a do TT na hostinu.
Odpovedať
Profilova fotka
za den prejdeme skoro 200 km :D ale to by nemalo vadit :) inak mali ste aj nejaky autobus??? Inak tu v BA by stemi nevedli poradit nejaku peknu obradnu miestnost?
Odpovedať
@didianac tu v BA 3 je novoprerobená obradná miestnosť.
Odpovedať
@didianac Ahojky, my sme mali aj autobus, klasicke Slovak Lines, vysli v porovnani s Gallovičom a Blagusom najlacnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
Nemas nahodou fotku ze ? :) my inak byvame v BA II, :)
Odpovedať
Profilova fotka
ok, poznaceny Slovak Lines :D to je dobre vediet, lebo budeme ho potrebovat
Odpovedať
Profilova fotka
@didianac ano mali sme autobus MHD taky co 99 nim jazdí. No zrkadlovu sien, zichyho palac to jepekne.
Odpovedať
Zichyho palac by som neodporucala, bola som tam spoluziacke na svadbe v auguste tohto roku a ide to tam ako na beziacom pase, prisli sme cca. 10 minut pred obradom, na nadvori tam gratulovali jednym manzelom, hore uz cakala spoluziacka a ked skoncil obrad, ktory trval presne 15 minut, tak ked sme isli dole gratulovat, uz sa tam hore predierali dalsi ludia na dalsiu svadbu..Mne osobne sa to takto ani nahodou nepaci..
Odpovedať
Pripajam sa k Ingridke, Zrkadlova sien je velmi pekna pre obrad, akurat co mam informaciu je tam dost vysoky poplatok
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to u nas na trnavskom myte je prva konska zeleznica je tam podla mna pekna obradna sien a veeela miesta na parkovanie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ta konska zeleznica vyzera super :) dakujeem :) a ta zrkadlova sien je velmi draha, to iste nie...ale pekne to tam je
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček my budeme mať hostinu na LODENICI v ŠINTAVE, je tam úplne krásne a ani sú neni moc drahý, ale to budeš mať asi moc ďaleko,či nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@didianac ja ti odporucam hotel medium - skvele sluzby, uroven, vsetko super, a cena milo prekvapila :) a obrad sme mali na miestnom urade ruzinov BAII, tu je viac foto, podla mna celkom pekne: https://picasaweb.google.com/10385318...
Odpovedať
tu v BA sú dosť veľké ceny, v médium som bola na 60 okruhlé stoly, biele obrusy návleky,mašle na stoličkách, lupene ruží po stoloch, mi sme boli vo veľkej sále bolo nás okolo 100, pekné to tam bolo, cena neviem. Favorit. Další je hotel plus, z vonka nič moc, z vnútra sa dalo, neviem akú sálu sme mali, bolo nás tam dosť , málo miesta na tancovanie. Cena neviem. Mne sa páči aj hotel Baronka, to som chcela, kúsok odtiaľ je kostol v ktorom budem mať svadbu. Cena je podľa mna dosť vysoká, výzdoba 5 eur na osobu, a musíš mať odiaľ aj nealko. Hľadaj s skús pozrieť mimo BA
Odpovedať
@beatrixlenicka musím s tebou nesúhlasiť, pokiaľ ide o Barónku. Ja som tam mala svadbu a podľa mňa cena nie je vôbec vysoká. A hlavne, môžeš si priniesť alkohol a neúčtujú ti ani korkovné, kdežto v iných hoteloch a reštikách si účtujú aj 2€ na fľašu. Neviem, naša svadba bola úplne super, bez akejkoľvek chybičky! Čašníci sú perfektní, jedlo bolo výborné. Čo sa týka výzdoby, možno tých 5€ nie je najmenej, ale zase máš pokoj a vedia to naozaj pekne spraviť. Teraz som videla na fcb že už robia dokonca aj kvetinovú výzdobu. Podľa mňa je fajn, že som sa nemusela o nič starať. Vybrala som si farbu a bol kľud.
Odpovedať
Profilova fotka
srnka700 je vazne mozne priniest si do baronky vlastny alkohol? :-.
Odpovedať
skus www.lepoint.sk
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte. Prosím, mala ste teda niektorá nakoniec svadbu v Konskej železnici? Neviete mi poradiť aká je tam kapacita tej obradnej miestnosti? Pretože nám sa to miesto páči, aj možnosť parkovania, ale hostí budeme mať okolo 70 - 80 plus ak príde na obrad aj niekto mimo pozvaných, zmestíme sa tam? :-) Písala som už aj jednej pani priamo na konskú, ale zatiaľ som nedostala odpoveď. Tiež sme pozerali Primaciálny plác, ale ten poplatok, hm..a zrejme aj problém ako tam človek dopraví svadobčanov, keďže je to v centre mesta a tiež som pozerala, že je to len jednu-dve soboty v mesiaci.
Odpovedať
Profilova fotka
A co keby ste to sekli na polceste a urobili to u nas v Senci? :) miesta tu je milion, zosobasia vas aj na jazere a ceny su ze mega v pohode :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?