Kto má svadbu 16.6.2012?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
nájde sa ešte niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si ich objednali minulu nedelu na vystave v BA. Ale je strasne tazke sa rozhodnut medzi tolkymi:)))
Odpovedať
Profilova fotka
@veve0312 celkom fajn .-) kazdy den chodi postarka k nam :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja este potrebujem kadernika a vizazistu v TT. Nepoznate nejakych dobrych?
Odpovedať
Mne už len drobnosti chýbajú ako alkohol a časť výzdoby ináč máme už všetko .
Odpovedať
@veve0312 Čauky mne chýba nejaký alkohol a popolnočné šaty, drahému oblek...ale ten má čááááás asi ako každý chlap hehe..inak viac menej všetko máme..nájdu sa drobnosti ale to sú fakt len drobnosti..Akurát teraz v sobotu sme boli na svadbe tak sme vychytali muchy "ako to nerobiť na našej svadbe" takže sme si to pozreli z iného brehu:)
Odpovedať
Ahojte. Tak postupne sa stale snazime cosi riesit, aby sme potom toho nemali naraz vela. Datum, miesto sala kostol saty kadernik dj kameraman fotograf a vacsina drobnosti... ale stale je kopec veci, ktore treba podotahovat :D Kde budete mat svadbu vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte aj ja sa budem vydávať v tento termín ;-).
Odpovedať
Profilova fotka
@angie007 no presne aj k nám už musí mať zo mňa riadne nervy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adka89 mňa bude česať moja bývalá spolužiačka, je fakt suprová ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatka1981 my už alkohol máme, ale tiež ešte výzdoba nejaká chýba a hlavne nemôžem sa dočkať šiat :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@orieska325 presne aj my sme boli na svadbe a tiež sme si povedali že tak toto určite nie alebo že čo tam asi chýbalo a tak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kathyka28 tak vitaj v klube :-) :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veve0312 k nám chodila aj pred tým ,tajkže ona nepostrehla zmenu, len ja :-D :-D lebo pred tym mi chodilo oblecenie a teraz len same svadobne vecičky :-D
Odpovedať
Aj nas to caka 16.6.2012 :-) a as pripravami som na tom velmi bledo :) okrem dohodnuteho datumu s fararkom, kadernicky a vizazistky nemame nic... |-|
Odpovedať
Profilova fotka
veve ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kathyka28 mame uz aj DJa aj Fotografa, tak som happy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinkaaa tak ti radím, čím skôr si rezervujte miesto, pretože čo som ja vybavila v novembry, tak už som mala na výber len 1 termín a podľa toho som sa aj zariadila. Samozrejme, že všetko závisí od počtu ľudí a kde to chceš mať. No také vychytené miesta sú rýchlo vybookované.
Odpovedať
Profilova fotka
@hannah_ heeej tak parádička :-), som zvedavá na fotografa, máš dáku stránku? kuknem
Odpovedať
Profilova fotka
@kathyka28 http://bugan.dphoto.com/
Odpovedať
Profilova fotka
@hannah_ a cena je dobrá? krasne fotky skutočne
Odpovedať
Profilova fotka
@kathyka28 no vyssia ako sme si predstavovali, ale tak za kvalitu sa plati :)
Odpovedať
Aj my mame svadbu 16,6,2012. tak si idem rychlo precitat ostatne prispevky ze co uz ktora ma :-)
Odpovedať
No a uz som ostala vyplasena, az tak ci som dobre pozrela datum, ked som si precitala co uz vsetko mate. My mame len salu (aj to len od vcera), fotografa, hudbu a kadernicku lebo je kamoska. Tak to si musim asi s pripravami trosku svihnuuut :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@angie007 tak to heeej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinkaaa a tak to hádam rýchlo doženieš :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kathyka28 nie je začo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@d_m to sa zdá, ale tak rýchlo to prejde a už bude aj po svadbe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, dlhšie som tu nebola tak sa chcem pochváliť, čo som za ten čas stihla, tak máme výzdobu, poháre kížik, nakúpenú výzdobu domov, aranžmá pod obrúčky :-) :-D :-D , ale šaty ani jedny, asi pojdem kúpiť týždeň pred svadbou, phoda, času dosť :(
Odpovedať
Profilova fotka
caute kocky, no my mame termin tyzden pred, cize 9.6.2012 a vela veci este nemame...nastastie vyzdobu ma na starosti restauracia v ktorej to bude, dost to ulahci....co mame zajednane je zatial sala,kostol,saty,oznamenia, kamera+fotograf,Dj....to je vse, este zakusky treba, alkohol,nealko a hlavne potrebujem starejsiehooo...mate niekto poradit nejakeho? p.Racek je obsadeny...kujem okolie NR
Odpovedať
Profilova fotka
@mirenka221 a kde ste kupovali krížik a poháre?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?